marți, 11 octombrie 2011

La multi ani,mie!

Nu mi-am urat niciodata singura "La multi ani!",si acum ca o fac pare destul de ciudat.Si daca la artistii de renume,oameni pe care obisnuiesc sa ii omagiez aici pe WarN'Riot obisnuiesc sa fac un titlu pompos pentru a le "descrie" careira sau viata personala in doar 3 randuri,nu pot face asta despre propia persoana ca deh...se numeste narcisism chiar daca e adevarat:-".
Probabil unii dintre voi stiti(zic si eu)ca maine este de fapt si de drept ziua mea,si ma simt mai mult decat mandra ca m-am nascut cu 3 zile inainte de formarea uneia dintre cele mai mari trupe din istoria heavy metal'ului,Metallica,asta da onoare,si avand in vedere ca maine voi fi probabil sub efectul euforiei(provocat de dobandirea buletinului,evident:)))am zis sa imi urez singura "La multi ani!" inca de azi,avand in vedere ca inafara de vreo 4-5 din clasa,mama si bunica nu au facut nici un fel de legatura intre 12 Octombrie si eu...(fina ironie).
Si odata ce ziua de 12 Octombrie 1997 inseamna nasterea unui geniu(modestie)nu vad de ce sa nu va amintesc mai ales ca,ce piele mea,e blogul meu si scrie ce ma freaca la meldoie in acel moment chiar daca pe unii nu ii intereseaza de acest eveniment ce ar trebuii pus ca zi nationala(adica fara scoala,baa!)
Ca va pasa sau nu,eu mi-am facut datoria fata de umanitate(ce imi mai place sa exagerez)si era musai sa imi urez si eu "La multi ani!" si unde altundeva daca nu pe WarN'Riot?:>Si acum ca am trecut "pragul buletinului"(nu stiu ce pielea mea faci cu un rahat de hartie pe care apare poza ta,in care cu siguranta nu voi iesii bine,la fel ca in cea de la pasaport "Tine ochii deschisi!" si uite asa am iesit cu o fata de parca am prins momentul de glorie a lui Jack Spintecica cand baga barda-n curva...)sunt "prost cu diploma",dupa cum spunea un cunoscut(care se simte sa ridice mana:))),in cazul meu,cetatean al Romaniei cu buletin,tot aia.

Acestea fiind spuse,La multi ani,Anais!

1.Pe cat e ziua voastra?
2.O urare pentru geniu?:>(daca nu va convine nu injurati prea tare)
3.O melodie potrivita pentru acest eveniment:>

15 comentarii:

  1. O urare, urare..hmmm...sa fi inconjurata numai de de oameni de care vrei sa ai parte; daca ai cu cine, ai de toate =))

    Melodie potrivita. Dute pe jewtube ls melodia ta preferata. Faci 14 ani nu? 1+4=5 A cincea melodie de la related videos. Aia.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi aaaaani!
    1.5 mai,ziua barbatului:>
    2.Sa ai curaj sa faci tot ce-ti propui!
    3.Sincer,sunt atat de obosita incat nu pot sa-mi storc creierii pentru o melodie potrivita zilei tale de nastere.Totusi,sper ca o melodie pe care o asociez cu tine sa fie suficienta:Skid Row-Youth gone wild.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. 2 ianuarie
    2. Eu nu spun niciodata "la multi ani"...mi se pare prea banal. Eu sunt inventiv :)) si o sa iti urez sa fii sanatoasa, sa scrii articole tot la fel de bune ce mai....sa ne traiesit Anais draga!
    3 Suie paparude - Cea mai buna zi ....stiu. o sa te intrebi...what??? suie paparude? :O:O:O:O:O. Asa am zis si eu prima data, dar piesa asta e chiar ca lumea!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Apai' daca imi faceam si epopee chiar ca eram narcisista...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andut
    Multumesc de melodie,chiar se potriveste!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Scruffs
    Adica Motorhead-The Game?
    Saru' mana!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. 1.Pe 22 ianuarie(ca si Steven Adler),deci mai am ceva de asteptat
    2.La multi Anais!Sa ne traiesti,la mai multe articole...si faci si tu cinste cu o bere(o trimiti prin posta...daca e coletul mult prea mic pentru a fi trimis,trimite cate un bax de beri:>)
    3.Youth Gone Wild

    Happy Birthday!

    RăspundețiȘtergere
  8. 1.pe 11 februarie(tu stiai deja)
    2.Sa ne traiesti! Cu ocazia asta spun ca esti cam...cea mai influenta persoana din viata mea:>.Oau...nu pot sa cred ca ai 14 ani...bine ca tu iti folosesti timpul...mi-am amintit de cuvintele lui Da Vinci(ca tot suntem noi pictori...si tu te-ai nascut in Italia)"Timpul este suficient pentru cine il foloseste".
    3.Eu cred ca ori ABBA-Happy new year deoarece pentru noi ziua ta e un an nou(inainte sa intru pe WarN'Riot mai ascultam si rap :Osi iti multumesc din toata inima ca ai facut acest blog care mi-a rezumat preferintele mai ales pe rock), ori Welcome to the jungle...pentru ca imi imaginez ce jungla e viata ta
    P.S. sa dai o bere si sa ne arati buletinu' ala...cred ca stiu cum o sa stai(cam asa...\m/, nu)

    RăspundețiȘtergere
  9. 1-pe 7 octombrie :-w
    2-Sa cresti mare pana in pod:)))))
    3-Axel Rudi Pell - Forever Young
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Andreea McKagan
    Trimit whiskey'ul si beau eu berea:))...

    RăspundețiȘtergere
  11. @schioposaurus
    Mersi frumos pentru tot ce ai spus(desi iti stiam deja parerea)inseamna mult pentru mine,chiar daca nu ti-am dat de inteles niciodata(azi incerc sa fiu o persoana mai buna:)))si chiar daca nu ascult ABBA,melodia se potriveste momentului...

    RăspundețiȘtergere
  12. @AndreeaF
    Desi nu ascult Axel Rudi,melodia e chiar buna,saru' mana:)

    RăspundețiȘtergere
  13. 1 - Pe 26 mai (astept o postare cu Aerosmith in ziua aia:)) . . desi nu cred ca o sa-ti mai amintesti).
    2 - Iti doresc multi prieteni adevarati si sa privesti mereu si partea buna a lucrurilor. Si vorba profului de logica . . "nu te cenzura", traieste asa cum crezi ca e mai bine (eu mereu am spus ca nu imi ajunge o singura viata).
    3 - "We are the champions":)) (ma includ si pe mine aici:)) ).

    RăspundețiȘtergere
  14. @Innocent Phantom
    Ai sa fii surprinsa de cate pot tine minte:))
    Multumesc de urari!

    RăspundețiȘtergere
  15. 1.Pe cat e ziua voastra?
    23 februarie
    2.O urare pentru geniu?:>(daca nu va convine nu injurati prea tare)
    Sa fii sanatoasa si rockerita toata viata
    3.O melodie potrivita pentru acest eveniment:>
    Youth gone wild \m/

    RăspundețiȘtergere