duminică, 2 iunie 2013

Love Classic/Love Hard:Sixx:A.M-The Girl with golden eyes

Niciodata nu am fost adepta trupelor "peticite" cu o piesa de baza(sau mai multe) dintr-un grup consacrat,puse impreuna alaturi de alte nume mari sau altele care asteapta promovare,gasind astfel cel mai bun mod,dar ceea ce a facut Nikki Sixx dupa 2006 alaturi de James Michael,caircatura de DJ Ashba care se pare ca se descurca ceva mai bine cand nu e Rose prin preajma,este cu adevarat o realizare,atat albumul concept The Heroin Disaries din 2007,cat si This is gonna hurt,lansat 5 ani mai tarziu,lucrand in paralel si trupa alaturi de care s-a ridicat.

Cu numarul 10 pe sound-track-ul albumul care a debutat pe locul 2 in Hot Mainstream Rock Charts si care s-a vandut in peste 350.000 copii doar in USA,fiind de asemenea si pe locul 25 in Billboard 200,melodia se poate bucura de titulatura de balada geniala,experienta lui Sixx spunandu-si cuvantul aici,chiar daca nu s-a axat foarte mult pe ele,genul acesta de melodii fiind unul din principalele sale puncte forte. 

3 comentarii:

  1. Hey..sa stii ca inca iti citesc cu placere articolele,da' nu m-am mai bagat de mult sa comentez din lipsa de timp in cea mai mare parte.

    Poate mai postezi ceva despre Nirvana :> sau Europe ,Eagles ( asa ceva mi-ar face ochii fericiti).

    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=J1CYc7RV4LE&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai revenit!
    Le-am trecut pe lista de prioritati.

    http://warandriot.blogspot.ro/2013/01/always-in-chartssmokie-living-next-door.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu am fost cu adevarat plecata .

    Abia astept urmatorul articol!

    RăspundețiȘtergere