vineri, 21 octombrie 2011

5 O'rock:Alice Cooper s-a pocait,Jon Bon Jovi si-a deschis restaurant caritabil in New Jersey si Ronnie Wood tinteste la blonde de 25 de ani:

Alice Cooper vrea sa ii invete pe copii "cele sfinte":

De'a lungul c
elor aproape 50 de ani de cariera,Alice Cooper a format aceea imagine ce,odata ce te uiti la el trebuie sa te treaca fiori pe sina spinarii,chiar el a spus ca e un personaj si faptul ca ii invata pe copii Biblia nu este nimic iesit din comun,mai ales ca tatal sau era pastor.
De mai bine de 20 de ani,Damon merge constant la o parohie de care apartine,tatal sau fiind pastor acolo mai toata viata.
A declarat ca atunc
i cand era adolescent nici nu voia sa auda de biserica,dar odata cu nasterea primului sau copil a realizat ca fara credinta nu poti face nimic,asa ca nu ii se pare nimic iesit din comun faptul cava fi suplinitor pentru orele de religie si le va preda copiilor mici "cele sfinte"(ai pe dracu':|).
Parintii acestora sunt de alta parere,insa...spun ca li se pare anormal ca "omul diavolului" sa ii invete pe copii lor despre Du
mnezeu.

"Lumea ar fi trebuit sa inteleaga pana acum-Alice este doar un personaj.Alice uraste sa merga la biserica,dar eu merg in fiecare duminica." a spus Vincent dupa ce a aflat parerile parintilor dupa aceasta initiativa.

Cu asa un prof' si eu m-as duce mai des la orele de religie(oare preda si la catolici?:-?).


Jon Bon Jovi si-a deschis restaurant caritabil in orasul natal:

Acum cativa ani Jon Bon Jovi a inceput,impreuna cu sotia sa o fundatie de caritate ce are sa ajute toti oamenii cu lipsuri materiale,Jon Bon Jovi Saul Foundation. Acum un an,din fondurile stranse de aceasta fundatie s-au construit 260 case pentru nevoiasi,iar anul acesta,Jon si-a propus sa construiasca un restaurant unde mancarea nu are pret langa gara din New Jersey.

"Am aflat ca una din trei persoane din lumea asta merge la culcare fara sa ia masa. Atunci m-am gandit ca acesta este un lucru pe care trebuie sa il fac - restaurantu."

In acest loc pot venii oameni fara venituri materiale,care daca nu pot platii mancarea vor ajuta la curatenia localului sau la orice alta activitate din cadrul fundatiei.Aici pot platii cat vor pentru mancarea pe care o mananca,dupa posibilitatile fiecaruia. Mancarea va fi in mare parte vegetariana,datorita faptului ca Jon uraste mancarea Fast-Food. De afecere se ocupa Dorothea si copii,iar in timpul liber,Jon. In acelasi timp,trupa a intrat deja in studioa pentru albumul ce va fi lansat in 2013,si anunta si un turneu mondial pentru promovarea acestuia.

"Melodiile se vor baza pe situatia politica actuala si cum arata lumea in general in ziua de azi."a spus Jon referitor la melodiile de pe urmatorul album Bon Jovi.



Ronnie Wood si-a "achizitionat" o blonda ce-i poate fii nepoata...


Chitaristul Rolling Stones se pare ca a gasit "reteta tineretii".
In ultima vreme sare dintr-o "achizitie" in alta...dracu' stie cat i-a mai ramas in cont dupa ultimele relatii.
Cea mai noua dintre acesta e o duduie(aia care mie una imi pare spanchie din dreapta imaginii)de 25 de ani pe numele sau Miss Sargent.
Blonda lucreaza ca stilist pentru o firm ace o imbraca pe Madonna.Duduita care i-a "furat" inima($) inaintea blondei era una mult mai bronzata,ce-i drept pe numele sau Ana Araujo,dupa varsta din buletin,fiind doar cu 32 de ani mai mica decat Ronnie(mai pe romaneste nu indeplinea standardele de angajare...).
Din moment ce "ni are satisfactie" nici dupa o lista impresionanta de "bunaciuni" deloc coapte,sfatul meu este sa incerce cu ma-sa blondei,sau bunica-sa:-?cred ca ar fi ceva mai apropiata de limita normalului.
Se pare ca americanii nu au auzit de expreisa "gaina batrana face ciorba buna."
Ntz,ntz,ntz.

Cam atat pe ziua de azi,cand am impuscat 3 stiri(mai mult sau mai putin importante)dintr-un foc.

Keep rockin'!(formala rau faza asta...m-as saturat eu s-o zic,dapai voi sa o auziti...)

Un comentariu:

  1. Hey;;) Da,mai bine incerca cu bunica blondei:))) keep rockn! eu nu o sa ma satur sa aud asta

    RăspundețiȘtergere