luni, 17 octombrie 2011

Un WarN'Riot,mai multe idei...

De cateva zile sunt in negocieri cu mai multe persoane care mi-au luat ID'ul/adresa de mail dintr-un loc sau altu' despre organizarea/conducerea acestui blog.
Nu m-am considerat niciodata privilegiata datorita apelativului de "blogger",oricine poate face un blog in ziua de azi(cu intretinutu' e mai greu,dar asta e discutabil),dar m-am considerat privilegiata datorita faptului ca am ocazia/locul/timpul si inspiratia(din nou discutabil)de a lupta pentru muzica buna si adevaratele valori.
Am fost surprinsa sa vad ca mai sunt si alte persoane care stiu sa aprcieze/comenteze ideile promovate pe acest blog,desigur nu in stilul in care o fac eu,avand in vedere ca fiecare o face in stilul propiu,dar mi-a placut sa vad ca stiu sa comenteze intr-un stil propiu si nu "fura" idei dintr-o parte sau alta si au un vocabular pe cat de critic/acid pe atat de :-? curat(ce ciudat suna).
Si ca orice "sef" cu pretentii care a muncit ceva pentru a ajunge unde este(modestie),am cerut cat mai multe detalii pentru a vedea capacitatea celor in cauza de a face fata unui "public" dur,public care este obisnuit doar cu aberatiile mele.
Dupa ce mi-am dat seama mai bine "ce le poate capul",mi-am zis ca cei mai importanti sunteti voi,si adaugarea unui nou "creier" la "conducerea" acstui blog nu e ca si cum ai schimba formatul sau culorile,e ceva important si momenta sunt nehotarata.
Inca nu stiu daca va urma ca cineva sa mai scrie pe acest blog,si sunt cumva "in pom" cu aceasta decizie ceva cam dificila...sunt obisnuita sa lucrez pe cont propiu si de obicei echipa ma trage in jos/in acelasi timp,cat eu nu am inspiratia cuvenita sau sunt plecata de langa "turnul de control" acel cineva(care daca va fi,va fi baiat(atat va zic):)))si-ar putea pune amprenta si nu am ramane fara postari acea perioada de timp,amprenta care e unica pe cap de locuitor si nu are cum sa semene cu a mea(metafora referitoare la idei).
Unii dintre voi s-au obisnuit cu mine,si doar cu mine,probabil le va sta in gat sa vada ca mai abereaza si altcineva aici,pe de alta parte unii nu ma inghit de loc,si ar vrea mai multa activitate(trecand peste faptul ca sunt si eu om,nu ma plang)si idei pe o gama mai larga de abordare a subiectelor(subiecte ce,proabil vor fi mult mai diferite de cele abordate de mine).

Pana sa ma hotarasc eu(la cum ma stiu,va dura o vreme)ma aveti doar pe mine si cu mine defilati(fie ca vreti sau nu >:).
Si cum voi sunteti cel mai important element din activitatea acetui blog,vreu sa va intreb:

1.Cum vi se pare ideea de a mai scrie si altcineva pe WarN'Riot?
2.Ce aptitudini trebuie sa indeplineasca persoana ce va scrie(sau nu) pe acest blog?
3.(Pentru bloggeri)va surade ideea de a mai lasa pe cineva la "conducerea" blogului vostru?

5 comentarii:

  1. 1.Eu cred ca la War N'Riot poate sa existe un singur creier(genial creier),si nimeni nu poate scrie in stilul tau
    2.Cel mai important sa nu te copieze,dar nici sa sa scrie niste aiureli fara pic de sare si piper.
    3.La blogul meu nu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Depinde...Daca poate face ceva calumea, da! Desi dupa cum ai zis si tu, eu personal, m-am obisnuit cu un singur centru ce control suprem ;))
    2. Sa fie bine informat despre ce scrie, astfel incat: sa se potriveasca cu restul postarilor tale (ca si tema) si sa nu fie ceva copiat sau scris la intamplare doar de dragul de a mai aparea ceva pe blog.
    3. La cat de diferite sunt subiectele pe care le abordez si articolele pe care le scriu nu ai zice ca scrie o sg persoana la mine :)) Insa, la fel ca Andreea, prefer ca momentan, butonul pentru "Postare noua" sa fie ceva privat pe blogu` meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1) Mie chiar mi s-ar parea interesant. Asta in cazul in care ar posta potrivit de rar.
    2) Sa aiba legatura cu tema blogului si sa fie original. Sa aiba aptitudinea de a face cititorul sa fie interesat de ceea ce scrie. Postarile sa fie destul de lungi. Sa fie interesat de ceea ce face (uneori chiar se simte lucrul asta).
    In fine, nu ma baga in seama:)). Conteaza sa scrie bine si atat.
    3) Daca as stii ca imi va placea "colaborarea", in principiu da. Desi ar trebui sa ma gandesc bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Categoric nu! Eu m-am obisnuit cu stilul tau de a scrie si nu cred ca altcieva ar putea-o face mai bine!
    2. pai neah...sa fie la fel de bun ca tine...ceea ce e cam greu!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Maverick
    Asta da opinie obiectiva:))

    RăspundețiȘtergere