joi, 22 decembrie 2011

Gene Simmons si Lemmy Kilmister in top 10 cei mai potenti barbati de pe planeta


Amandoi sunt trecuti de 60 de ani,amandoi au rescris istoria rock'ului si tot amandoi au bifat un numar impresionant de femei.
Nu stiu ce tacaniti fara ocupatie de la o revista de prestigiu au intocmit acum cateva zile un top ai celor mai potenti barbati de pe planeta.Ma rog,un top cu celebritati prin patul(ce expresie tampita,parca astia si-au pus-o doar in pat)carora au trecut un numar impresionant de femei.
Cum era de asteptat,2 dintre ei sunt unii dintre cei mai "atipici" armasari din lumea rock'ului.Gene era deja vestit mai mult pentru limba si performantele sale sexuale(legatura fiind foarte stransa)decat pentru muzica sa,dar de Lemmy sincer nu stiam atat de multe cand vine vorba de performante sexuale.
Ce-i drept toate aceste statistici mai mult sau mai putin folositoare sunt aprobate doar de apropiatii respectivilor,anumite numere oficiale,desi aparute fiind inca neconfirmate.Ca au stat respectivii plictisiti de soarta sa rotunjeasca un numar estimat peste ani asta e altceva,dar ca o cifra oficiala,cel putin cea din acest top este 1200 pentru Lemmy si 4600 pentru Gene,cel din urma fiind pe locul 3,pe cand solistul Motorhead pe 8.
Interesant daca stam sa ne gandim ca aceeasi revista spunea acum cateva luni ca numarul maxim de partenere(de sex) ale unui barbat de'a lungul vietii sunt 10:-?.
Si daca tot am publicat aceste cifre de'a dreptu' ingrijoratoare stau si eu sa ma intreb...oare chiar au luat ei la puricat fiecare barbat din lume.Cum se face si atunci cand vad un top de genul "cea mai frumoasa femeie"...ok,le-ati vazut voi pe toate?Chiar pe toate de pe mapamond,deci nu este un top 10 cei mai potenti barbati din lume,ci din industria de divertisment,fie ea de orice natura.
Pe locul 1 se gaseste Warren Beatty,care(cica)are la activ peste 12.775 femei,interesant,daca stam sa facem un calcul matematic,Mr. Potenta aici de fata a "consumat" cate o femeie pe zi timp de 35 de ani,ocupat tipu' nu gluma si tot in aceasta lista intalnim nume precum Charlie Sheen(5.000) sau Ilie Nastase(2.500).

4 comentarii: