miercuri, 30 mai 2012

We really are the champions,my friends!


Inca din prima zi cand m-am hotarat sa am un blog cu mai mult de 3.5 postari,v-am amenintat ca WarN'Riot va face un milion de vizualizari.Ei bine,nu am atins inca cifra exorbitanta,dar am atins un bine meritat 100.000 si va spun cu mana pe inima ca de mult nu am simtit bucurie mai mare.
Am scris,am stat nopti la rand si mi-am intors creierii ca micii pe gratar,am facut top'uri,postari de tot felul,rubrici care mai de care aaand last but not least multi prieteni,persoane care mi-au intragit imaginea despre muzica buna in tanara generatie(unii nu chiar atat de tineri:))).
Multi mi-au spus ca mi-am creeat o failie virtuala,lucru ce ma rupe de lumea reala,nu stiu cum o vedeti voi,dar eu o vad ca pe o oaza de fericire si dupa ce ies de sub dusul rece bine aplicat de "lumea reala" vin aici si ma linistesc privind ale mele consacrate limbute.'Oi fi ciudata,n-oi fi,voi tot ati citit aberatiile mele si acum am 100.000 de priviri crancene aruncate peste mai toate postarile(si ele in numar mare,472) si nu am cum sa nu va multumesc.
WarN'Riot a ajuns un blog citit de multi,nu toti au inteles,dar cei care au facut-o au ramas aici.
Va multumesc si la mai mare,desi e o perioada mai gri acum,voi revenii si voi revenii in forta(da,asta inseamna ca va pregatesc ceva si le-as ruga pe cele care stiu despre ce e vorba sa nu sufle nimic).Va multumesc inca odata pentru ca existati si pentru ca m-ati facut sa realizez cel mai semnificativ lucru din astia 14 ani de existenta,WarN'Riot!

12 comentarii:

  1. La mai multeee!
    Si nu stiu daca iti mai aduci aminte,insa ma simt obligata de a-ti reaminti: ai promis ca dai de baut la 100.000 de vizualizari.Asa ca astept baxurile de bere venite prin posta :))
    (ar fi mai frumos daca ne-am imbata face-to-face :-<)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea baxuri:|Nu uita ca esti cea mai mica deci mai usor:))

      Ștergere
  2. Din suta de mii în suta de mii la milion să ajungi! Şi, de ce nu, şi mai departe! Meriţi pentru că ai pus multă pasiune şi perseverenţă în blogul acesta. Felicitări! (de la una "nu chiar atât de tânără") :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a luat ceva sa-mi dau seama ca ar fi trebuit sa iti vrobesc cu "dumneavoastra".Lucru pe care nu mai pot sa-l fac acum,si nu din lipsa de respect ci datorita faptului ca prin cuvintele pe care le-ai scris mi=am dat seama de gandirea deschisa,sufletul e mereu tanar.
      Multumesc!

      Ștergere
  3. Felicitari sincere! De cand am intrat prima oara pe blogul asta care mi-a schimbat total viata, gusturile si viziunea am stiut ca este ceva de capul lui. De la prima postare pe care am citit-o, Logos, am stiut ca este un blog de calitate si am stiut ca tu esti O persoane care merita apreciata, si acum uite, este a 100,035-lea cand cineva da cu ochii pe aici:).
    Siiiiiiii...nu am cum sa nu iti reamintesc de balaceala aia in vodka promisa pentru milion:)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siiii...tu,mai "puta" nu ai voie cu vodka:))
      Multam' de laude.

      Ștergere
  4. Epic readers are epic! E o performanta sa ajungi la 100000 de vizulaizari intr-un timp scurt, tinand cont ca nu ai "sponsori" sau ceva care sa iti promoveze blogul la tv, radio etc. Sau ai? Oricum trebe sa imi mnultumesc si mie, pt ca am intrat de mai multe ori pe zi in zilele de plictiseala sperand sa vad vreun post nou :)) Eu ma gandesc ce o sa facem la 1.000.000 de vizulaizari...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modestia nu se afla pe lista ta de calitati,asta-i sigur:))
      Da,am vorbit cu Diaconescu si de acu' langa "senzational" o sa apara o "limbuta"sa vezi dupa aia vizualizari:))

      Ștergere
  5. E foarte ok blog-ul, iti sugerez sa iti cumperi un domeniu si sa-l promovezi si daca reusesti sa formatezi mai bine textele pentru a fi usor lizibile.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestiile astea cu domeniu,promovare etc...ma depasesc pur si simplu,am reusit sa strang un numar satisfacator de vizualizari si fara un domeniu,sponsori sau toate draciile astea.Oricum,multesc de sfat.Poate intr-o zi WarN'Riot se va transforma in site si atunci vor intervenii mai multe schimbari ce contin cuvinte din astea care imi imbarliga creierul.

      Ștergere
  6. Hai sa te felicit si eu! Cum ti-am spus, diferenta dintre vizualizarile de pe War N'Riot si cele de pe Innocent Phantom este enooorma (dar ma rog, mai bine schimb subiectul:)) ).
    Si da, ma intreb si eu ce o sa faci cand o sa ajungi la 1.000.000... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea va strofocati in legatura cu marele eveniment de la milion:))Cine stie,pate dupa ce vad n'spe mii de zerouri inchid blogul,orice e posibil(glumesc:))).
      Nu stiu ce va fi da',vazand reactiile trebuie sa fie ceva mAAAre.

      Ștergere