vineri, 7 octombrie 2011

Scorpions aterizeaza in mai putin de 6 ore in Romania


Nu mai e mult pana una dintre cele mai bune produse de exprot ale Europei aterizeaza pe aeroportul din Cluj.
Concerul se va desfasura cu casa inchisa,datorita vanzarilor intr-un timp record ale celor 40.000 bilete puse in vanzare de organizatori.
Maine,de la ora 21:15 trupa isi va face aparitia pe Zone Arena,Cluj,inainte de prestatia lor vor mai canta nume ca Voltaj,Impact si inca vreo 2-3 anonimi de care eu una n-am auzit.
Acestia nu au venit in Romania cu bucatarul personal asa ca patronii de resturante se pot astepta la o surpiza in fiecare moment,avand in vedere ca managerul trupei deja a anuntat ca acestia vor lua masa la un restaurant din oras,evident nu au dat nume.
Momentan se fac ultimele pregatiri pe stadion,iarba fiind problema principala a organizatorilor care au tunat'o la maxim pentru a nu se intampla ca la Bucale,unde,stiti si voi ca pana si biata iarba s-a sculat numa' la auzul vestii ca vine VagINNA,da hai sa nu stricam o postare legata de legende ale rock'ului.
Avand in vedere ca stadionul se va umple (nu neaparat de 40.000 rocker,ca pot sa periez ca mai mult de jumate' o sa fie cocalari,se repeta povestea de la Bon Jovi)de cateva mii de rockerasi,iarba va fi primul lucru care va avea de suferit chiar daca o vor proteja cu niste panouri speciale prin care trece si apa.
Apa care va fi din abundenta daca e sa ne luam dupa meteorologi,care anunta o ploaie zdravana tot acest weekend si o temperatura de cel mult 11 grade.Si avand in vedere ca nu este voie cu umbrele pe stadion,asta ar fi singura problema,bine,nu pentru mine care am haina de piele:)).
Cam asta ar fi tot ce stiu pana acum,cert este ca,daca intrarea se face de la 16:00 pentru a prinde un loc cat de cat rezonabil voi avea de stat 5 ore ascultand ca proasta la tot felu' de afoni(cu exceptia trupei Voltaj,care,din fericire va canta 60 min.).

Acestea fiind spuse,mai am de completat doar ca eu voi pleca inca de la 6-7 dimineata,drum la care nu imi voi lua obiectul muncii(laptop'ul,evident),asa ca pana luni nu voi mai posta nimic.
Pentru cei care nu merg,distractie placuta acasa si pentru cei care merg:ne vedem acolo!

1.Mergeti la Scorpions?Daca da,la ce categorie?
2.Va pasa de ploaie?(Mie una mi se rupe)
3.La ce concerte rock importante ati fost anul acesta?

13 comentarii:

  1. 1) Da, in randurile din fata. Initial am zis ca imi iau bilet cu 50, apoi cu 75 . . dar tot nu as fii rezistat sa nu merg in fata.:))
    2) Categoric da (nu intru in detalii), insa daca tot o ploua, mi-ar placea sa fie furtuna, macar sa o tin minte. Sper totusi ca va fii senin. .
    3) ------

    Probabil o sa ne vedem pe acolo, pacat ca nu o sa ne recunoastem.:)) Have fun!

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Intrebare retorica, nu? ( sa ma suni cand ajungeti in Cluj)
    2. Mie chiar deloc. Ma simt bine, ca in elementul meu (pedalez pe ploaie)
    3. Roxette, Scorpions (buc.), Bon Jovi!

    huu huu...nu mai am rabdare. 40.000 de bilete vandute?:O:O:O:O nu ma asteptam la asa multe!

    RăspundețiȘtergere
  3. @innocent phantom
    Uhuu...inseamna ca stam "una langa alta":))
    Cum te recunosc?:>

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Nici eu nu ma asteptam la un numar atat de mare...
    Sa fii sigur ca te sun:))

    RăspundețiȘtergere
  5. @AnaisC.
    Daca o sa vezi una care o sa lesine, eu o sa fiu =)). Sincer, nu stiu cum m-ai putea recunoaste . . blugi, maieu apoi hanorac negru, cand se face mai frig o geaca neagra, adidasi negri, par negru(ma rog, saten inchis) :)) Deci nimic care sa ma faca "unica".
    Stiu eu, poate daca-mi dai numarul de telefon(pe mess. normal), poate avem sansa sa ne vedem "face to face", in caz ca o sa avem timp si ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  6. @innocent phantom
    Ok,o sa-ti las nr. meu de tel...sa-mi dai un beep ca sa il am si eu pe al tau;)

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Merg și eu :'D la Gazonul A
    2. Nu mă interesează aspectul ăsta :))
    3. Bon Jovi

    Pff, abia aștept concertul ăsta:D

    RăspundețiȘtergere
  8. SĂ VĂ DISTRUG PE TOATE CĂ EU NU MERG CĂ N-AM BANI!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce ziceti,fetelor si Maverick(care e baiat) ne facem un amar de bine si il luam si pe Mihnea?:))

    RăspundețiȘtergere
  10. 1 (si 2). ...Cine e tampitu` care a facut Romania asa de mare?! Trebuia sa-mi plantez rude prin toata tara ca sa am cum sa ajung (naibi! cand "cresct" si eu odata sa pot merge singura?! :)) -.-'
    3. Bon Jovi (momentan am ajuns cu plantatu` in Bucuresti)

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa fie mai multi rockeri (decat cocalari), iti garantez asta.Clujul are cei mai multi rockeri din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  12. Distractie placuta,norocosilor!
    Ca si in cazul Mirunei,nu voi fi...Frate,e drum lung din Olt pana-n Cluj,si daca mergeam trebuia sa fiu cu tata,care nu e in relatii prea bune cu rockerii.Deci,pana nu fac 16-18 ani,nu voi merge la niciun concert.

    RăspundețiȘtergere