luni, 24 octombrie 2011

"Duff McKagan este vinovat de moartea lui Kurt Cobain!"


Asta se pare ca sustine un nebun ce s-a infiltrat la o conferinta de presa,organizata acum 3 zile la Universitatea din Seattle.

"Legenda" spune ca Duff a fost unul din ultimii oameni ce l-a vazut pe Kurt in viata,fiind in acelasi avion spre Seattle(stand chiar da 2 locuri departare).

"
Este adevarat. Am vorbit, eram amandoi in aceeasi stare si va pot asigura ca dependenta nu e un lucru amuzant. Am ajuns in aeroport unde era mare agitatie...oamenii ne-au recunoscut si s-au oprit, toti se uitau la noi. Am mers, ne-am luat bagajele si am plecat. Cam atat."

Dupa cum toate lumea stie,Kurt s-a sinucis acum 17 ani rapus de droguri(si daca e sa ma intrebati pe mine si de relatia cu Courtney Love).
Au mai fost semne de intrebare puse asupra acestui fapt,dar Duff nu a fost ULTIMA persoana ce la vazut in viata pe Kurt,ci una dintre ultimele persoane,controversele referitoare la "crima" aparand abia datorita faptului ca Duff este persoana publica,a fost in intalnire pur intamplatoare,2 oameni normali intr-un avion spre Seattle,chiar nu vad ce relevanta are ca cei doi sunt unul dintre cei mai buni bassisti si respectiv solisti ai lumii.

Bine,pe mine nu m-a deranjat in mod special afirmatia pe acre a facut-o un "nimeni" ce a avut acees la un eveniment public(mai exact o prezentare de carte),dar mi s-a parut o aberatie ce au facut tabloidele in aceea vreme si cat s-au invartit in jurul acestui subiect care este de'a dreptul stupid.





1.Credeti ca are Duff McKagan vreo legatura cu moartea lui Kurt Cobain?
2.Credeti ca Courtney Love a fost unul din factorii ce l-au impins pe Kurt la sinucidere?
3.Credeti ca daca ar fi fost Axl Rose in locul lui Duff McKagan(referitor la rivalitatea dintre Axl si Kurt)s-ar fi insistat mai mult pe marginea acestui subiect?


2 comentarii:

  1. 1-Eu stiam ca Duff a fost printre ultimii care l-au vazut in viata pe Kurt Cobain,dar sincer nu vad de ce se face asa mare caz din asta.Nu,nu cred ca a avut nicio legatura cu moartea lui.
    2-Absolut,nu am nicio indoiala.
    3-Sigur s-ar fi insistat mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.In niciun caz!
    2.Da
    3.Probabil,insa totusi nu cred ca ar fi fost Axl de vina :))

    RăspundețiȘtergere