joi, 16 iunie 2011

School's out,honey!


Astept momentu'asta de pe 15 Septembrie anu' trecut.Bine,teoretic mie mi-a inceput vacanta inca de acum 2 sapt. ca chiuleala e la ordinea zilei.Unii dintre voi au trecut de momentul in care asteapta clopotelul,lucrul al' mai de pret in grajdiu numit scoala da' chiar daca sunteti in generala,liceu,facultate sau liberi(ma rog teoretic)cu un serviciu obositor,nevasta cicalitoare si copii enervanti tot va amintiti acele momente ale ultimei secunde de pe coada ultimului minut dinaintea vacantei de vara.
Si...dah,nu ma facut o postare doar pentru va amintii ca s-a terminat porcaria ci pentru a imi pune mintea la contributie si a face o lista cu melodiile ce se potrivesc cu acest eveniment.Nu,nu un top pentru ca nu pot alege una cea mai buna(whatever,oricum School's out e pe primu' loc:-J).Asa ca am numita mai concis ,lista.Iar acum va dau de gandit si voua la o lista ce credeti ca reprezinta cel mai bine sfarsitul anului scoalr.
1.Alice Cooper-School's out:2.Iron Maiden-Running free:3.Twisted Sister-We're not gonna take it:4.Skid Row-Youth gone wild:5.Pink Floyd-Another brick in the wall:6.Van Halen-Hot for teacher:7.Chuck Berry-School days:8.Europe-Rock the night:9.Europe-The final countdown:10.Twisted Sister-I wanna rock:So...care se mai potrivesc cu momentu' in opinia voastra?:->

6 comentarii:

 1. In sfarsit am scapat!S-a terminat pentru 3 luni :)).
  Da, "School's Out" zic si eu ca se potriveste cel mai bine pentru incheierea anului scolar.
  Vacanta placuta si rock on!

  RăspundețiȘtergere
 2. @Angel4Dimmu
  Da,Alice Cooper e pe primul loc la acest eveniment.
  Finally,freedom.
  Mersi,rock on!Si vacanta placuta;)!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hmm, habar n-am, nu s-ar potrivi şi Nirvana - School?:-?

  RăspundețiȘtergere
 4. @mhn24
  Bai si stiam ca mi-a scapat ceva:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe dracu'...eu mai am examene, sesiune...de alea slabe...oricum vine vara, distractie, muzica, de toate:)). La piesa Rock the night auzi ca la secunda 12 cineva spune "cheesburger, cheesburger, cheeseburger"! Cam asa is si eu cand merg la Cinema City, numai ca eu spun "nachos, nachos, nachos" :))! Si inca ceva....nu e Nirvana - school in top!

  RăspundețiȘtergere
 6. @Maverick
  Nu-mi mai scoate si tu ochii cu asta,bine?
  Da,partea cu cheesburger e una din favoritele mele:))
  Anyway...succes la sesiune;)

  RăspundețiȘtergere