sâmbătă, 16 iunie 2012

"Muzica rock ne transformain oameni ai pesterii"



*Scriu asta in timp ce ascult “For whom the bell tolls” si inca nu am bagat sulita in laptop*

Cam asta sustin cretinoizii ziditi in laboratoare in care intra fascicule minuscule de lumina naturala odata la doua luni, Greg Bryant unul din “cercetatorii”(daca imi explica si mie cineva cu mintea limpede ce dracu’ face cu adevarat un cercetator si imi si demonstreaza concret ii strang mana cu respectul cuvenit)de la Biology Letters sustine(fiti atenti,dovada de inteligenta in stare pura):

“Compozitorii dispun de o cunoştinţă intuitivă asupra sunetelor care ne pot speria. Ceea ce nu conştientizează aceştia este faptul că noi, ascultătorii, suntem predispuşi la emoţii negative în momentul în care auzim anumite sunete.”

Si in momentul in care auzi orgasmele emanate de divele altor genuri muzicale la ce esti predipus,la o erectie mica?

Da,m-am tampit de tot,vorbesc cu un “cercetator” din partea cealalta a pamantului.Bine,nu vorbeam cu el ci cu voi,acesti umili oameni imbracati in piei de animale,care,in loc sa-i ia bolul cu cereala dimineata ies in fata blocului si pandesc o mata stinghera pentru a o prinde cu sulita nemiloasa si pentru a o gatii la protap,evident dupa ce au frecat doua pietre in asteptarea scanteii(unora nu le vine nici pe lumea cealalta).

Din cate reiese din spusele lu’ nea’ Georgica asta,sunetele distorsinoate a chitarii(poate a lui,ca eu nu stiu melodie rock in care chitara sa fie “distorsionata”),solo’urile asurzitoare si schimbarile bruste de la un acord la altul(de asta nu am inteles-o)ne fac sa “reactionam ca animalele”(ce v-am zic,hai,repede,manutele pe sulite).Nu stiu cum reactioneaza animalele voastre da’Maya mea mai mult decat incantata pe melodiile Judas Priest si Megadeth,deci daca e sa judecam reactiile noastre in comparatie cu ale animalelor(nu au specificat ce animale)atunci ar trebui sa ne intoarcem cu burta-n sus si sa dam din coada.

Articolul din care am scos toate aceste aberatii este luat de pe Descopera.ro http://www.descopera.ro/dnews/9748704-muzica-rock-ne-transforma-in-oameni-ai-pesterii ,unde poza care il reprezinta ne arata mai de graba o trupa de heavy metal(spre rusinea mea nu am deslusit-o),lucru care imi arata clar ca cercetatorii nu sunt altceva decat niste pigmei fara viata care isi inchid se inchid intr-o cutie de chibrituri si studiaza lucruri pe care nu le inteleg,nu le simt,nu le-au mirosit,gustat,pipait(nu cred ca au pipait ceva interesant de mult timp),ascultat niciodata si pana nu ai un pachet muzical cu de toate in cap si suflet nu poti sa vii la mine si sa-mi spui ca acordurile “distorsionate” de chitara ma fac omu’ pesterilor(unde e acum Zakk Wylde sa-i dea cu chitara-n cap?).Bine,nu putem avea pretentii de la unu’ care sustinea ca muzica lui Mozart agita soarecii sa spuna ceva mai inteligent.Va dati seama cum sta ala la fundu’ soarecului toata ziua se asteapta un rahatel mic pe care sa-l ia si sa-l analizeze pentru a vedea daca muzica lui Mozart a intervenit in vreun fel?

Eu una detest multe lucruri in viata,si daca e unul pe care sa-l detest pana la refuz,acela e ipocrizia,si nu doar ca e iprocrit,dar e penibil,rusinos,scarbos,iti vine sa-i iei la pumni pe aia care-ti intra-n ureche si tipa cat pot ei de tare ca sunt “cercetatori”.Adica ce pusca lu’ Sf. Ghorghe faci,stai si analizezi lucruri intr-un laborator cu miros de spital(daca am gresit nu ma corectati,lasati-ma asa,ca nu-i cercetator,puterea totala de a face afirmatii tampite nu-mi apartine,sunt doar un alt om al pesterilor)sau iesi si mananci rahat despre lucruri pe care tu nu le-ai probat niciodata,pe care nu le simti,despre care habar n-ai nimic.Frate,nu ma intereseaza parerea ta,ma sterg cu ea la nas si o arunc la “veceu”,pe bune ma doare-n cot de parerea ta.Si de’a dracu’ mai primesc si bani pentru a face aformatii tampite(pai la cate prostii am zis de cand ma stiu,trebuia sa fiu miliardar).Si de ce dracu' ar trebui sa ascult...pana la urma un nimeni?

Iar acum va intreb pe voi,oameni ai pesterilor.Ati innebunit vreodata de la sunetul unei chitari manuite de orice chitarist rock(nu e cea mai buna formulare,dar m-am straduit sa fac o fraza pe gustul “cercetatorilor”).Va voi lasa mai jos cateva mostre de “sunete distorsionate” a chitarilor care ne fac sa reactionam ca oamenii pesterilor.


8 comentarii:

  1. Postez asta de pe piatra mea cu wireless(imi trezeste amintiri de cand eram copil prin 10000 I.Hr).Acum realizez ca toata viata mea am fost un om al pesterilor.nici nu stiu cum de am prieteni,cum de pot iesi in strada fara sa arunc cu sulita dupa oameni.

    serios acum...mai trist este ca sunt oameni care vor crede asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i sa creada,macar stii dupa ce idioti sa fugi cu sulita:))

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu stiu daca pentru mine sau pentru "cercetator",dar daca sunt pentru mine iti multumesc!:D

      Ștergere
    2. Pentru tine, că am aplaudat la tine pe blog.
      Pe "cercetător" îl pălmuiam la el acasă, dar mă tem că m-or ustura palmele degeaba. Nu cred să-i vină mintea la cap. :))

      Ștergere
    3. N-are ce sa-i vina la cap:))

      Ștergere
  3. Sa nu mai aud pe nimeni ca zice asa ceva!!! Asta e exact cea mai mare prostie!!! Ce?! Nu le convine asa-zisilor ,,cercetatori´´ ceva? De cate ori ascult Metallica, Bon Jovi sau chiar Guns´n´Roses si ma simt atat de bine si de relaxata, in special dupa o zi ceva mai grea. Doamne! Am trait sa o aud si pe asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se explica de ce legam pietre de bete si le infigeam in oameni pe strada...Si se explica si de ce pictam animale pe pereti...
    Acum serios, cercetatorii astia nu au absolut nimic de facut? Imi si imaginez discutie intre ei:"Bai, stiu ca moare lumea de SIDA si cancer, da' eu sunt Florin Salam si vreau sa extermin roacherii. Ca de, am realizat ca rocku' ne transforma in primitivi." Stupizi oameni...

    RăspundețiȘtergere