vineri, 16 decembrie 2011

Trailer:Rock of Ages se vrea a fii filmul anului 2012:


Tom Cruise s-a pregatit minutios pentru cea mai recenta pelicula in care joaca.
S-a ocupat personal de imaginea sa de "rock star",si-a lasat plete,a adoptat atitudinea de "macho" si a tinut mortis sa afle secretele meseriei de la legende ale rock'ului insasi,Jon Bon Jovi,Joe Elliot(titlul fiind o adaptare a melodiei Def Leppard) si Steve Perry,din aceasta combinatie a iesit Stacee Jaxx,baiatul cu par si un vis de la mijlocul anilor '80 care era convins ca poate lua cu asalt lumea muzicii.
Nu am fost si nu voi fi niciodata o fana Tom Cruise,de fapt sunt total paralela cu lumea filmului,am fost la conema odata in viata si atunci am ramas cu un gust amar.Insa ma voi avanta in nebunia imbacsita de prostie numita mall si voi urmarii acest film pentru ca am oarecare asteptari de la el.
Astazi a aparut trailer'ul si va poate parea ciudat sa vorbim de filme,dar atata timp cat sunt intr-o stransa legatura cu lumea rock'ului(ca cea de fata),eu zic ca merita.
Dupa cum spuneam,a aparut trailer'ul si am ramas cu un oarecare gust amar,cadrele,decorul,elementele in general nu reprezinta acel sentiment de nebunie si libertate a anilor 80',fatuca blonda e al naibii de falsa,lipsita de sare si piper,duduile din acele vremuri aveau focul ala de stripteuse si le placea sa emane faptul ca bucile sunt sigura lor calitate si chiar daca are paru' pe spate,Tom nu m-a convins.Chiar daca nu am trait in acele vremuri,au fost atat de comentate si eu am incercat pe cat posibil sa urmaresc fiecare element cat de neimportant incat pot spune ca nu are acel cevape acre il avea orice rock star in devenire,poate pentru ca nu e,poate pentru ca doar pustii care trec prin asta stiu cum e sa mananci mancare proasta,sa o faci pe bancheta din spate,sa nu ai bani de prezervative si cand primesti cativa dolarin de la o prestatie sa ii dai pe tigari,sa muncesti cu vocea si sa iti doresti cu toata fiinta ca scena sa fie a ta.
Oricum din 2 minute nu iti poti da seama mare lucru si cum am spus chiar sunt curioasa ce a iesit,fapt pentru care imi voi tine respiratie 2 ore cat dureaza acesta.

And don't forget,girls:SEX!


1.Dupa trailer vi se pare a fii un film bun?
2.Este Tom Cruise cel mai in masura sa interpreteze un rock star in devenire?

2 comentarii:

  1. Ieri am vazut si eu trailer-ul.Dupa ce "story" are acest film... sincer, nu ma impresioneaza cu nimic.Si nici nu cred ca o sa fie ceva iesit din comun.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Sincer, pe mine nu ma prea duce cu gandul la anii '80. Nu cred ca e ceva "prea" pe gustul meu, dar mi-ar placea sa-l vad...asta dupa ce am judecat de prea multe ori gresit unele lucruri dupa prima impresie. Iar dupa trailer, m-as uita doar pentru Tom Cruise(desi nu cred ca am mai vazut vreodata un film cap-coada cu el).
    2. Tom Cruise nu e un rock star, e doar un actor. Mai mult ca sigur el nu va simti emotia unui cantaret rock cand este pe scena, dar poate felul in care va juca ar umple golul asta.

    RăspundețiȘtergere