duminică, 29 ianuarie 2012

WarN'Riot aniverseaza 400 de postari!


Pe 29 Decembrie 2010 am facut prima postare,una al naibii de nereusita dar tot sunt mandra de ea.
Acolo a inceput totul,acolo a inceput revolta,dezmatul,razboiul si daca ma intrebati la acest moment de ce am ales un asemenea titlu' pentru blog probabil nu asi stii sa va raspund,a fost un impuls de moment,am fost un copil agitat inca din prima secunda de viata si mereu mi-a placut sa fiu eu aia acre e cu fundu'n sus,sa ma revolt.Asa ca de ce nu?Riot,baby.
Astazi,29 Ianuarie 2012,War N'Riot ajunge la impresionantul numar de 400 postari si 80.000 vizualizari,2 eveniment in acelasi timp.Asta da realizare!
De 400 de ori v-ati inecat amarul,ati ascultat o melodie,admirat o fotografie,votat la un sondaj,ras impreuna cu mine sau facand orice ati crezut voi ca e bine,v-ati regasit in postari si ati comentat.Fie ca v-au placut fie ca nu acestea sunt,400 de idei pe care voi le-ati placut,urat sau nu v-a pasat de ele,400 de postari pe care le-am scris mai mult cu sufletul si mai putin cu mintea.Chiar daca a fost o rubrica de melodii,o postare libera,un top sau un Sex,Drugs and Rock N'Roll,ma pot mandri cu fiecare dintre ele,pot spune ca am un blog bun,un numar maricel de rubrici,80.000 de nebuni care si-au pus mintea cu ce am scris eu si unul dintre cele mai nebune lucruri facute de cineva pe internet,un top cu o 1000 de melodi.
Va multumesc inca odata pentru fiecare click acre iti faceti pe link'ul WarN'Riot,pentru fiecare rand citit si comentariu publicat.Fara voi,aceasta postare cu numarul 402 nu ar fi fost posibila.

AnaisC. a mai trantit ceva pe foaie!

Always in Charts:Aerosmith-Janie's got a gun:


Lansata in '89 si extrasa de pe albumul Pump,"Janie's got a gun" este una dintre cele mai bine structurate melodii din istoria rock'ului.A fost scrisa de Steven Tyler si Tom Hamilton,initial fiind lansata sub titlul "Danny's got a gun",Danny find un prieten apropiat de'a lui Steven,dealer de droguri.
Primele 10 secunde ale cantecului sunt o combinatie de sunete care se numeste "Water Song",sunete produse de o mzuica speciala din sticla si un gong.
Steven Tyler a venit cu riff'ul si Joe Perry cu solo'ul.

Povestea din spatele canteclui se refera sa o fata violata de tata care vrea razbunare,poveste inchipuita de Tyler.Mai apoi a citit in Newsweek un articol despre victime impuscate.Odata cu acesta i-au venit versurile "He jacked a little baby" cele originale fiind "He raped a little baby".Mai tarziu a declarat ca i-a luat 9 luni sa compuna acest cantec.

A fost pe locul 2 in Mainstream rock,1 in Billboard,1 in UK,1 in Australia si VH1 l-a numit al 37'lea cel mai bun cantec rock.

Versuri:

Dum, dum, dum, honey what have you done?
Dum, dum, dum it's the sound of my gun.
Dum, dum, dum, honey what have you done?
Dum, dum, dum it's the sound

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her whole world's come undone
From lookin' straight at the sun
What did her daddy do?
What did he put you through?
They said when Janie was arrested
they found him underneath a train
But man, he had it comin' Now that Janie's got a gun
she ain't never gonna be the same.

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody is on the run
Tell me now it's untrue.
What did her daddy do?
He jacked a little bitty baby
The man has got to be insane
They say the spell that he was under the lightning and the
thunder knew that someone had to stop the rain

Run away, run away from the pain yeah, yeah yeah yeah
Run away run away from the pain yeah yeah
yeah yeah yeah yeah yeah
Run away, run away, run, run away

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody is on the run
What did her daddy do?
It's Janie's last I.O.U.
She had to take him down easy and put a bullet in his brain
She said 'cause nobody believes me. The man was such a sleeze.
He ain't never gonna be the same.

Run away, run away from the pain yeah, yeah
yeah yeah yeah
Run away run away from the pain yeah yeah
yeah yeah yeah yeah yeah
Run away, run away, run, run away

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Janie's got a gun
Everybody is on the run

Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody is on the run
Because Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody is on the run
Janie's got a gun

Hulk Hogan,aproape de a fi primul bassist Metallica


Imi place sa cred catoata lumea stie cine este Hulk Hogan,nu pentru performantele sale in ring,NWO,Hulkmania sau The Mega-Powers ci pentru chipul iconic,pentru mustata cu care a defilat mai din totdeauna,freza etern blonda/alba si modul de a vorbi si a fi in general.
O chestie de care,trebuie sa recunosc,nici eu nu stiam,insa este cea ca in tinerete,inainte de a fi wrestler profesionist in WWF a cochetat cu muzica rock fiind un artist de studio si prieten bun cu Lars Ulrich,tobosarul Metallica.
In aceea perioada Hulk canta atat bass cat si voce(calitate care nu il ajuta prea mult),dar la bass era un adevarat maestru,dupa cum a spus Lars.Pasiunea fata de muzica rock a acestuia a fost bine cunoscuta peste ani,dar o posibila colaborare cu Metallica nu prea.
Hulk a daclarat pentru The Sun:

"Cantam la bas. Eram prieten bun cu Lars Ulrich, iar acesta m-a intrebat daca vreau sa fiu basist in Metallica la inceputurile lor. Pana la urma nu a mai iesit nimic."

Sincer nu stiu in ce ipostaza mi-ar fi placut sa il vad pe Hulk,gigantul din Metallica(avand deja un fizic impresionant,fiind luptator in circuite independente) sau unul dintre cei mai influeti wrestleri din istorie?
Cred ca mesria de wrestler i s-a potrivt mai bine,acolo a fost locul lui Cliff.

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Interviu[AnaisC. & Andreea McKagan]:

Pana nu ma dau mare in mai multe parti nu ma simt bine!
Viitoarea jurnalista,Cristina(Innocent Phantom)tocmai ne-a luat un interviu " la cald" mie si Andreei cu care,probabil stiti ca am creeat ceva nou:

www.RockAndRollTheatre.blogspot.com

Si la naiba e bun,si tot la naiba imi place la nebunie asa ca de ce sa nu ii fac reclama?
Incerc sa ma rezum la cateva cuvinte(nu prea imi face bine,dar mi-am scos safteaua in interviu)si va las sa cititi parerile sincere a doua genii(na,c-am zis-o!).

1.Cu cat timp inainte de a crea Rock N'Roll Theatre v-ati hotarat sa il puneti in aplicare? Cine a venit cu ideea si cum a fost primita propunerea?

AnaisC.:Totul a inceput cand Andreea m-a intrebat ce parere asi avea despre o colaborare de genul “Enciclopedie Rock” impreuna cu DarkEmpire.Aceasta urma sa fie o rubrica publicata pe WarN’Riot la care am fi lucrat toti 3,sa scriem despre ce ne pricepem noi mai bine.Am spus ca mi se pare o idee buna dar mai apoi am aflat ca DarkE. Are anumite probleme legate de persoana mea si au urmat cateva replici dure din partea lui.Moment in care mi-am dat seama ca nu merita si ca aceasta colaborare in 3 ar fi o prostie.Moment in care nu am vrut ca aceasta idee sa se piarda si i-am propus Andreei sa facem o colaborare in 2.Atunci ea a facut un blog numit “Rock Encyclopedia”,imediat dupa aia am cautat tot felul de poze pentru fundal si am gasit una pe care scria “Rock N’Roll Theatre”,moment in care,nestiind cum sa imi dea drepturi de “administrator”,ea fiind cea care a facut blogul(am aflat ulterior)l-am sters si am facut eu unul care se numea Rock N’Roll Theatre pentru a se potrivii cu poza,poza care s-a dovedit a fii prea mare si am ramas la fundalul original.Am aflat intr-un final cum poti acorda drepturi depline cuiva pe un blog si am trecut-o la “administrator” si pe blog si pe pagina lui de Facebook si de aici a inceput totul.

Totul s-a intamplat in aceeasi zi,si prima colaborare in 3,si renuntarea la ea si Rock Encyclopedia si Rock N’Roll Theatre.:D

Andreea McKagan: Intr-o singura seara ne-a venit ideea si am si pus-o in aplicare.Am mai spus,initial erau trei membrii.Unul dintre ei(care a avut initial o idee asemenatoare) a plecat,asa ca am ramas eu si Anais.

2.Care este cea de-a treia persoana care trebuia sa vi se alature initial si din ce motive s-a retras?

AnaisC.:Dupa cum am spus in raspsunsul anterior,a 3’a persoana care ar fi trebuit sa participe la aceasta colaborare este DarkE. care,din motive pe care nu le stiu nici pana in ziua de azi nu a mai vrut sa colaboreze cu mine.Din cate am inteles prin intermediul lui Mihnea(mhn24) care nu si-a primit berea nici pana in ziua de azi=)),DarkE. considera ca am un limbaj de “mahala” si ca imi bag coada cam mult unde nu imi fierbe oala.Am cerut niste explicatii,firesti,zic eu si nu mi s-a raspuns nimic.

Am tras concluzia ca toata aceasta prostie a inceput de la o discutie pe care am avut-o cu multe luni inainte(cam prin toamna anului 2011)prin care ii spuneam ca Marylin Manson,personaj care mie mi se pare odios si imi displace profund este doar o copie ieftina Alice Cooper(parerea mea),a sustinut pentru moment ca asta ar fi motivul.Daca asta este mi se pare mult prea imatur pentru 19 ani…

Andreea McKagan: DarkEmpire,el a venit primul cu ideea unei enciclopedii a muzicii.Initial trebuia sa fie o colaborare intre mine si el,insa ne-a venit ideea sa o 'bagam' si pe Anais,de acolo,nici eu nu stiu de ce s-a retras...Mai bine il intrebi pe el.

3.Ce parere aveti una despre cealata? Cum v-ati descrie reciproc?

AnaisC.:Daca nu mi se parea o persoana speciala si simteam ca am o legatura “aparte” cu ea nici nu indrazneam sa lucrez in echipa,nu pot face asta,nu am facut-o in viata measi singura data cand am facut-o s-a sfarsit cu un geam spart si o taietura oribila(long story).Nu m-am imprietenit cu prea multa lume nici in viata reala daramite in viata virtuala,loc in care ea este una din sigurele persoane cu care am putut lega o anumita legatura,una foarte stransa.O pot descrie ca pe o persoana libera,evident cu gusturi muzicale foarte bune,cu care pot spune ca sunt pe aceeasi lungime de unda si pot spune ca avem gandiri comune(daca nu aveam nici nu faceam un blog).

Tin mult la ea si o consider ca pe o sora,faptul ca lucram impreuna mi se pare o realizare cam la fel de mare ca WarN’Riot,am vazut un nou inceput cand am creeat acest blog.

Andreea McKagan: Rar gasesti un om cu asemenea caracter ca al lui Anais.E o fire inteligenta,stie cum sa capteze atentia prin articolele ei,e foarte de treaba(eu una ma inteleg super cu ea),e indrazneata si cred ca va face multe in viata.

4.Cum vedeti aceasta colaborare si ce efecte are asupra voastra? Credeti ca legatura dintre voi a devenit mai puternica?

AnaisC.:Petrecem mai mult timp(virtual:))) impreuna si pot spune ca am devenit mai apropiate,am aflat mai multe lucruri despre ea si da,pot spune ca s-a creeat o legatura mai puternica.Este mare lucru sa incepi sa cunosti cu adevarat pe cineva si cand se intampla asta este cu adevarat un moment “mare”.Pot spune ca am inceput sa o cunosc si sunt tare mandra de noi si ceea ceam realizat:>.

AndreeaMcKagan: Colaborarea mi se pare un lucru minunat,ne-a apropiat mai mult.De cand am creat Rock N'Roll Theatre vorbim foarte mult(virtual ce-i drept),ne consultam,ne dam una alteia sugestii,sfaturi,etc.

5.Este mult mai dificil sa lucrati in echipa, decat fiecare pe cont propriu?

AnaisC.:Nu lucram neaparat in echipa,inca nu am apucat sa facem o postare impreuna in totalitate.Facem una ea,una eu si obisnuiesc sa citesc ce scrie ca un cititor,nu ca o verificare pentru a vedea daca a gresit o litera sau avem idei comune,daca nu mi-ar fi placut modul in care scrie nu as fi acceptat sa facem acest blog.Probabil cand ne vom pune ideile in aceasi postare va fi ceva,deja pot spune ca am lucrat in echipa pentru noul design Real Music Zone si ne-am descurcat destul de bine:-?.

AndreeaMcKagan: Pentru mine nu e dificil,e chiar usor,mai ales ca ne mai sfatuim una pe alta.Singura mea "problema" e ca poate nu e satisfacuta de ce scriu...mereu am avut aceasta temere.

6.Inainte de posta ceva, va consultati intre voi?

AnaisC.:Pana acum am fauct un fel de “postari in lant” am inceput sa scriem despre diferite decade muzicale,am inceput eu cu anii ’50,a continuat ea cu anii ’60 si tot asa,postari zilnice despre evenimentele din aceea zi(tot la fel,una ea,una eu).Si da,normal ca ne consultam,de obicei ne anuntam dinaite ca o postare sa fie publicata ca este in “proces de creeatie”.

Andreea McKagan: Avand in vedere ca cele doua rubrici existente deocamdata pe blog sunt ideea ei,eu am cam trebuit sa ma consult cu Anais,pentru a aproba daca ce scriu e 'compatibil' cu ideile ei.

7.Doriti sa adaugati multe rubrici in viitorul apropiat? Daca da, care ar fi acelea?

AnaisC.:Ohh da...Am vrut prin Rock N’Roll Theatre sa atingem subiectele pe care nu am reusit sa le atingem prin WN’R si RMZ,bloguri in care ne exprimam si gandurile proprii,postari libere,diferite postar libere,sondaje etc…RN’R Theatre,pe langa ca faptul ca este un blog in 2,o premiera in viata mea,este un loc prin care incercam (cel putin din perspectiva mea)sa acoperim toate genurile muzicii bune,am inceput cu anii ’50,omcercam sa trecem prin toate decadele,un numar mai mare de artisti,sa facem postari mai “serioase” cu un limbaj mai “muzical” si sa nu folosim limbajul propriu cu care v-am obisnuit pe blogurile noastre(si care pe unii ii deranjeaza).Incercam sa facem ceva mai complex si mai profesionist.

AndreeaMcKagan: Desigur ca vrem!Deocamdata nu putem spune nimic,lasam sa fie o surpriza!

8.Faptul ca blogul a fost creat in 22 ianuare (ziua Andreei) este o coincidenta sau ceva intentionat?

AnaisC.:Imediat ce am facut aceea postare de pe WN’R pentru ziua Andreei am inceput o discutie lunga pe mess,moment in care a venit cu propunerea de a face o colaborare.Pana la urma am facut un blog in 2 pe la 20:00-22:00 noaptea pana cand a iesit ceva care sa ni se para “bun” la amandoua.Faptul ca l-am creeat de ziua Andreei nu a fost neaparat ceva “premeditat”,dar modul in care(si cand)s-a intamplat a fost un moment important pentru amandoua,fapt ce a aratat ca o premonitie pentru mine ca acest blog va fi un proiect maret.

AndreeaMcKagan: Pura coincidenta!Insa acum putem retine mai usor data crearii blogului :)

9.Credeti ca Rock N'Roll Theatre este o concurenta pentru Real Music Zone si pentru War N'Riot?Sau considerati ca este mai degraba o prelungire a celor doua?

AnaisC.:Ohh nu:-j.Dupa cum am spus intr-o intrebare anterioara este ceva diferit,ceva in care scriem ce nu puteam cuprinde in cele doua.E ceva diferit,e ceva in echipa,ceva socant pentru mine:)).

Andreea McKagan: In niciun caz!Cum am mai spus,vrem sa fie ceva ce nu gasesti pe Real Music Zone si War N'Riot.Initial trebuia ca aceasta colaborare sa fie pe blogul uneia dintre noi,insa eu am venit cu ideea sa facem un blog special,si cred ca asta a a dus un mare beneficiu proiectului.

10. 10.Cum vedeti acest blog peste o luna?Dar peste un an?

AnaisC.:Daca am resusit sa facem ceea ce am facut cu blogurile noastre,iti dai seama ce poate iesi daca ne punem ideile impreuna

Andreea McKagan: Peste o luna il vad cu mai multe rubrici,articole si de ce nu,mai multi fani!Sper sa ajunga macar pe jumatate la fel de popular ca War N'Riot.

11.Un mesaj pentru cititori...

AnaisC.:Odata ce ai citit WN’R sau RMZ iti dai seama ca ceea ce facem aici sunt cele 2 la puterea a10’a,lucram in echipa ci asta se vede.Daca ti-a placut ce ai vazut acolo,te-ai regasit in postari te-ai simtit satisfacut de gusturile noastre muzicale te asigur ca vei fi si maimultumit de acest nou proiect!

Andreea McKagan: Pe langa faptul ca le recomand Rock N'Roll Theatre,vreau sa le confirm faptul ca nu vom renunta la RMZ si WN'R si vom fi la fel de active!

Sex,Drugs and Rock N’Roll:Cum a reusit o trupa-parodie sa castige statutul de trupa Glam sau povestea celor de la Steel Panther:


Sexul este elementul principal in desfasurarea normala a oricarei trupe rock,dar Steel Panther a reusit sa duca asta la un al nivel,unul hilar ce-i drept.Dar intr-o lume in care doar sexul,vulgaritatea si goliciunea nu conteaza cat de “perfecta” e ea conteaza pentru a reusii in orice si baietii s-au gandit ca au nevoie de ceva in plus pentru a intra in istoria muzicii ca trupa care a readus Glam Metal’ul de alta data.

Formata dupa anii ’00,cand muzica era deja un rahat(pe romaneste),Michael Starr,Satchel,Lexxi Foxxx si Zadinia au incercat cu greu sa readuca stilul specfic anilor ’80,Glam Metal’ul cu care toti au crescut siprobabil sa introduca stiluri noi.

Au crescut in popoularitate sub numele de Metal Shop pentru prima data in Sunset Strip,loc in care concertele specifice trupei,nu neaparat grandioase dar…sexy,baietii imbracati in haine “sfasaiate”,colanti stramti si stralucitori,esarfe multi-colore si peruci imense cantand cantcele de baza ale anilor ’80,mai ales cele ale trupelor ca Van Halen(inainte de Steel Panther,Starr a facut parte dintr-o trupa tribut Van Halen numita Atomic Punks)sau Aerosmith.Aveau concerte simple pe scene mici,show’uri saptamanale in fiecare seara de luni.

Cu succesul castigat dinainte,cand baietii si-au incercat norocul in diferite trupe care nu au atins un succes comercial rasunator ca L.A Guns in care a fost Starr intre anii ’97-’99 si Satchel a fost in trupa War&Peace si Fight,formata de Rob Halford,solistul Judas Priest.

Inca de pe vremea cand faceau show’uri ieftine cu public redus in Sunster Strip viata de”rocker” era ceva cunoscut pentru ei,atrageau fetele ca un magnet si nu se sfiesc sa spuna asta in orice interviu dat. Femeile dezbracate si mimarea sexului pe scena(chiar si intre membrii trupei)a ajuns ceva normal pentru baieti,acestea fiind deliciile show’urilor lor.

Desi au spus inca de la inceput ca ei sunt o trupa-parodie care,evident,parodiaza artisti momentului in muzica si reamintesc de trupele consacrate ale muzicii anilor ’80,lumea inca se declarata ofensata sau jignita de catre versurile trupei,cea mai vanduta si cunoscuta melodie a lor,”Death to All But Metal”,melodie in versurile careia se regasesc cuvinte ca “sperm”,”fuck”,”fuck heads”,”dick” sau “camel toe”,expresie des folosita de baietii din trupa.Felul in care folosesc microfonul sau gatul chitarei pentru a mima masturbarea si modul in care acestia folosesc pozitii sexuale in timpul concertelor intre ei(cel cu fanele fiind ceva normal in aceasta trupa)este de asemenea considerat “ofensator”.Atat ei cat si celelalte persoane importante ale muzicii rock au explicat in repetate randuri modul in care baietii percep si transmit parerile proprii despre starea actuala a muzicii in stilul propriu si singurul acceptat in ziua de azi,vulgar.Bine inteles,femeile frumoase si conotatiile sexuale au fost principalul punct de atractie si in decada asupra careia baietii isi indreapta atentia si melodiile,dar modul in care au facut-o ei,in lumea in care cenzura controleaza a socat multa lume.

Daca e sa ma intrebati pe mine ce parere am despre modul in care au decis ei sa atraga atentia,pot spune ca mi se pare unul ok.Detest sa vad dudui cu silicoane si extenstii care apar pe piata si se auto-numesc “inocente” cand ele au inghitit metrii de material prim,dar cand vad o trupa acre incerca sa atraga atentia asupra uneia dintre cele mai bune decade ale muzicii prim principalul element al acesteia,sexul mi se pare chiar “ingenios”.Un mod bun pentru reclama si promovare.

Iar atunci cand ajungi sa canti pe scena si sa fi laudat ca artist de catre cei mai mari ai rock’ului nu poti decat sa concluzionezi ca ai facut o treaba minunata,moment in care realizezi ca muzica buna nu a murit si cand vezi persoane care reusesc,nu neaparat prin niste mijloace apreciate de toata lumea(normal,daca apare o blondina care si-a pus fundul la bataie pentru cariera e “vedeta”,dar daca apar niste baieti talentati(au niste riff’uri date naibii)care amintesc de anii ’80 prin tinute,purtare,versuri si concerte sunt numiti “curvari”,ma repet,nu vreau sa vad cum va arata industria muzicala peste 5 ani).





joi, 26 ianuarie 2012

Sondaj:Care este cel mai sexy membru Cinderella?


Pentru a continua in aceeasi nota optimista(placuta la ochi)ca pana acum dupa ce am terminat sondajul cu Guns N'Roses a carui castigator a fost Slash,ne indreptam atentia catre o alta trupa de baza a anilor '80,Cinderella.
Astazi,pe data de 26 ianuarie chiar de ziua lui Tom Keifer,solistul trupei in cauza(http://rockandrolltheatre.blogspot.com/2012/01/today-in-goldies-music26-ianuarie.html ).
Pentru a va usura votarea,in caz ca nu iti vazut vreo poza cu unul din membri trupei pana acum(desi nu cred) va invit sa vizionati pozele de mai jos care va pot influenta voturile.
Am pus aici doar cei 4 membri originali ai formatiei,ceilalti nefiind atat de cunoscuti de catre publicul larg.

Tom Keifer:




Eric Brittingham:




Jeff LaBar:



Fred Coury:



Eu nu pot decat sa va urez votare placuta si impartiala!

miercuri, 25 ianuarie 2012

Iata cum o "pisicuta" poate ridica o sala intreaga in picioare prin voce si nu prin vulgaritate:

Trupa Pussycat Dolls,un numar relativ mare de dudui care se scuturau din toate incheieturile pentru un pic de atentie este arhi-cunoscuta,solista de asemenea,Nicole Sherzinger,care pe langa faptul ca face(ma rog,facea)parte dintr-o trupa plina de schimonoseli dezbracate si vulgare,sa frecat de Snoop Dog intr-un videoclip si se numara prin toate celelalte "artiste" care pun accent pe aspect are si o voce absolut superba pe care o stirbeste cu toate acestea enumerate mai sus.
Bine inteles,probabil(nu,mai mult ca sigur)daca iesea pe piata cantant muzica adevarata in care isi poata consuma talentul la adevarata sa valoare nimeni nu ar fi luat-o in seama,dar asa daca ani buni a facut videoclipuri semi-porno,a aparut pe scena mai mult in chiloti si a cantat melodii despre cat de mult o doreste respectivul nu ar fi avut nici un fel de credibilitate,nimeni nu ar fi luat-o in seamna si ar fi trect-o in randul artistelor infime cu voce,cui ii mai pasa de asa ceva?Ei bine,daca dupa o cariera in care s-a bazat pe toate cele enumerate iese in fata cu asa ceva(imediat va arat ce)si ne arata ca are un asemenea talent toata lumea ramane cu gura cascata si spune "nu asi fi crezut-o in stare".
Ei bine,pe langa faptul ca in cariera s-a bazat pe buci,in ziua de azi un elemnt vital,tipa chiar are talent si a cantat melodia "Phantom at the opera" fara greseala,o interpretare superba.

Bravo ei!


Sondaj incheiat:Care este cel mai sexy membru Guns N'Roses?


Guns N'Roses este una din trupele in jurul carora s-au invartit mereu zvonuri mai mult saumai putin placute.Pe langa viata tumultoasa a baietilor,fizicul lor a starnit o multime de controverse,ca si in cazul Bon Jovi muzica le-a fost pusa la indoiala de aspectul mai mult ca placut.
Critici mereu au scos in fata aspectulmembrilor trupei si au pus la indoiala muzica lor,una de exceptie daca e sa intrebi fani sau pur si simplu ascultatorii de muzica buna.
Acum cateva zile v-am suspus la o misiune imposibila,cea de a alege cel mai sexy membru din trupa.Trupa originala si cea de dupa Matt Sorum,Clarke si Dizzy Reed nu caricaturile din ziua de azi care nu mai au nici un fel de stralucire,nici macar 10% din ce avea Guns N'Roses la inceput.
Idolul femeilor din anii '80 caruia ii placea sa isi etaleze partile intime in vazut tuturor ,Axl Rose nu a primit decat 4 voturi,Slash 9(si nu,nu am votat de 9 ori),Izzy 3,Steven 3,Gilby 1 si Matt 1.
Evident,Slash castiga detasat:>.

Axl Rose
4 (19%)
Slash
9 (42%)
Duff McKagan
3 (14%)
Izzy Stradlin
3 (14%)
Steven Adler
1 (4%)
Gilby Clarke
0 (0%)
Matt Sorum
1 (4%)
Dizzy Reed
0 (0%)

Voturi până acum: 21
Zile rămase pentru vot: 7

marți, 24 ianuarie 2012

Love Classic/Love Hard:Kix-Don't close your eyes:


Adeseori comparati cu Ratt sau Warrant,Kix nu au avut acelasi succes comercial dar cu siguranta au lasat in urma niste cantece superbe.
Au gustat celebritatea intre anii '80-'90 si dupa maimulte single'uri care au ramas inca necunoscute pentru publicul larg au lansat Blow my fuse,primul lor succes major,primul album premiat cu platina si de asemenea primul care a intrat in Billboard.

In 1988 au lansat principalul lor material discografic,Blow my fuse de pe care face parte unul dintre celemai cunoscute single'uri ale lor,"Don't close your eyes".
O balada superba cu versuri "anti-sinucidere",un videoclip alb-negru de asemenea foarte artistic si in loc 11 bine meritat in Billboard.

Versuri:

Whatcha doing out in the night time?
Why'd ya callin' me on the phone?
Your mama can't solve your problems
When's daddy, ever get home?

So you did your little move and cried
In the middle of a suicide

Don't close your eyes
Don't close your eyes
Don't sing your last lullaby

There's no one there to hold you
No one hears your scream
You live life up and down now
Your nightmares are your dreams

I know it's lonely when your hanging 'round
Don't ya take it lying down, no, no

Hold on, hold on tight
I'll make everything all right
Wake up don't go to sleep
I'll pray the Lord your soul to keep

Don't close your eyes
Don't close your eyes
Don't sing your last lullaby

Don't close your eyes
Don't close your eyes
Don't sing your last lullaby