duminică, 16 ianuarie 2011

Trupa zilei:Skillet


Skillet a luat nastere in Memphis,Tennessee fondatorul fiind John Cooper(voce,chitara bass) in anul 1996.TRupa abordeaza un gen mi neobisnuit pe cre nu toate trupele de Hard Rock eu avut"tupeul" sa il testeze.Stilul semnatura a celor de la Skillet este Christian.In 15 ani de activitate trupa a scos 8 albume de studio si a abordat mai multe stiluri printre care industrial rock si symphonic rock.
Membrii trupei sunt:
John Cooper(Chitara bass ,voce),fiind primul,fondatorul si cel mai longeviv membru al trupei.
Korey Cooper(chitara,clape,chitara bass si voce)este in trupa de 11 ani
Ben Kasica(la chitara)fiind in trupa de 9 ani
Jen Ledger(tobe si voce)este in trupa doar de 3 ani fiind cea mai tanara si cea mai noua membra.


~Discografie:
"Skillet"lansat in 1996
"Hey You,love youre soul"lansat in1998
"Invincible" lansat in 2000
"Ardent Worship"lansat in2000
"Alien Youth"lansat in 2001
"Collinde"lansat in 2003
"Comatose"lansat in 2006
"Awake"lansat in 2009
2 dintre cele mai cunoscute melodii a celor de la Skillet sunt "Monster" si"Hero".

6 comentarii:

  1. Interesant blogul tau, poti arunca o privire si la mine: http://dicherdaniel.blogspot.com
    Daca iti place, te astept sa revi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. prima melodie de la skillet pe care am ascultat-o a fost "whispers in the dark"...acum vreo 3 ani..dar nu prea m-a atras trupa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Wooden Pints
    Eu doar "hero" si "Monster nuse gaseste printre trupele mele favorite dar fac o treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. skillet este cea mai buna trupa de rock crestin
    si are cele mai elecrice melodi.sper sa scoata cat mai curand un nou album!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @skuull
    Este o trupa buna,dar nu cea mai buna de rock crestin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca pentru ea e. fiecare cu parerea lui :D

      Ștergere