duminică, 5 iunie 2011

Schimbari

Dupa cum vedeti(sau nu)desing'ul s-a schimbat putin pe aici.Whatever...nu ceva radical,doar m-am gandit sa-i mai dau ceva culoare,personalitate...o floricica,ceva.
Si in cautarea mea disoerata dupa poza perfecta ce urmeaza sa va sare in ochi la ccesarea link'ului cu blogul meu am dat de o intruchipare a Cinei Cea de Taina in care apostolii sunt inlocuiti cu legendele rock'ului(Slash,Ozzy Osbourne,Keith Richards,Bono,Elivs,Freddie Mercury,Hendrix etc...).Si daca nu era o poza ceva mai...controversata(ca nu stiu dece da am eu o presimtire ca o sa sara multi cu gura ca l-am blasfemizat pe Dumnezeu,pe Isus,religia sau mai stiu eu ce)adica,frate,om fi noi "satanisti" da nu visam cornite si manjim pereti cu "6" pana la epuizare,asa ca stati linistiti.
Si totusi ce inteleg eu prin poza asta?In primul rand ca si Dumnezeu stie ce este muzica buna,ca o parte din legendele de acolo(care din pacate nu mai sunt printre noi)au ajuns in grija lui Dumnezeu si nu in ultimu' rand ca daca il aveam pe dracu' in noi(asa mai pe romaneste)nu mai aveau ce sa caute cei din poza langa Dumnezeu.
Da' ma rog,asta e doar o simpla poza,artistica ce-i drept facuta de un impatimit cu idei mari ce mi-a placut mie foarte mult si mi s-a parut ca "limbutele" au devenit deja ceva cam monotone si mi-am zis sa le mai "asezonam" cu ceva.
Aaa si daca tot i-am mai dat ceva culoare am zis sa schimbat si mesaju' de salut asa ca de la "Piele si ciocate,geci si libertate!"(un vers din melodia Cargo-Calare pe motoare)am trecut la madsria de a fi rockeri,si la gandul ca atunci cand ni se termina timpu' pe mocirla asta ne vom duce acolo,sus la Dumnezeu si vom canta "We will rock you" alaturi de Freddie cu un vers din melodia "Crazy,crazy nights" cantat de KISS.
Acum voi intelgeti ce vreti.Cei ce au inteles ce am vrut eu sa zic prin poza asta,cinste voua.Cei ce-s mai...patuti cu tesla-n cap sa priceapa ce-or vrea.
Keep rockin'!

6 comentarii:

 1. BăbăbăbăbăbăbăbăbăăăăăBĂĂĂ
  L-au uitat pe Kurt Cobain :(

  RăspundețiȘtergere
 2. Chiar ma gandeam daca exista Cina cea de Taina cu figuri importante ale rock-ului :))

  RăspundețiȘtergere
 3. @Angel4Dimmu
  Uite ca ti-am rasp. la intrebare:))

  RăspundețiȘtergere
 4. @Wake of Saturday
  Se pare ca da...

  RăspundețiȘtergere