sâmbătă, 1 iunie 2013

Happy birthday,little rockers!(3rd year)

In 2011 uram pentru prima data "La multi ani!" intreg "publicului" WarN'Riot de ziua copilului,mergand pe premiza ca,avand intelectul necesar pentru a asculta muzica de calitate,va mai considerati si copii,asa,in timpul liber.Postarea a devenit a 4-a cea mai citita de pe blog,cu 2045 vizualizari,asa ca am spus sa merg mai departe cu acelasi titlu,sa realizez ca anul trecut am omis acest eveniment si sa-mi dau seama ca au trecut 3 ani de cand suntem copii impreuna.

Va fi o postare simpla,asa ca nu va asteptati la 5 paragrafe,n'spe mii de sub puncte si cuvinte peste care cu siguranta multi dintre voi trec cu privirea de obicei.
Vreau doar sa va (re)amintesc ca aceasta e o zi speciala,e o zi pentru noi toti si macar pentru cateva ore ar trebui sa uitam de teze,munca,bac,sef etc. si sa ne bucuram de faptul ca putem vedea prin noi pana inapoi la copilarie,ca putem sa ne revedem pe noi la acele varste(bine,nu e cazul meu,maimurateala fiind pe ordinea de zi indiferent de vreme,dispozitie sau loc)si sa ne intrebam ce si de ce sa schimbat.
Sa nu ne lasam influentati de factorii externi care ne dezumanizeaza si care ne fac sa pierdem spiritul copilului din noi,cu siguranta acesta ar fi primul si cel mai important sfat pe care i l-as putea da unui adolescent gata sa iasa "in lume"(si aici nu ma refer la cumparatul de tigari de la magazinul din colt sau mersul la discoteca).

Vreau sa cred cu toata fiinta ca nu ati uitat sa fiti copii,si va indemn ca aceasta prima zi din oficiala vara a anului 2013 sa o petreceti alaturi de parinti,lucru pe care probabil nu-l faceati foarte mult cand erati copii,iar acum nu-l faceti deloc,jucatul in fata sau in spatele blocului/dupa caz fiind ceva mai important.Dar se scuza,era varsta,acum nu se mai scuza,avem timp pentru toate nimicurile si uitam de ei,macar azi,daca nu incepand de azi sa ne amintim de cele mai importante persoane din viata noastra.

Ok,acum ca ne-am umplut de nostalgie,dor si parere de rau,vin si va spun un sincer "La multi ani!" si sa va iasa totul asa cum v-ati propus.

5 comentarii:

  1. La multi ani! Daca e adevarat ca rasul intinereste, atunci, de cand te stiu, m-am transformat in copil, pentru ca NIMENI nu m-a mai facut sa rad asa cum o faci tu! Thanks for livin'! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani c8ii! Cu o intarziere de aproape o luna..Whatever....

    RăspundețiȘtergere