joi, 20 octombrie 2011

Trupa Queen va fi premiata cu Global ICon Award la MTV EMA 2011:


Dupa mai bine de 40 de ani de cariera,300 milioane albume vandute si cel mai bine vandut album din Marea Britanie,Greatest Hits,care s-a vandut in peste 6 mil. copii,trupa Queen primeste probabil cea mai mare distinctie din cariera,Global ICon Award,la MTV EMA 2011.

"Suntem foarte onorati pentru ca vom primi un Global Icon. Vom face tot ce putem sa demonstram ca il meritam"~Brian May.

Sunt sigura ca Freddie este mai mult decat onorat de acest moment,de acesta distinctie pe care trupa sa o primeste,si el stie,de acolo de sus ce a lasat in urma sa,una dintre cele mai arzatoare si influente legende din istoria muzicii.
Daca stau bine sa ma gandesc,acesta este unul din putinele momente de muzica adevarata a ultimilor 10 ani pe MTV,si cu siguranta unul dintre cele mai importante pentru industrai muzicala in general.
E interesant cum ironia sortii face ca legende precum Brian May,Roger Taylor,John Deacon si Freddie Mercury vor fi premiati cu o asemenea distinctie in cadrul unul eveniment prezentat de...un nimic care nu a realizat nici macar ce lasau ei in scrumiera in "cariera" sa,daca o pot numii asa(ma refer la Selena Gomez,probabil n-ati auzit de ea,nu va condamn,nici nu aveati de ce).
Totusi eu nu pricep ceva...
Roger Taylor,Brian May si John Deacon sunt singuri membrii ce vor fi prezenti la eveniment,Freddie plecand dintre noi inainte de vreme,moarte ce a zguduit pe toata lumea,nu trebuia sa se intample asa.
Avand in vedere ca trupa nu va fi doar premiata ci va sustine si un concert...cine va lua in stapanire microfonul?
Daca e sa ne luam dupa zvonurile din ultimele saptamani,Lady Gaga,zvon pe care o sa incerc sa ma fac ca nu-l aud pana in momentul respectiv,care,daca ar fi real,ar fi una dintre cele mai tampite decizii luate cu curu' de membri trupei(care se aratau foarte incantati,politica de promovare),manageri sau mai stiu eu ce...
Incerc sa ma pun in pielea legendelor(probabil si voi ati facut-o de cateva ori)si incerc sa ma gandesc daca as ajunge intr-un punct mort,dupa zeci de ani de cariera in care banii veneau in numar mare mai de peste tot,cand sa stau,sa ma uit pe pereti si sa nu mai am "finantare" datorita lipsei concertelor/evenimentelor.
Eu una as putea murii de foame,la gandul ca voi murii facand muzica buna,si nu a-si da muzica buna nici pe toti banii din lume.
Acesta fiind spuse,pentru a vedea ce se va intampla la MTV EMA anul acesta(nu stiu xact cand va incepe segmentul Queen,da' eu la tot show'ul nu ma uit)puteti da pe MTV pe 6 Noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu