miercuri, 7 septembrie 2011

Suntem tari!Avem arena,prostitutie muzicala si campioni...cica.Cum a mutilat Inna "We are the champions" inaintea meciului jucat printre ciuperci

"Romanii e tari,frate!"
Avem arena(cu ciuperci),avem curve la export,avem "muzica",cover'uri penibile si...ma rog toate celelalte nereguli nationale.
Si dupa ce pe arena lu' peste prajit(chiar incepeam sa ma mir vazand ca nu are nici o "buba")au crescut ciuperci si parca furnicile au inceput sa-si faca musuroaie,iarba sa fie din ce in ce mai rara a venit ziua marelui meci.
Habar n-am de fotbal,o fi un sport frumos(zic si eu ca sa nu ma omoare AndreeaF)da' in Romania e de toata jena si eu una ma sterg undeva cu fotbalu' lor cu tot.
Ma rog.Romania-Franta si din cate am vazut s-a terminat cu 0-0.
Inca nu m-am transformat in comentator sportiv asa ca ma voi uita doar la partea muzicala.
Logic,si ea plica de nereguli.
Dupa ce cheliuta,Marcel Pavel a conrcit imnul nationa ca ...deh daca zicea "Traian" se interpreta politic a venit randul vagInnei sa ne omoare timpanele si sa incretetasca iarba cu cateva secunde penibile din una dintre cele mai inaltatoare melodii scise vreodata,"We are the champions".
Ma,fata,daca "melodiile" tale au un singur vers asta nu inseamna ca si muzica adevarata e asa,biata fata a vazut ca scrie "We are the champions" pe foaie si asta a zis,ritmul e arhi-cunoscut asa ca trebuia sa aiba creierul uns cu sirop de artar ca sa nu il nimereasca.
Acestea fiind spuse,dupa ce vedeti ca se termina partea cu melodia mai sus mentionata din videoclip'ul urmator sa dati un "stop" hotarat ca dupa aia incepe sa chitaie alte tampenii.
So...
"We are the champions cuz' We are the champions!",logic,nu?


Prestatia Innei de dinaintea meciului Romania - Franta: de succes sau jenanta? VIDEO pe www.perfecte.ro

1.Ati auzit si voi romanul "classic" undeva in primele secunde exclamand "Aoleu,cum arata panarama",nu?
2.Cum ati fi reactionat daca erati la fata locului?(Daca nu aveti nimic cu;raze laser,pietre/bolovani,orice obiect condondent,taios,orice cu/in flacari sau ideea mea cu fasolea mai bine taceti).
3.Acestea fiind spuse,sunt mandru sa fiu Roman!Ba pe dracu...

15 comentarii:

  1. Sincer nu iti urmaresc blogul,dar urmaresc un blog partener si am vazut postul asta.Cu Pavel a fost cum a fost,dar mi se pare de neconceput ceea ce a facut "una dintre cele mai bune voci ale Romaniei" cum a spus comentatorul.E jenant sa nu sti melodia asta,penibil,scarbos,de neconceput si cum mai vreti voi.Orice dobitoc cu un gram de cultura generala(nu iti trebuie cultura muzicala) stie ca versurile sunt de fapt "No time for losers 'cuz we are the champions".Ma rog;Cel putin le-a mai dat motiv de caterinca celor de la Mondenii ca ma saturasem de celebra replica a lor "I are Inna,Innnnna"

    RăspundețiȘtergere
  2. @Zippy
    Comentatoru',al roman:-J
    Asta,cultura?/:)
    Oricum ala de la inceput cu "panarama" e genial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oook, pentru că nu m-am uitat la meciul ăsta m-am considerat cel mai fericit român, cu toate că am auzit că Inna a ruinat We Are The Champions.
    Acum că am auzit-o pe Inna cântând mi-a pierit aproape tot ce îmi mai rămăsese din fericire/auz.
    1. Da
    2. I-aș fi trimis un SMS lui Dumnezeu să trăsnească asupra Innei un fulger sau două și s-o folosească drept placă de darts într-un joc în care săgețile de darts să fie rachete, după care aș fi băgat o bombă în arenă și aș fi călătorit călare pe unicornul meu prin spațiu pentru a nu sfârși pedepsită pentru fapta mea. end of story. (ok, dacă e s-o luăm pe bune cred că aș fi aruncat în ea cu tot ce aveam la îndemână, inclusiv cu oameni și copii mici.)
    3. Abia aștept să le spun cu lacrimi de mândrie în ochi și cu un zâmbet la fel de mândru pe față strănepoților mei că Inna a distrus un cântec genial la nu-știu-ce meci România-Franța, va fi momentul vieții mele, deci sentimentul de mândrie e reciproc... (not.)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Hurrdurr
    Sa stii ca faza cu SMS'u mi-a esuat si mie asa ca degeaba incerci...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieri am dormit la uchiul meu,care,fiind un mare microbist,a instalat frumusel video-proiectorul ca sa vada marele meci.
    Atunci,s-a intamplat...am vazut-o si auzit-o:Inna,aparand glorioasa pe o suprafata cu diagonala de 2 m,fix in fata mea.Toata lumea din camera(ca de,nu poti sa te uiti singur la MARELE meci) a inceput sa strige "Ooo,Inna","Vai,Inna!".Atunci am preferat sa plec sa ma uit la Dexter cu verioara mea pana isi termina domnisoara orgasmul.Prin urmare,abia acum am aflat ca a "cantat" "We are the champions".Îîîh,groaznic!
    1.Da,desi a trebuit sa ascult si a doua oara ca sa aud,mi-a fost frica sa dau sonorul la nivelul normal.
    2. http://worldofwarcraft.tgn.tv/uploads/1293055133/med_gallery_1_1_58520.jpg atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. *childhood ruined*
    Oh, ok, atunci rămâne să pun ferma mea de piranha s-o mănânce de vie.

    RăspundețiȘtergere
  7. daca tot suntem la capitolul 'fotbal',atunci:fortza tipu' cu panarama.si,ca sa raspund si eu la a doua intrebare ca tot omu',zic ca as fi inceput sa huidui si le-as fi facut semn si celorlalti oameni sa faca asta(acum..,nu stiu daca as fi avut sorti de izbanda..)

    RăspundețiȘtergere
  8. 1.Da=))
    2.As fi zis "ai fut-o dumnezo!"
    3.Yeh=))

    RăspundețiȘtergere
  9. Fotbalul+ inna (intentionat am scris cu litera mica) =shit
    1-Ala era tata:))))
    2-Poi cred ca urlam si eu:))) panaram'o:)))
    N-ai vazut,Anais.. ca si gazonul s-a ridicat dupa ce a cantata aia?Bietii jucatori au avut 2 reprize de arat,nu de fotbal:))))

    RăspundețiȘtergere
  10. @AnreeaF
    Gazonu' era sculat de cateva zile:))
    Numa' la gandu' ca vine fufa...

    RăspundețiȘtergere
  11. 1.Da :))
    2.Luam niste pietre si petarde inainte sa ajung.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si cum mama naibii sa nu stie versurile de la refrenul melodiei "We are the champions"?! Ma mir ca a stiut inceputul *_*

    RăspundețiȘtergere