joi, 13 octombrie 2011

Guess the face(rose):Guns N'Roses logo


Aveam decat 7 anisori si o minte ataaat de pura cand am vazut pentru prima data aceasta imagine,paralela fiind cu muzica buna si cu Guns N'Roses am zis ca e un craniu,pistoale,spini,un joben si un amarat de trandafir.
Ei,abia aici intervine curiozitatea mea deja enervanta...
Odata ce am "invatat" cate ceva ca trupa poate fi definita prin 3 cuvinte cu mult subinteles(SEX,Dugs and Rock N'Roll)m-au napadit intrebarile si cum hormonii incepeau sa isi faca loc in scoarta mea cerebrala si prin alte locuri m-am gandit ca nu e un simplu trandafir:-?
Si abia acu' mi-a picat fisa(ma rog,mai de mult,dar abia acum m-am gandit sa va intreb)daca eu sunt singura care observa ceva "diferit" la biata planta.

Nu o sa va spun direct ce mi se pare "diferit"(cred ca este destul de evident) ci va voi lasa pe voi sa va dati drumul imaginatiei,cu riscul ca veti folosii cuvinte obscene.
Deci...
Voi vedeti ceva dubios la trandafirul prezentat in poza de mai sus?Vi se pare ca acesta reprezinta altceva?Ce?:>

Astept raspunsuri cat mai originale...
(Pentru o varianta mai mare a imaginii,click pe ea)

5 comentarii:

  1. Nu,nu esti singura si nici prima care a crezut asta.Si mie mi se pare ca acel trandafir seamana cu...ma rog,mi-e jena sa spun.
    Mai,totusi nu este o simpla trupa...e Guns N'Roses,te puteai astepta la orice de la ei :))
    Stii,e culmea ca eu am pe dulap lipit un poster cu acest logo(de fapt o poza trasa la imprimanta :-j) iar in fiecare dimineata primul lucru pe care-l vad este acel trandafir.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andreea McKagan
    Eu o am pe telefon,si cand i l-am dat profei de mate ca sa faca nu stiu ce rahat de radical se uita la mine parca a vazut-o pe Pamela Anderson in actiune...
    Bine,daca stai sa privesti dintr-o oarecare lumina,poate semana cu un ochi care te priveste:-?ma rog...oricum raman la primul meu gand.

    RăspundețiȘtergere
  3. @mhn24 Lots of people talkin', few of them know=))

    RăspundețiȘtergere