sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Frumusetea din spatele tatuajelor-Kat Von D


Na ca am si eu o parte mai...sensibila:))Adica nu doar rock,drogati,satanisti cum le zic unii.Ma rog..Kat Von D nu are nimic de a face cu lumea muzicii dar,are ceva ce ma atrage si surprinzator nu,nu sutele de tatuaje pe care le poarta si de care este atat de mandra.De cand am vazut-o prima data la L.A Ink pe Discovery am stiut ca fata asta e genul acela de frumusete care se ascunde in spatele a ceva.Si nu stiu sigur ce cauta pe un blog care trateaza o problema legata de muzica.Poate ca nu e doar de muzica poate ca este legat de tot ce-mi place mie,dar ca sa nu spun ca vi le "bag pe gat" vi le...impartasesc da,suna mai frumos:))Proaspata logodita(cine s-ar fi gandit ca o imblanzeste cineva:)),Kat Von D este una din putinele vedete super-tatuate ce mi-au atras atentia.Iar azi va voi face un mic rezumat despre experta in tatuaje la care vreau sa-mi fac prima steluta:))-Sa dea Dumnezeu-.
Katherine Von Drachenberg(Kat Von D)s-a nascut pe 8 Martie 1982 in Nuevo Leon Mexic.La 14 ani inspiratie si pasiunea a cautat-o pe acasa si si-a facut primul tatuaj.Dupa doar 2 ani ,la 16 ani,Kat primeste un loc de munca,bineinteles intr-un magazin profesionist de tatuaje True Tattoo de la Hollywood.Toate acestea se petreceau in 1998,iar in 2005 Kat apare in show'ul Miami Ink,un reality show cu 5 artisti cu un magazin de tatuaje in South beach,Florida.Show'ul a avut un succes rasunator ,iar telespectatorii au indragit-o foarte mult pe Kat Von D,care 2 ani mai tarziu primeste o oferta de la TLC pentru a realiza un show propiu,numit "L.A Ink".Odata cu acest show lui Kat ii creste popularitatea considerabil iar aceasta a tatuat numeroase vedete.
La inceputul acestui an, Kat s-a logodit cu fostul sot al Sandrei Bullock,Jesse James.Vo imaginati pe Kat Von D fata de casa?/:)Nu,nici eu cum mi-o imaginez nici pe Nikita pe podium la Victoria's secret:))Jesse pare a fi foarte fericit ,declarand:
"Stiti, uneori publicul si presa inteleg gresit. La fel si in cazul acesta. 2010 a fost, de fapt, cel mai bun an din viata mea, pentru ca m-am indragostit de cea mai buna prietena a mea. O femeie uimitoare, care mi-a fost alaturi cand lumea mi-a intors spatele. Iubirea mea pentru ea nu poate fi descrisa. Sunt onorat ca a spus DA. Sa imbatranesc alaturi de ea va fi ceva nemaipomenit"
Ideea este foarte frumoasa,dragoste mare si cupidon se pare ca actioneaza dar...sa speram ca Kat nus e va trezi cu un cutit in spate(lansat de Sandra:)).Dar nu stricam momentul si ii lasam pe cei 2 proaspeti logoditi sa se bucure de momentele impreuna.

9 comentarii:

  1. Eu vreau sa imi fac un tatuaj cu Bon Jovi pe umarul stang. Inimioara cu sabia...stii tu:d. De vreo 2 ani ma tot bate gandul, dar nimeni din Cluj nu se baga ca cica e prea complicat, prea multe culori etc. Astia fac de alea simple cu o singura culoare...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Fa-ti si tu din ala semi-permanent.
    E mai simplu de facut si cred ca se poate face si in Cluj,oricum daca nu se poate fa-ti semnul pe care il are Jon pe umarul stang,ala e mai simplu;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @BrEaTh-Is-NoT-LiFe
    Si la faza cu "superman" m-am gandit, dar nu stiu, majoritatea oamenilor ar spune ca uite-l si pe asta ca si-a tras tatuaj cu Superman (ala din desene animate) pe cand cel care vreau sa mi-l fac eu ar aduce mai mult cu Bon Jovi. Oricum inca ma mai gandesc, daca nu o sa mil fac la vara in Austria, poate austriecii stiu sa faca cu mai multe culori!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Cu siguranta Austriecii stiu.
    Da m-ai dezamagit profund,parca erau genu' whatever...ce-ti pasa tie ce zice lumea:|?
    Eu mi-am scris pe brat pana sus Bon Jovi,maare si m-am dus cu tricou la scoala si mi-o scazut nota la purtare...ete na.
    Iubitorii de muzica buna vor stii semnificatia tatuajului,manelari sa stea sa rada si sa pape salamior;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai na, eu m-am referit ca merg cu tricouri cu Iron Maiden, Rammstein si AC/DC pe strada fara sa ma intereseze ce zic altii despre mine. Dar la tatuaj ramane mereu pe mine, pe cand un tricou il pot da jos ( si pe strada). Acuma sa nu crezi ca mi-ar fi rusine cu tatuajul respectiv pe mine; acuma chiar mi-ai bagat idei in cap:)) la vara vreau sa imi fac in Austria tatuajul cu inima si sabia pe umarul stang si asta cu Superman pe umarul drept :D. Sa fac o paranteza...vara trecuta au venit Maiden la Cluj si ca un roacker ce sunt de cand ma stiu mi-am luat pe mine niste pantaloni stramti gen 1980's, "geaca de piele cu franjuri"cum o numesc eu :)) si tricoul cu Eddy (mascota) si am pornit cu prietenii spre concert. Toti intorceau capul dupa noi, dar sincer asa de tare ne-am simtit :)) ca niste rockeri adevarati...toti intorceau capul dupa noi!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Maverick
    Si eu as fi intors capu',sincer=))
    Dadeai un pic a Guns N'Roses cu "nadragii"lu' Axl si geaca lu' Slash,nu?:>
    Zic si eu:))
    Toti intorceau capu' da sigur sa-u gasit si cativa care si-au facut cruce,nu?:>
    2 tatuaje Bon Jovi...ce urmeaza?ALa cu pistoale si trandafiri?Tu,tatuatule=)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa asa eram cu "cracanii" aia cum spunea unu prieten. No ma cum iti vin cracanii? =)) Da...geaca aia are un craniu pe spate...deci na...aproape. Stateau ungurii la coada sa faca poze cu noi...serios :)). Bine...aia erau in blugi si tricou, deci noi eram ceva freaks de aia...nebuni....turbati...bolunzi. Revenind la tatuaje, oricum baietii merita din partea mea batar doua tatuaje pentru aproape 30 de ani de muzica. ma refer la muzica adevarata nu la bulshitul de azi. A si 31% din pretul biletelor la concertele Bon Jovi se duc la Philadelphia Soul. Respect!

    RăspundețiȘtergere
  8. A si am uitat sa mentionez, multi se uitau dupa noi cu scarba ( vreo 2 babe isi faceau cruce).

    RăspundețiȘtergere
  9. @Maverick
    Numa 2?:|
    Eu am trecut pe langa un popa cu un simplu lant si si-a facut cruce...ma mir ca nu o scos aghiasma(sau cum so scrie:)))

    RăspundețiȘtergere