sâmbătă, 29 octombrie 2011

Metallica,subiect taboo pentru "jurnalistii" romani:

Acu' 3 minute am intrat(naiba stie cum)pe site'ul oficial al ziarului pe care obisnuiesc sa il folosesc cand se termina hartie igienica,"Click".
Impreuna cu "CanCan" isi castiga detasat titulatura de "cea mai lecturata carte din Romania",ca deh,la cat citeste romanu' a uitat cum arata o carte.
Ma rog,daca ar fi sa vorbim despre coeficientul cetateanului roman si penetrarea creierului acestuia ne-ar lua ceva timp.
Trecand peste tate,buci si Bianca Dragusanu',am vazut un chip ceva mai cunoscut,James Hetfield,nu am mai stat sa citesc titlul,unul mai putin important cand vezi o stire despre "Metalica" pe un asemenea site(o adevarata ofensa adusa la adresa unor legende).
In articolul cu pricina (http://www.click.ro/news/extern/Concert-Metallica-India_0_1276072431.html )
Era vorba despre o organizare de doi lei,ma rog,continutul a fost insignifiant odata ce am observat ca handicapatii astia angajati la un ziar de 23 de bani in care nu apar decat curve,curve si iar curve isi omoara circumvolutiunile pentru a scrie un cacat de articol despre una dintre cele mai mari trupe ale lumii.
In p*la mea,se presupune ca ai diploma,te-a bagat tactu' pe "pile" la redactia unui ziar de cacao,si dupa ce ai scris zile intregi la cum se fute X cu Y vi si scrii "Metalica"?:|
Imi pare rau,dar eu sunt al naibii de ofuscata.Vad ca pe link'ul cu stirea apare cu doi "l",doar daca nu am chiorat de tot...in titlu scrie "Metalica".Bine,nu vad pentru ce dracu; ti-ar trebuii diploma pentru a scrie despre prostitutie,curve si Bianca Dragusanu...nu,mi se pare inutil.
Si,ma rog,nu mai trebuie mentionat faptul ca la ultimele articole "Metalica" din intreaga lume a fost folosita aceeasi poza,ca textul(preluat)e si el de cacat si...da ce dracu' ma plang?eu am intrat pe site'ul unuia dintre cele mai penibile publicatii din tara.
De asemenea,m-am gandit ca doar cocalari citesc un asemenea ziar si intra pe site'ul unei asemenea publicatii si,probabil au vrut sa le faca pe plac scriind "Metalica" dar am observat mai jos un articol cu numele lui Jim Morrison in titlu,ei drace,corect.
Bine,ce-i drept ca a mai auzit cocalaru' de "Metalica",se vinde pe toate gardurile,da de The Doors sau Morrison mai putin...
In final,dupa ce mi-am dat seama ca decat un asemenea ziar putea scrie aberatii de acest gen,inca nu am inteles ce cautam eu acolo.
Concluzia acestei ... concluzii:-? este sa nu va aventurati pe taramuri necunoscute,care sunt,in special,populate de "idioti".
De aici un proverb al naibii de adevarat:
"Nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita."

1.Ati scris vreodata "Metalica"?
2.Obisnuiti sa cititi reviste/ziare mondene(gen tabloid)?(intrebare retorica,sper)

4 comentarii:

  1. Nu la ambele intrebari.
    Un tip cu care am vorbit o singura data pe mess si care se credea cel mai dur rocker intalnit vreodata,incepuse sa-mi insire o lista cu trupe si cantareti pe care ii asculta,printre care si "Elvis Presli" si "The Batles".Dar ma rog,nu m-am strofocat prea mult cu el...l-am lasat sa traiasca in prostia lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.Ati scris vreodata "Metalica"?
    Niciodata
    2.Obisnuiti sa cititi reviste/ziare mondene(gen tabloid)?(intrebare retorica,sper)
    Doar ca sa ma amuz

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Nu,Metalica scrie pe aragazu' meu
    2.Acum vreo doi ani citeam,dar m-am desteptat intre timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Serios? Absolut niciodata
    2. Am citit odata in avion. Gasisem un Ca Can in aeroport si am inceput sa ma amuz. Nu de alta, dar nu gasisem Revista Eurosport (mare fan si colectionar) !!!

    RăspundețiȘtergere