joi, 29 decembrie 2011

De un an suntem impreuna.La multi ani,WarN'Riot!


Ei bine,da,acum 1 an,pe 29 Decembrie 2010 faceam prima postare pe acest blog,cel cu numarul 12,sigurul care a tinut,a facut aproape 75.000 vizualizari,numara 370 postari si a bucurat pe multi cu muzica buna,tot felul de detalii din viata starurilor sau un simplu gand umil si modest despre lumea de azi.
Am facut multe intr-un an,am ras,am adus faima idiotilor anonimi,am celebrat muzica buna si creatorii ei,ne-am adus aminte de vremurile de aur si am realizat ceva maret pe plan personal,fiecare dintre voi care si-a exprimat parerea la una din postarile mele intr-un mod mai placut sau nu,m-a facut sa realizez ca conteaza.
M-a facut sa realizez ca din cei aproape 75.000 de nebuni care imi citesc mie aberatiile sunt acei cativa care au inteles ce vreau sa fac,care sunt in stare sa iasa in fata si sa spuna ca sunt diferiti,si probabil m-am inflacarat in anul acesta mai mult decat am fauct(si o voi face)toata viata,acest blog fiind (unicul si cel mai la indemana) prilej de a-mi impartasii gandurile care am vazut ca au avut un feedback enorm si ca pentru voi au contat ceva,probabil la fel de mult cat au contat pentru mine.
Am incercat sa pastrez o linie constanta a evenimentelor pe blog,am incercat sa scriu in fiecare zi,din pacate nu s-a putut,acesta fiind motivul pentru care am vrut sa "angajez" pe cineva pentru a ma ajuta,dupa cativa pretendenti si o cautare mai amanuntita mi-am dat seama ca nu merita si am preferat sa ramana mai putine postari dar in stilul cu care deja v-ati obisnuit.

Vreau sa multumesc tuturor cititorilor,in mod special celora care au iesit in fata cu un comentariu,care si-au exprimat parerea in stilul propiu si inconfundabil in legatura cu ceea ce am scris eu,si oricat mi-ar displace modul in care involueaza omenirea de cand cu tehnologia avansata,pot spune ca acest blog a insemnat cel mai mare lucru pe care l-am facum pana acum si ca pe voi,cei care va intalnit cu gandurile mele brute exprimate in mod regulat si le percepeti caatare ati devenit in scurt timp cu adevarat prietenii mei,desi nu va cunosc personal,nici voi pe mine(unii) imi pot da seama ca suntem compatibili pe unda intelectuala,creativa,cel putin,celelalte vin de la sine.
Am gasit cu ajutorul acestui blog,facut intr-un moment de pauza de la lumea de afara,care,personal,ma sperie cand eram abia la inceputul calatoriei prin muzica buna,stiam 3 melodii din repertoriul trupelor ce au format rock'ul si credeam ca Ozzy Osbourne este solistul Led Zeppelin,am crescut si invatat odata cu acest blog,si pe masura ce am evoluat eu,a evoluat si cultura mea muzicala,minuscula in momentul de icepere a acestuia,dar am fost convinsa si foarte determinata,am jurat ca voi atinge milionul si asa va fi,iar acum sa vad unii din "colegii mei de breasla" ca imi spun cum ca eu am fost sursa de inspiratia cand s-au gandit sa creeze un blog,de ce sa nu spun ca ma umflu rau de tot in pene,dar imi revin si ma uit la toti cei din jurul meu(nu multi,da rai),o familie(virtuala,pentru mine e ceva mai mult)dar indestructibila,cei care au fost de la inceput sau care au evoluat in timp,unii au descoperit acest loc sfant(mdea...)abia acum,dupa un an,altii mi-au fost aproape inca din primele zile ,nu conteaza,toti ati contribuit la nebunia asta si va multumesc!
Vreau sa-i multumesc lui schioposaurus pentru comentariul lasat la prima postare de pe blog in care ii ura "La multi ani!",recunoscand cu rusine ca habar n-aveam ca acum un an,pe data de 29 Decembrie 2010 a luam nastere acest blog,un moment cu adevarat magic.Totul a trecut pe langa mine cu viteza luminii,nu stiu ce am facut tot acest an care a trecut,dar stiu ca am facut aceasta nebunie si sunt al naibii de mandra.
Nu stiam ca va devenii ceea ce a devenit,nu stiam ca va dura mai mult de 2 zile si cu siguranta nu credeam ca vom ajunge la aproape 400 postari.
WarN'Riot creste,lupta cu forte proaspete si cu cei deja ajunsi veterani impotriva prostiei,o face cu mai multa inversunare pe zi ce trece si imi place la nebunie.Probabil o vom face diferit,probabil voi schimba design'ul,probabil voi adauga rubrici noi si cu siguranta vor veni mai multi in lupta aceasta continua,dar cu siguranta eu,si "limbutele" vom ramane aceleasi.Asa cum am inceput,asa termin,logo'ul Rolling Stones a devenit printr-o adoptie stranie si logo'ul acestui blog si imi place,imi place mult.Cu siguranta in noul an(nu calendaristic,ci de revolutie)vor intervenii idei noi,dar fie ca va place sau nu eu raman singurul creier care isi va lasa ideile si litere pe acest blog muuulta vreme de aici inainte.

In incheiere tin sa va mai multumesc odata pentru sprijinul,suturile in fund mai mult decat motivationale,ideile si simpla voastra prezenta pe acest blog,fara de care nu a-si fi putut merge mai departe,sper sa fiti aici si anul viitor,si peste 10,eu stiu sigur ca voi si orice imi va fi rezervat in viata,voi lasa un mic spatiu pentru psiunea mea,portalu catre muzica buna si lumea care stie sa aprecieze ce este de apreciat,sper sa fiti aici si cand vom atinge milionul pentru ca fara voi aceasta performanta nu ar fi posibila.

19 comentarii:

  1. La multi ani! Ti-am admirat perseverenta si exuberanta, pasiunea si dragostea pentru muzica, am citit mult, am comentat putin.
    Te felicit pentru cat de multa muzica ai reusit sa cuprinzi in cele 365 de zile de existenta a blogului si iti doresc mult succes mai departe, ca sa mai invat si eu cate ceva!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Carmen Pricop
    Multumesc mult!
    Am crescut odata cu acest blog,fiind facut la doar cateva saptamani de cand incepusem incet dar sigur doar cu Bon Jovi,Guns N'Roses si Aerosmith.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani,WarN'Riot! ^^..Si ca continui ca pana acum!^^

    RăspundețiȘtergere
  4. Iiuiii, prima aniversare din "familie" (daca nu ma insel). De la inceput(de prin iunie-iulie) mi s-a parut interesant blogul tau, de aceea am ales sa intru iar si iar pe el. Iar apoi mi-am dat seama ca WarN'Riot si celelalte bloguri "rude" m-au ajutat si inca o fac sa cunosc mult mai multe lucruri din domeniul muzicii decat stiam inainte. Si un mare plus sunt diferitele rubrici, pentru ca dau diversitatea necesara postarilor.
    Iti admir munca si in primul rand pe tine si, o mai spun odata, ma bucur ca te-am cunoscut personal (desi sper ca nu va fi singura data).
    Nu ma mai lungesc, dupa o sa spui ca te linguesc :)). Deci, la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Innocent Phantom
    Linguseste-ma,linguseste-ma:))
    Cu siguranta nu va fi singura data,ne-am intalnit ca mafiotii "pe sub mana",exact 13 secunde:))
    Multumesc pentru tot ce ai zis!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi amintesc cand am intrat aici cautand logo'ul GN'R...Oricat de mic era habaru' despre muzica buna pe care il aveam nu puteam sa nu fiu atras de "limbutele" de pe fundal. Si asa am ajuns si eu(sper ca pot sa ma consider) un membru al familiei de revoltati si unul din prietenii tai.
    De cand am intrat aici ma gandeam sa iti fac urarea aia la prima postare...nu am mai postat nimic pentru ca ba' am fost ocupat cu Craciunu' ba am fost la rude(acum sunt la Craiova), dar nu am dormit pana la 1 noapte azi ca sa pot sa ma strecor prin casoaia lu' matusamea si sa ajung la calculator,de pe care sa pot sa iti trimit felicitarile...
    Oricum, eu iti multumesc enorm pentru ca ai facut acest mic colt de Rai si iti reamintesc ca fara tine eu acum inca incercam sa fiu "cool" ascultand rap si tot felu' de cacaturi.
    La multi ani WN'R!

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca tin minte cand ne-am intalnit prima oara pe TPU,ti-am raspuns la cateva intrebari(legate desigur de muzica) si mi-ai trimis un mesaj care pe mine m-a impresionat foarte mult(cred ca era februarie sau martie...).De atunci mi-am dat seama ca esti o fata inteligenta,care are un cuvant de spus,care nu urmeaza turma,ci urmareste sa fie mereu originala.
    La inceput iti citeam blogul cu mare curiozitate(ca si acum de altfel),desi nu intram zilnic.Dupa cateva saptamani mi-am luat inima in dinti si am postat un comentariu la o postare de-a ta.
    Am spus-o si o mai spun,daca nu erati tu si War N'Riot,Real Music Zone(blogul meu) nu mai exista.La inceput am crezut ca te superi sa vezi ca altcineva isi mai face un blog asemanator,insa din contra tu mi-ai dat o mai mare putere si dorinta de a scrie,m-ai incurajat iar asta inseamna enorm de mult pentru mine.
    Apreciez foarte mult la tine faptul ca esti sincera,ca spui lucrurilor pe nume si nu te sfiesti sa fi diferita.Esti o adevarata luptatoare si chiar cred ca intr-o zi vei ajunge mare!Sa nu crezi ca sunt o pupincurista,insa spun adevarul!Desi nu esti mai mare ca mine decat cu cateva luni,pot spune ca esti un model de urmat.
    Chiar din continutul articolelor(da,cred ca deja au ajuns la stadiul de articole) reiese faptul ca esti inteligenta si nu aberezi.
    Imi doresc foarte mult sa te intalnesc intr-o zi...
    In fine,sa nu mai lungim vorba...La multi ani,War N'Riot si multa sanatate,noroc si spor la scris pentru autoare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @schioposaurus
    Daca nu erai tu,probabil nu mai ajungeam sa fac aceasta postare,fiecare zi pentru mine reprezinta o noua incercare,o provocare careia trebuie sa ii spun "da" de a mai face o postare noua,de a mai balmajii ceva care sa va faca sa zambiti,dar ziua de 29 Decembrie e speciala,era acel ceva in ceata crunta din Bacau inca de la 6 dimineata,stiam ca e ceva special.
    La mai mare,WarN'Riot!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andreea McKagan
    Am simtit nevoia sa fac fiecare postare "cu suflet" inca din momentul in care am observat reactii la ceea ce scriam eu,nu ma straduiesc sa le fac perfecte,poate gresesc o litera,poate am pus o cratina gresit sau poate trec cateva zile bune fara a scrie nimic,dar WarN'Riot si voi sunteti preenti mereu in mintea si sufletul meu si simt o datorie enorma fata de voi,cei care apreciaza munca mea de a continua.
    Nu doar pe blog ci si in viata de zi cu zi,cand vad cate un "darcusor" care ma numeste luptatoare imi vine sa musc de gat toti prostii care imi ies in cale,da' de frica sa nu ma molipsesc,ma abtin,dar sentimentul e atat de puternic,in acele momente simt ca pot muta muntii.
    Si daca cu niste "simple cuvinte" aranjate intr-o asa numita "postare"(articol)am reusit sa "inspir",sa fac atata lume sa se simta bine atunci ma declar un om fericit,ma pot mandri cu ceva si la urmatorul 4 de la mate ii dau link'ul asta profei pentru a se convinge ca teorema lui Pitagora contine cuvintele "satana,rock si fuck you"...
    Va multumecs pentru tot ce faceti si sper ca vei continua si tu in aceeasi nota cu blogul tau,nu a-si fi putut sa ma supar cand vad ca am inspirat si "impins" pe cineva catre muzica buna,ba din contra.
    Multumesc pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mulți ani...
    Măcar mai sunt și chestii bune în blogosfera asta. Blogul tău e una din chestiile alea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar daca 29 decembrie a trecut de aproape o ora,urez La multi ani blogului!Sper ca in anul urmator(si nu numai) sa fiu cel putin la fel de marcata de WarN'Riot cum am fost in cele 6-7 luni de cand intru zilnic.:)
    http://www.youtube.com/watch?v=zm6AGd3qE5U

    RăspundețiȘtergere
  13. @Andut
    Sa speram ca nu va voi dezamagii in anul ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu mereu am comentat mai putin..am scris comentarii scurte dar semnificative sper:D.Oricum,La multi ani WarN'Riot:x:X:x.

    RăspundețiȘtergere
  15. imi amintesc prima oara cand am intrat pe acest blog
    mi-ai raspuns la o intrebare pe TPU si ai lasat si un link in raspuns. am accesat link-ul si am vazut primul post. ma gandeam ca o sa fie un blog interesant asa ca l-am pus la favorite. abia peste vreo 4-5 luni am reintrat. de atunci intru aproape zilnic. uite am pregatit si un tort http://i39.tinypic.com/jhdav4.jpg delicios, asa-i? :D
    va doresc an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Anonim
    Cele mai multe persoane au aflat de WN'R prin intermediul TPU'ului,o experienta de care m-am lasta in ultima vreme...oricum ma bucur sa vad cat mai multi oameni ca tine.
    Mersi de tort!;)

    RăspundețiȘtergere
  17. @AndreeaF
    Scurt si la obiect,ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere