joi, 4 aprilie 2013

Real Music Zone exista!

Incepem luna de postari cu un anunt de interes maxim pentru orice cititor WarN'Riot,care,prin extensie este si cititor Real Music Zone.Blogul exista,Andreea exista(si tot McKagan a ramas),nu ne-a parasit si nu o va face prea curand(daca ai de gand,nu uita ca mi-ai dat adresa).

Ieri mi-a trimis un mesaj pe Facebook care suna in felul urmator:

"Anais, e o urgenta!
Am reusit in sfarsit sa fac ceva cu contul de pe blogger si cand am intrat... ''SURPRIZA'', toate blogurile(adica Theatre, ala pe care il aveam la comun cu OmletaCuBranza, inca unul pe care nu am scris nimic- Rock Encyclopedia- dar care mi-ai zis tu sa-l pastrez ca e un nume bun; si, cel mai important, Real Music Zone!!!) sterse! :((( Nu pot sa cred asa ceva!
Am sperat pana in ultima clipa ca e doar un bug sau doar o gluma proasta de 1 aprilie, dar nu este asa. De ieri de cand tot intru si trimit feedbackuri, si nu se rezolva nimic."

Fiind total paralela cu tehnica de orice fel,nu am stiut cum sa o ajut chiar daca acum cateva luni am patit ceva asemanator,WarN'Riot fiind inca public ca oricare alt blog pe care figurez ca administrator,dar neavand acces in contul meu de Google,problema rezolvandu-se de la sine dupa o luna si ceva de chin.
Postarea aceasta,de altfel,este menita,pe langa titlu informativ,sa gasim pe cineva care se pricepe la toate prostiile astea sau care a patit ceva asemanator si stie sa remedieze situatia,acesta fiind cel mai incomod lucru pentru un blogger.

PS:In cazul blogurilor care au trecut de acea perioada de nu stiu cate zile in care dispar definitiv si numele lor devine disponibil,atunci cand accesam Real Music Zone,vedem notificarea "Această adresă nu este disponibilă pentru bloguri noi.",insemnand,pe cale de consecinta logica(,)ca prin nu stiu ce mod acesta s-a sters,dar inca mai poate fi recuperat,fiind in acea perioada prin care trebuie sa treaca pana sa dipara din retea.

4 comentarii:

  1. Al dracu' Blogger, cum ma face sa fiu aproape de infarct! :)) Tin pumnii stransi sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa mi-o şters şi mie blogurile (din alt cont). Îmi venea să dau în judecată Google-ul ăsta tâmpit cu tot cu serviciul Blogger.com şi Gmail-ul... >:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ai reusit sa le recuperezi?

      Ștergere
    2. Nu, nici de cum. Cu toate mesajele pe care le-am trimis, n-am reuşit să le recuperez.

      Ștergere