joi, 31 ianuarie 2013

Anunt!


Nu urmeaza sa fac o gluma legata de desfiintarea blogului,despre faptul ca ma mut in alta tara sau despre orice alt motiv aparent neadevarat pentru care urmeaza sa nu mai scriu pe blog.
Si chiar daca nu obisnuiesc sa amestec viata personala si problemele din ea cu bloggingul,promit sa o fac doar de aceasta data.

Din motive greu de inteles pentru un fan care isi asteapta artistul favorit de ceva vreme,prezenta mea la concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators de pe data din 5 Februarie de la Sala Palatului nu mai este posibila.Nu o sa le impartasesc aici si aceasta nu este o postare in care ma plang in legatura cu asta,este o postare anunt prin care vreau sa imi vand biletul.Nu as fi facut asta aici daca as fi gasit o modalitate mai buna,dar pana la ora actuala,WarN'Riot e locul unde salasluiesc cei mai multi oameni care asculta muzica buna si pe care pot face o postare legata de asta.

Detaliile legate de pret si livrare le veti primii pe adresa de mail cesarotto_anais@yahoo.com.Biletul este cel din imagine,locul si categorii fiind vizibile(Sector/Categorie A,Rand 13,Loc 16).

Datorita Postei Romane,oricine ar vrea sa-l cumpere ar cam trebui sa se grabeasca,livrarea facandu-se in 2-3 zile din cate stiu.

P.S:Sa nu credeti ca scapati fara un review de la concert,autorul caruia ii revin toate laudele pentru acesta fiind Alex Szollo caruia ii multumesc din nou pe aceasta cale.

joi, 24 ianuarie 2013

Cei mai expresivi chitaristi

Cel mai important element din procesul de creatie al muzicii rock,chitara a fost manuita peste ani e nume care au facut istorie.Folosind diferite modele si abordand diferite genuri,fiecare chitarist si-a creeat un stil propriu,atat prin genul muzical ales cat si prin cateva detalii e ordin fizic care cu ajutorul carora a primit porecle de care nu au mai "scapat" niciodata.Ce se intampla atunci cand pasiunea si expresivitatea sunt duse la extrem?Ei bine,noi,fanii ne bucuram de poze senzationale in care chipul chitaristilor se "transforma" dupa melodie.

Hai sa vedem totusi unii dintre cei mai expresivi chitaristi si "fetele" facute atunci cand ii patrunde muzica:

Angus Young



B.B. King


Brian May

Bruce Springsteen

C.C Deville



Carlos Santana


Dave Mustaine

David Gilmour

Doug Aldrich

Eddie Van Halen


Eric Clapton

Flea

Frank Zappa

Gary Moore




James Hetfield

Jimi Hendrix

Joan Jett

Joe Satriani

Joe Walsh


Keith Richards


Neil Young

Prince


Richie Sambora



Steve Vai

Stevie Vaughan


Yngwie Malmsteen

Tom Petty

Jared Leto
Janick Gers

Verdine White

Gene Simmons

Mark Tremonti

marți, 22 ianuarie 2013

2 ani de blogging,2 ani de prietenie~La multi ani,Tanti McKagan!

* Si o sa incetez sa-ti spun asa atunci cand te apuci de ascultat Inna.*

Acum 15 ani,Romania primea un alt om si blogger de calitate superioara si AnaisC.,inca nedumerita ce cauta pe lumea asta,o prietena adevarata.Obisnuiesc sa fac un imens istoric despre viata oricui in postarile obisnuite,dar acum stim amandoua prin ce am trecut impreuna,cum am stat la telefon pana la 4 dimineata,postarile facute impreuna,discutiile interminabile,schimburile de idei si pareri si toate lucrurile pe care le avem in comun(incepusem si o lista candva:))).Speram sa nu vorbesc despre toate lucrurile astea la trecut,dar,din diferite motive care implica atat lipsa de timp sau pur si simplu disparitia interesului,acestea au ramas intiparite undeva in timp.Am facut o astlef de postare si anul trecut si acum incerc sa revizuiesc tot ce s-a intamplat in aceasta perioada,nu-mi amintesc sa ne fi certat vreodata dar tin mintea toate lucrurile impartasite si cat am stat la stadiul de "cititoare fidele" pana sa devenim "surori virtuale",odata ce-am inceput sa vorbim nu ne-a mai oprit nimeni.De la idei pana la idealuri,idei de postari,gusturi in orice sau viziuni despre viitor,la un moment dat am "impartit" si un blog,primul blog comun creeat vreodata,eram al naibii de speriata,recunosc si a mers si el pana la un punct,ne-am simtit senzational si asta nu va disparea vreodata.Oricat de putin am vorbit in ultima vreme,oricat de mult ne-am schimbat atat noi cat si blogurile,AnaisC. va ramane intotdeuna la fel cand vine vorba de persoanele la care tine de la "surorile" ei.Suna a cliseu si nu ma intereseaza,dar poti creea prietenii si relatii mult mai puternice pe internet fara a vedea o persoana vreodata,nu trebuie neaparat sa o privesti in ochi pentru a fi sigur/a ca impartasiti aceleasi pereri in materie de aproape orice.
Iti multumim ca iti faci treaba de blogger constant,in stilul propriu si asa cum ne-ai obisnuit,iti multumim ca ai ramas "Tanti McKagan",ca ai ramas sora noastra virtuala si nu in ultimul rand iti multuim ca nu ai renuntat la zona ta cu muzica adevarata!
La multi ani,Andreea!