luni, 19 martie 2012

Curatenie de primavara...in ganduri


Ce titlu demn de a 7'a pagina CanCan...mi-am iesit rau de tot din mana.
Dupa cum probabil ati observat(sau nu,cine stie?)in ultimele zile(bine,saptamani)am intrat in una din acele gauri negre de care va spuneam la inceputul lunii,cu siguranta cea mai saraca luna din istoria WarN'Riot.Dar cum mama m-a invatat sa trag cu dinti de ceea ce vreau asa o sa fac si acum,WarN'Riot nu a luat o pauza(doar creierul meu),nu ma voi da dupa deget si va voi prezenta scuze stupide precum scoala,teme(nu prea fac din astea) ci va voi spune pe sleau ca soarta unori isi bate joc de noi si imediat ce am scris o postare despre cum nu trebuie sa te lasi batut la fund de inspiratia seaca am cazut eu intr-o astfel de stare...sa mai zica cineva ca nu crede-n soarta.

Bine,in tot acest timp nu am stat "chiar" degeaba...am avut grija saimi redecorez camera(dupa cum puteti vedea in imaginea postarii) ca atunci cand intra cineva in barlogul creeatorului macar sa se loveasca din primade un damf de muzica si am creeat un blog foarte drag mie:

http://theworldmeetsthewrestling.blogspot.com/


4 comentarii:

  1. Daca ai sta intr-un oras cu mine, ti-as cere sa-mi "aranjezi" si mie cumva camera (in care se gasesc doar postere). :))
    Apropo, tu ai desenat limbutele, sau le-ai scos la imprimanta? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca ideea cu topul ala sugerat de mine nu am uitat-o...

    RăspundețiȘtergere