duminică, 11 decembrie 2011

Sex,Drugs and Rock N'Roll:Importanta unui groupie in dezvoltarea unei trupe rock.Adevaratele "detalii picante"din spatele sexului cu rockstar'uri(18+)


Groupie-O persoana care are o relatie sexuala sau entimentala cu o celebritate.
Oamenii dezvolta diferite fetish'uri sexuale,unul din ele este cu iguranta sexul cu o vedete,ei bine,acum cativa ani lcururile stateau altfel.
Daca aceste fantezi erau puse in practica primeai denumirea de "groupie",definitia de mai su fiind cea pusa la dispozitie de Wikipedia,daca ar fi sa dau eu o definitie ar suna cam asa:Persoana ce intretine raporturi sexuale cu o vedeta in dorinta de a obtine ceva,satisfactie sau reclama,ca deh reclama fie ea si negativa facea bine si acum 50 de ani.
Termenul de groupie este(ma rog,a fost)cel mai adesea folosit pentru a numii fetele cu care starurile rock(mai ales)intretineau relatii sexuale,un numar mare de obicei si doar barbatii,denumirea de "groupie" le este atribuita doar femeilor care intretin relatii sexuale cu celebritati,nu si barbatilor(mdea...).
De obieci pentru a face o treaba buna pe scena si in studio,starurile au nevoie de 3 elemente:alcool,droguri si sex,cel din urma fiind principiul de baza in buna functionare a muzicienilor.
Fiecare celebritate fie rangul sau domeniul in care activeaza a avut macar un groupie,odata in viata,dar acest "groupie" poate fi interpretat in multe feluri,poti intretine relatii sexuale si(sau)sentimentale cu o vedeta si sa nu te numesti groupie,dupa defintia propie,groupie sunt acele dudui care intretin in acelasi timp relatii sexuale cu o celebritate,dupa un termen mai des folosit,orgii.
Definitia "oficiala" fiind interpretata gresit,nu toate femeile care fac parte din viata unei celebritati fiind un groupie,groupie e o femeie usoara care cauta faima in patul celor cu renume.
Deci mai tot ce vedem in ziua de azi pe micile ecrane sunt groupies,nici macar ca si aia cu care si-o pun tot "anonimi" sunt.
Nu vorbim neaparat de groupies in aceasta postare ci de secretele sexuale ale rock'star'urilor in general,am folosit acest termen pentru ca este "pionul de baza" in a descrie "one night stand'urile" celebritatilor intr-un singur cuvant.

Ma rog...introducerea e pe sfarsite si cum ideea de baza a acestei postari nu era sa va explic ce este un "groupie" voi continua in aceeasi nota optimista.
Daca sunt parintii prin preajma,aveti fratiori mai mici sau o problema personala in a citii detalii picante mai bine iesiti de aici acum pentru ca voi face o lista cu declaratii facute de "fetele" rock star'urilor,secrete sexuale bine ascunse de ei si un scurt istoric al fanteziilor si performantelor lor sexuale:

Alice Cooper:
Back in the '70's cand era in cel mai bun moment al carierei,Damon a avut de'a face cu diferite femei,una dintre ele,Andrea l-a descris ca fiind un "peste mort",spunand ca nu a fost in stare de nimic,el doar s-a intins pe spate si ea a facut toata treaba.
Declarate ce l-a infuriat si intristat intr-o oarecare masura pe acesta declarand intr-un interviu viitor ca el a fost indragostit de ea.

Bon Scott:
Desi era cel mai in varsta dintre membri trupei ce l-a consacrat,Bon nu era si cel mai rational.
Pe langa momentele cand fanele veneau cu sanii afara la concertele trupei fiind considerata "pro-gay" datorita literele ce compuneau titlul,Bon a avut si o experienta mai putin placuta cu o fana inca minora.
In ziarul Truth,din Melbourne avea sa apara o stire intitulata"Un star pop,o bruneta si un pat:apoi a aparut tatal ei!"
Intors la Sydney,Bon mai avuse relatii cu fata in cauza,dar ea fiind in varsta de 17 ani a considerat (gresit) sa poate lua singura decizii.
In timp ce faceau dragoste,la usa a batut Ralph,unul din sunetistii formatiei,acesta i-a spua ca este ocupat,sa revina peste doua ore.
Dupa cateva minute la usa a batut tatal fetei insostit de 2 gorile,Bon purta doar un pantalon scurt,tatal fetei spunandu-i "Vad ca ai imbracat pantalonii de lupta" i in momentul urmator la impin in perete i toti 3 au tabarat pe el.
Se pare ca Bon Scott este unul dintre starurile(si unul dintre barbatii in general) carora nu le e rusina sa admita ca au mancat bataie de la tatal fetei cu care au intretinut relatii sexuale.

Def Leppard:
In materie de muzica,trupa a doborat multe recorduri si stabilit unele noi,nici cu dragostea si sexul nu stau mai rau,baietii fiind intr-o continua competie "care duce mai mult".
Savage pare a fii cel mai "lipsit de inhibitii" dintre membri trupei,dupa spusele lui Joe,intr-o noapte de betie,dupa o zi cu 3 concerte acesta a facut sex cu 4 fete in pozitie "doggy style".Despre Elliott se poate spune ca este un cuceritor si destul de timid,nu obisnuia sa ia parte la orgiile trupei,Allen a declarat ca are cel mai mare peni din trupa si Phil Collen ii "bate la fund" pe toti ceilalti fiind mandrul castigator al concursului organizat in turneul din '99,care dintre ei face sex anal cu cele mai multe fete,de aici primid si porecla de "ass".

Duran Duran:
Inca de la "Hungry like the wolf"(care a fost scris de catre LeBon in timpul unei partide de sex oral)pana la ultimul single,Duran Duran au fost considerati o trupa "prea sexuala",materialele lor video fiind interzise de cele mai amri poturi muzicale.
Fiecare membru are cate o poveste sexuala cel putin interesanta:Sotia lui LeBon stie ca acesta a inselat-o in repetate randuri,dar,dupa cum a declarat,datorita abilitatilor sexuale nu il paraseste.
Nick Rhodes este celebru pentru bisexualitatea sa ce peste ani a devenit punct de referinta si pentru relatiile sexuale cu barbati si femei(in acelasi timp)si in spatii publice.
Bassistul John Taylor este un adevarat gentleman,dupa problemele sale cu cocaina din mijlocul anilor '80 si performantele sale sexuale au avut de suferit,o fana careia i-a promis o "noapte fierbinte" dupa un concert a ramas cu buza umflata dupa ce acesta a adormit datorita cantitatii de droguri si alcool consumate.
Acesta a sunat-o a doua zi si a tinut sa se revanseze...

Green Day:
Probabil cea mai cunoscuta "poveste sexuala" legata de aceasta trupa este dimensiunea penisului lui Bille,fiind poreclit si "little willy" acesta a declarat pe propia raspundere ca organul sau sexual nu masoara mai mult de 8 cm.,un adevarat soc pentru fane.

Guns N'Roses:
Sunt cunoscuti drept adevarate masinarii de sex si droguri,cu siguranta una dintre cele mai nebune trupe care au iesit "pe piata" in mijlocul anilor '80.
Se pare ca toate zvonurile legate de performantele nemaipomenite ale lui Axl si Slash au fost dezmintite de "femeia-farfurie",Adriana Smith care a fost(si i-a testat pe toti)in primii ani,cei de glorie ai trupei.
Aceasta a declarat intr-un interviu pentru o revista care se ocupa cu asa ceva ca cei care au satsifacut-o cel mai mult au fost Izzy si Steven,despre Duff nu a spus nimic(Andreea,respira usurata).
A fost surprinsa nu tocmai placut sa vada ca Axl are o dimensiune cu acre se poate mandri,dar pe care nu stie sa o foloseasca,de cele mai multe ori acesta intretinand relatii sexuale cu lumina stinsa folosindu-se de jucarii sexuale(sa deh...existau si atunci).
Sa mi se rupa neuronii perversi in doua si nu alta cand am auzit ca Slash(voi incerca sa incep sa ii spun pe numele sau real de acum)nu este un armasar,ba chiar e total paralel cu acest aspect.
Mai multe dintre femeile care i-au trecut prin pat(abia acum inteles de ce era asa preocupat de serpisor si nu de dudui)s-au declarat nemultumite de performantele lui.
Si cum una din fanteziile lui este a fie legat cu catuse,una din cele nu tocmai multumite s-au gandit sa "i-o plateasca" lasandu-l legat de pat(chiar sunt curioasa cum s-a sfarsit povestea:))).
De asemenea,inca un aspect interesant ar fi ca nici unul din membri trupei nu prefera sa foloseasca prezervative...7 miliarde de oameni,o sa cada dracu' pamantu' asta intr-o zi.

KISS:
Avem aici 2 dintre cei mai "ravniti" armasari din istoria rock'ului.
Gene avand la activ(dupa spusele lui si ale cunoscutilor)cateva mii de femei,nu stim sigur daca este rock starul cu cele mai mult femei de pana acum,dar cu siguranta ocupa o pozitie fruntasa.
Toate dintre cele care i-au trecut prin pat s-au declarat mai mult decat multumite cu performantele sale sexuale,mai multe povesti venite din diferite parti spunand ca acesta prefera sa se priveasca in oglinda cand face sex si uneori sa se filmeze,de aici reiese sex tape'ul care a aparut acum ceva timp cu Gene.
Paul pe de alta parte a declarat ca iubeste "oamenii frumosi",fie ei barbati sau femei si ca el nu afce sex ci dragoste,ca a pus sentiment in fiecare relatie pe care a avut-o si ca regreta fiecare despartire.
De'a dreptu' induiosator.

Aeorsmith:
Uneori organul sexual al lui Steven a fost discutat mai mult decat activitatea lor muzicala in general.
Cei doi poni principali ai trupei,Joe si Steven au aceleasi preferinte sexuale,blondele,sexul in grup fiind ceva normal.
Amandoi au fost descrisi de partenerele(comune) ca adevarati armasari.

"Sex with Steven is like a roller coaster ride...you don't know what will happen next but whatever it is, it will make you scream!"
"Is like riding a horse that's partially untamed. One minute he lets you take control, the next minute you could be bucking for the ride of your life!"(depre experientele sexuale cu Joe).

Joey Kramer a dezamagit "fanele" in legatura cu calitatile sale sexuale fiind catalogat drept "inutil" dar un adevarat "iubaret".
Hamilton a fost (si este) casatorit de mai bine de 25 de ani,acest aspect nu l-a impiedicat insa sa intretina relatii cu diferite fete din anturajul trupei,fiind un tip "delicat":

"Very passionate...He put all his energy and attention into me. He is very experienced and nice in size. He didn't do anything out of the ordinary. He actually treated me like a delicate being."


Bon Jovi:
Cand vine vorba de acesta trupa,pana si criticile strict muzicale s-au invartit in jurul ochilor albastri ai lui Jon,asa ca nu e de mirare ca si fanele au avut acelasi lucru de spus.
Atat el cat si Richie Sambora au fost descrisi ca avand performate sexuale extraordinare,Richie fiind adevaratul armasar al trupei,Jon preferand mai mult "old school".
Sambora era adeptul sexului oral cu orele,dupa cum a declarat una din "pagubite" si de prezervative nici nu voia sa auda.
Bine inteles,toate aceste povesti sunt din anii '80,inainte de casatori,ambii incercand pe cat posibil sa fie soti fideli dupa acest sacrilegiu.

Led Zeppelin:
Principalul "punct de atractie" din aceasta trupa cand vine vorba de sex ramane Jimmy Page,o adevarata legenda in lumea rock'ului pentru dimensiunile si fetele de varste fragede cu care intretinea relatii sexuale.
La un moment dat se ajunsese intr-un punct mai mult decat "public" cu relatiile sale seuxale considerate scandaloase cu fete mai tinere de 15 ani,unul din criteriile pe care isi alegea partnerele.
De asemenea dimensiunile lui impresionante(se zvoneste ca ar avea 25 cm. in panatloni) raman un punct de referinta.
Robert Plant,pe de alta parte este o fire gentila,sensibila,o varianta "mai dulce" a lui Page,dupa cum a declarat o partenera comuna.
John Bonham ramane o adevarata dezamagire,Jane,una dintre fetele care isi faceau veacul in jurul trupei a spus ca "Moby Dick" ar fi trebuit sa se numeasca "Immobile dick".

Metallica:
Lars Ulrich este considerata o adevarata dezamagire cand vine vorba de sex si Kirk un adevarat "animal".
Mai multe dintre fetele cu care a intretinut Lars relatii sexuale s-au declarat mai mult decat nesatisfacute de prestatia sa,una dintre partnerele sale de sex a declarat ca dupa multe pahare(sticle) de alcool a incerat sa il dezbrace...dar nu i-a gasit penisul.
Pe de alta parte,Hammett a fost laudat pentru dimensiunile sale,in ciuda acestora fiind un tip sensibil si dulce.

The Rolling Stones:
Pe langa povestea cu David Bowie si inclinarile sale sexuale,Mick a declarat in repetate randuri ca iubeste cu pasiune ceea ce este frumos(nu a precizat de ce sex),impreuna cu Keith Richards au facut unele dintre cele mai mediatizate orgii,au fost,probabil unii dintre primii care au fost cunoscuti pentru orgiile lor.
De obicei doar cu fete blonde de varste fragede de le puteau fii copii,cocaina si vodka,combinatia perfecta dupa cum au declarat chiar ei.

Nirvana:
Kurt Cobain a fost catalogat drept dulce,atent si pasional,una dintre fetele cu care a intretinut relatii sexuale in repetate randuri isi aminteste cum s-a trezit intr-o dimineata si l-a vazut pe acesta cum ii proba hainele si machiajele,"pe langa partea s-a ciudata,care o tine doar pentru el este un copil mic ce are nevoie de atentie"a mai spus ea.
Dave Grohl,pe de alta parte este genul de "animal" care prefera sexul in diferite pozitii chiar daca nu are dimensiuni impresionante,dupa cum spunea o alta "fana infocata".
Sper ca aceasta lectie de sexologie sa nu afecteze pe nimeni(voi incerca sa o tin pe mama cat mai departe de blogul meu pentru a nu ma afecta nici pe mine). Am mentionat deja "18+" in titlu,deci nu vreau sa aud comentarii legate de acest aspect,asta pentru cei acre intra pentru prima data pe WN'R si vad un inceput ceva mai pornografic decat de obieci,voi,astia consacratii v-ati obisnuit cu mine si...hey,rubrica se numeste "SEX,Drugs and Rock N'Roll",despre celelalte doua am tot vorbit,era si timpul sa adaugam si ceva detalli cu adevarat "fierbinti". Toate informatiile sunt luate din diferite articole sau biografii,nimic inventat,nu le pot verifica veridicitatea,dar din moment ce apar ca fiind "autorizate" si cele mai multe dintre ele au fost publicate in carti tind sa cred ca sunt adevarate. Am trecut aici unele dintre cele mai mari nume despre care am avut cele mai multe informatii i legatura cu acest aspect,dar daca aveti orice alt rockstar despre care vreti sa aflat asa ceva,nu va sfiiti sa intrebati,e posibil sa am ceva si despre ei. Acestea fiind spuse...sper sa nu aveti de suferit in urma aceste postari(am spus asta mai mult pentru mine).

1.Cum definti voi un "groupie"?
2.Care dintre informatiile expuse mai sus vi se pare cea mai interesanta?

3.Alte povesti sexuale incitante din viata rockstar'urilor?
4.Alt rock star despre care vreti sa aflati astfel de informatii?

5 comentarii:

  1. Totusi, nu stim daca spun adevarul sau nu (ma refer la acele groupie).

    RăspundețiȘtergere
  2. @DarkEmpire
    Cele mai multe au devenit adevarate mituri,subiecte de cantece sau filme peste ani...adearul nu va fi dezvaluit niciodata dar momentan acestea sunt informatiile care reiesa din cele mai multe povesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Pur si simplu o c*rva
    2.Toate au sare si piper.Am murit de ras la faza cu Ulrich(cum ca nu i-a gasit-o in pantaloni =)))Si sincer la ce s-a spus despre Slash chiar nu ma asteptam...Adica credeam ca chiar el era unul din armasarii trupei :)) Si da,am rasuflat usurata(la faza cu Duff)
    3....
    4.-//-

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea McKagan
    Cele mai multe femei care au facut publica realtia lor cu Saul(am spus ca voi incepe a-i zic pe nume:)))l-au descris ca in copil inocent si foarte timid.
    Toata atitudinea de "bad boy" fiind doar un mod de a atrage atentia.

    RăspundețiȘtergere