sâmbătă, 10 septembrie 2011

Incepe,frate...


Scoala,evident...dah.
Mi-am permis deja nesimtirea de am lua o vacanta de 3 zile inainte de a ma pierde printre cocalari,genii si manele,deci nu,nici de data asta nu m-a calcat trenu',nu a cazut un zepelin pe mine,nu m-au furat americanii ca sa imi dea un contract cu Geffen Records si in nici un caz nu v-am parasit.
Da' fraza asta e deja fumata asa ca o dau dreacu' si trec la subiectul deloc roz al acestei postari.
Daca nu traiti intr-o cutie proaspat aruncata pe Jiu stiti foarte bine ca azi e sambata,10 Septembrie,maine va fi Duminica si,logic si nemavzut urmeaza luni,o luni in care totul se schimba...
Dupa 3 luni(ma rog,4,eu am inceput mai devreme:-") pure pline de rock,frate,Rooooock,creierul meu o va lua usooor la vale datorita lui Guta,Salam si Lady Gaga(no,ca unii s-au mai emancipat oleaca').Si eu am observat ceva(cand am creierul curat incep sa si gandesc)toti profii ma intreaba de ce nu dau randament la teste avand in vedere ca puinele teme pe care le fac acasa sunt relativ bune.Pai simplu,fratele meu;Scoala=manele,acasa=Black Sabbath...ai inteles teoria?
Ok,acum ca am clarificat si asta...aaa:-?
Nu stiu ce vreau sa zic si pana nu fac nenorocitu' ala de Top 1000 nu cred ca imi voi gasii cu adevarat inspiratia da hai ca mai scriu ceva pana dispare poza de pe pagina...
In primul rand vreau sa urez succes tuturor rockerasilor ce populeaza acest pamant pentru ce urmeaza sa se intample peste doar 2 zile...bagati rock la greu,si cand auziti maneaua il borati in mijlocu' inculturi...cine stie poate acea pastela albastra/verde/galbena sau ce culoare mai au matele voastre vr imparstia o raza de muzica buna catre persoanele de fata(sau doar o putoare...)Ma rog...

Aaa da,si ca sa nu va las deloc in ceata,am pus aceasta poza,cu mega-hitul celor de la Sex Pistols,God save the queen din simplul fapt ca a dat dracu'(sa nu zic Dumnezeu_sa imi gasesc un tricou ca acesta in infectia numita Bacau.
Hallelujah!
Asa,si daca tot v-am zis ce tricou am=))hai sa va zic ca l-am asortat cu o pereche de bocanci,nelipsitele bratari/lanturi si o nadragi negri(o dat ciuma in nadragi de piele,frate).
Asa,v-am zis si ce garderoba am in prima zi de scoala,nu de alta da asta e singura in care pot si eu sa mi-o etalez prin oras avand in vedere ca stam doar 2 ore la scoala si dupa aia libertate,frate...
Si ca sa vedeti ca nu ma dau ciumeaga degeaba a pun si nelipsitele intrebari.

P.S:
Nu va faceti griji,dupa cum vedeti nu am muritvoi continua sa scriu,termin eu si porcaria aia si WarN'Rit promite bere,whiskey sau suculet de portocale(pentru aia mititei)la 100.000 vizualizari.

AnaisC. va iubeste!

Si,bine inteles o melodie in ton cu momentu':



1.Daca tot am adus vorba...voi cu ce va imbracati in prima zi de scoala?
2.(De curiozitate)Purtati uniforme?
3.Ce va place cel mai mult la scoala?(in afara de pauze si faptul ca pot sa ciordesc sapunu' lichid din baie ca apoi sa manjesc copacii din parc cu el?)

Keep rockin'!

9 comentarii:

  1. 1. Inca nu stiu, cert e ca toooata vara n'am reusit sa pun mana pe tricoul ala cu Metallica pe care il tot cautam(asa ca in orice caz fara el:)) )
    2. Nu. Este chiar ciudat, pentru ca la liceul la care o sa merg(ce bine ca inca pot sa vorbesc la viitor) s-au "introdus" uniforme acum vro' doi ani si aia de acolo le-au purtat doua saptamani si gata, deci sanse uriase ca eu sa nici nu ma ating de vreo uniforma.
    3. Imi place drumul spre scoala si ca o sa pot sa-mi sacai in voie colega de banca:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.Trening (in orice caz NU cu uniforma obligatorie).
    2.Da (in timpul scolii)
    3.Mai nimic...

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.(DOAR) In prima zi ma imbrac "decent" (cum tot zic parintii ca ii zice) in uniforma! Dupa aia, a2a -a3a zi mai port cel mult camasa cu niste blogi, iar de cel tarziu sapt viitoare sa nu mai vad urma de uniforma decat la inspectii eventual cor! [-( Cred ca asta ti-a raspuns si la intrebarea 2. Da, e obligatorie, dar n-o poarta nimeni!
    3. Hmm, nu cred ca ar mai fi ceva :-? Ba da! ora de TIC ca ne lasa liberi pe net (macar prof de anu trecut ne lasa) si pot sa ascult cata muzica vrea inima mea! (in castile de la tel) apoi ora de sport pt ca lipseste cu desavarsire si putem sa plecam de la scoala :-" Si desigur ora de religie cand imi place sa-l ascult pe prof povestindu-ne de sfarsitul lumii si Dumnezeu si nu mai stiu ce prostii ca imi place sa ii pun intrebari la care nu stie sa raspunda >:) Hmm, acuma realizez ca e ceva bun la scoala pana la urma :))

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Blugi, cămașă, vestă, teniși iar la gât medalion cu AC/DC, fiindcă se pare că ai mei au ceva împotriva purtării tricoului cu Metallica în prima zi de școală.
    2. Well, o să ne bage din 25 septembrie o uniformă care arată ca mizeriile de inorog, așa că cel puțin eu n-o s-o port, deși pariez că după o luna cam așa n-o să mai poarte nimeni din școală (și am mai dat o căruță de bani pe porcăria aia, mânca-mi-ar.)
    3. O să-mi petrec anul umplându-mi noua achiziție aka geantă cu Led Zeppelin cu toate insignele cu trupe pe care le găsesc so I think I'm gonna have some fun doing this.
    Și cel puțin în primele zile de școală o să bat la cap o colegă care a fost la Sonisphere în Anglia și a fost la Big Four of Thrash așa că o să o pun să îmi povestească aceleași chestii la infinit până mă satur *omg*.
    Cââât despre ore tot ce o să înțeleg și anul ăsta, la fel ca anul trecut, va fii blablablablabla și o să rămân tot cu blablablabla în urma acelor lecții minunate și total lipsite de măgăriile colegilor și bombardamente de hârtii prin toată clasa [/sarcasm].
    Ceea ce mă deranjează cel mai tare e că am niște profi și colegi retardați, gen profa de muzică care urăște AC/DC și special la ora ei o să port tricourile mele cu AC/DC ca să pierdem juma din oră în care ar trebui să cântăm despre cărămizi și alte tâmpenii numai ca să îmi facă observație mie și să dezbatem împreună cu clasa un subiect legat de "Rockul e muzică pentru oameni inculți" și alte c*caturi de-ale ei. Cel puțin asta sper să se întâmple. În rest house-ul și manelele colegilor, consider că le pot combate ușor cu un Thunderstruck la volum 20 chiar dacă mi se pare cam idioată faza asta cu muzica la maxim pe telefon. Șiii în urma acestui răspuns lung care nu interesează pe nimeni, scris la întrebarea nr. 3, rezultă că nu prea are ce să îmi placă la școală, dar of-ul meu legat de chestiile care nu îmi plac nu mai putea fi ținut în frâu așa că i-am dat drumul, deeeci cred că o să mă opresc chiaaar... aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1.Cu sacoul visiniu de la uniforma(ura,ura),o camasa bleu,niste blugi negri,nu stiu ce o sa-mi iau in piciare,bratarile din piele,ceasul si,daca e soare,ochelarii de soare rotunzi John Lennon,pe care atunci cand ii port lumea se uita la mine de parca as fi oarba sau as avea un rahat pe fata,but who cares?
    2.Da,dar nu stiu cat o sa o port.
    3.Deocamdata faptul ca imi cunosc 5 colegi de clasa,mai mult nu stiu,pentru ca maine va fi prima zi de liceu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Distractie placuta si viata lunga tutoror alora care incep liceul!

    RăspundețiȘtergere
  7. 1-2.Nu am uniforma,deci voi purta tricou cu AC/DC(Highway To Hell),pantaloni negri,tenesi(ca cica ma voi coace daca imi iau bocanci),bratari,lanturi,si cateva curele din piele.Nimic interesant.
    3.Nu stiu...cred ca orele cu profii prosti de care poti face misto fara ca acestia sa sesizeze;colegii idioti pe care poti sa-i bati fara a te para dirigului,zilele in care nu vin profii si ori stam degeaba ore bune ori plecam acasa,o da,orele de engleza cand dam ceasul cu o jumatate de ora inainte.Din pacate mai exista si chestii naspa...pe care daca le voi insirui nu voi avea destul loc de scris.
    Pace.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Andreea McKagan
    Si eu am tricoul ala:X

    RăspundețiȘtergere
  9. 1.M-am imbracat normal,cum ma voi imbraca in toate zilele pana in ziua binecuvantata in care voi gasi tricouri Queen.
    2.Nu
    3.Zilele cand nu vin profesorii,zilele cand se sparge vreun geam si plecam toti brusc de la ora ca sa vedem ce s-a intamplat,zilele cand avem fizica(tot timpul intarzie profesoara),ultimele zile inainte de vacante si orele de religie(odata,in loc sa facem religie,am vorbit despre filme)

    RăspundețiȘtergere