vineri, 28 octombrie 2011

Sondaj:Metallica castiga detasat(din nou),preferati Cinderella in locul Evanescence si multi inca nu stiu mai nimic despre Scorpions


Acum cateva zile am postat mai multe sondaje pentru a va supune preferintele si cultura muzicala la o tortura ingrozitoare...

Imediat dupa concertul Scorpions am vrut sa vad cati dintre voi stiu raspunsul la una dintre cele mai "complicate",intrebari din istoria rock'ului,trupa pornind de la 18 membri,doar unul fiind constant,si tind sa cred ca nu ati folosit neaparat nternetul pentru a afla raspunsul...ma gandesc ca daca ar fi fost asa ar fi iesit mult mai bine.
Nu am fost surpinsa sa vad ca multi dintre voi inca nu stiu cine este singurul membru constant al trupei,evident,marea majoritate crezand ca Meine este singurul membru activ al trupei de'alungul intregii cariere.Nu doar ca s-au gandit pe cat de logic pe atat de gresit ca solistul este singurul membru constant,dar au mai oscilat si intre Jabs si bassist(nu ma puneti sa-i scriu numele:)))care este in trupa doar din 2004.

Cine este singurul membru constant al trupei Scorpions?

Klaus Meine(voce)
12 (52%)
Matthias Jabs(chitara)
1 (4%)
Rudolf Schenker(chitara)
9 (39%)
James Kottak(tobe)
0 (0%)
Paweł Mąciwoda(bass)
1 (4%)

Voturile au fost in numar de 23,dintre care doar 9 au stiut raspunsul corect,fondatorul si singurul membru constant al trupei este Schenker(ma mir ca nu ati votat si Kottak)si ma rog...din cele 9,2 sunt de la mine avand in vedere ca,mai nou de fiecare data cand intru pe blog nu mai sunt logata.

Al doilea sondaj la care m-am gandit(de ceva vreme,dar nu am gasit un moment bun pentru al posta)este mai mult un joc de cuvinte,pe care l-am observat cautand informatii despre discografia The Beatles.
Trebuie precizat ca cele doua trupe nu au nimic in comun,ambele sunt unele dintre cele mai profitabile si influente brand'uri din istoria muzicii,dar nu au nimic in comun...doar mi-a placut cum cele doua albume au un nume oficial iar fanii le-au numit altfel intrand in istorie cu aceasta denumire,inca o dovada ca ultimul cuvant,in lumea rock'ului(de atunci)nu il au banii,manipularea mass-media ci fanii.
Eram absolut convinsa ca,in preferintele voastre Metallica are un loc mai sus decat Beatlesii,or fi ei cea mai mare trupa din istoria muzicii,dar Metallica e altceva(gandesc unii).Plus de asta Metallica nu mai e de mult o trupa ci un brand,relativ cu rezultatul sondajului cu Meagdeth,era de asteptat ca aceasta trupa sa aiba cel mai mare numar de voturi...logic,nu?
Nu cred ca mai e cineva pe aici care sa nu stie evolutia(involutia)acestei trupe de'a lungul anilor...asa-i?

Evanescence Vs. Cinderella:

Evanescence-Everybody's fool
6 (33%)
Cinderella-Nobody's fool
12 (66%)


Am prezentat rezultatele sondajelor in desfasurare,si cam atat pentru moment,mai avem unul care va mai ramane pe pozitie pentru cateva zile,cel cu rubrica voastra favorita de pe blog,plus ca voi mai aveti de votat(nu ma multumesc cu 19 voturi).

1.Ce ati votat la sondajele enumerate mai sus?
2.Care este rubrica voastra favorita de pe WarN'Riot?



2 comentarii:

  1. 1 Rudolf Schenker (nu eram sigura, asa ca "am aruncat" o privire pe google).
    Metallica
    Evanescence

    2 M-am gandit mult si pana la urma am votat "Postari libere", desi sunt mai multe care imi plac cam in aceeasi masura. Defapt, conteaza diversitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.Klaus Meine spre rusinea mea.
    Metallica(pentru ce au fost in trecut)
    Cinderella(evident,sunt una dintre trupele mele preferate)

    2.Sex,Drugs and Rock'n'Roll si 5 O'Rock...insa am votat cu prima.

    RăspundețiȘtergere