joi, 27 octombrie 2011

Probleme tehince(partea I.):

De'a lungul celor aproape 10 luni de "cariera" ca blogger m-am confruntat cu enspe' mii de nereguli din partea retelei,a Google'ului sau a ceaiului varsat peste tastatura care nu a facut posibila finalizarea unei(mai multe)postari.
Probabil prima isterie a pornit odata ce am vazut da blogul mi-a fost "desfiintat" si nu mai puteam intra de blogspot.com datorita unei "probleme tehince",din acel moment am inceput sa urasc acest termen,avand in vedere ca avea muuulte postari de scris in aceea periaoda,3 zile am stat fara activitate.
Mai apoi,ca asta n-ar fi fost de ajuns m-am confruntat cu cea mai enervanta dilema in legatura cu blogger'ul,nu mai puteam face sondaje.
Este de asemenea o placere sa vad ce ganditi despre ceea ce intreb eu,daca aeveti aceleasi pareri ca si mine,si daca nu,care,ei bine,pentru cateva saptamani(daca nu luni)nu am mai putut efectua niciun sondaj,datorita faptului ca nu imi arata nici un vot,de asemenea nici voua.
Aaa da...si a mai fost odata cand faceam un Top 200 cele mai bune albume rock si nu m-au mai lasat sa adaug imagini...pentru cine stie despre ce vorbesc,stie sigur si ca blogul a stat in aceea vreme fara nici un fel de activitate din de (circa) o saptamana...pana la urma mi-am bagat piciorul si nu am mai pus nicio imagine.

Mai nou s-a mai gasit una,WarN'Riot nu mai apare ca blog activ in arhiva "colegilor de breasla" de vreo 10 zile...
Si nu numai in arhiva lor ci nici un arhiva mea,undeva in partea de jos a "Tabloului de bord" veti gasi o lista de lecturi,imi apar ultimele postari ale tuturor blogurilor pe care le urmaresc,insa la mine se opreste la postarea cu Alice Cooper,Jon Bon Jovi si Ronnie Wood.
Mi s-a mai intamplat si in trecut,doar ca niciodata nu a mai durat atat de mult,numarul maxim de postari care nu imi apareau fiind una sau doua,dar niciodata una in acre am folosit coduri de pe YouTube,cum e in cazul Top'ului cu cele mai bune solo'uri ale lui Slash...
Un moment ciudat,avand in vedere ca am verificat de pe mai multe calculatoare si am alrmat tot neamu' pentru a verifica daca rabla mea mai functioneaza la parametrii normali si nu e o problema de la mine.

Se pare ca pe blog apar toate postarile in ordinea lor fireasca,si pare ca nimic sa nu fi fost in neregula,totusi situatia e alta pe blogurile care au WarN'Riot in blogroll,si la lista mea de lecturi...

Ideea de baza a acestei postari era,totusi sa nu va lasati amagiti de blogroll'ul blogului vostru,care minte "spunand" ca pe WarN'Riot nu mai e activitate de mai bine de o saptamana,si mai bine intrati personal pe blogul vostru favorit(modestie),iar cei care aveti onoarea de a ma avea in lista de mess(din nou modestie)ma puteti intreba personal cat de bine traiesc,daca mai traiesc si de ce nu mai exista miscare(care defapt,va exista intotdeauna).

Cam atat pe moment,nu va lasati amagiti de ce va spune internetul(mai mereu minte)si mai dati si pe bloguletul meu umil,ce lucreaza in "favoarea cetateanului" 24/24 pentru a vedea ce mi-a mai fatat creierul...
Keep rockin'!

2 comentarii:

  1. Chiar am ajuns sa ma intreb de ce nu imi mai apare pe blog ca ai postari noi(asta trebuie rezolvat):)).
    Acum probleme tot apar, internetu' nu este nici de departe perfect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ma ingrijorasem.Acum totul este bine.

    RăspundețiȘtergere