joi, 28 aprilie 2011

Ce este dependenta?



Multi ar spune definitia cea mai simpla "O chestie fara de care nu se poate trai".Dupa mine dependenta este doar o iluzie a fericirii provocata de anumiti factori care in final se intorc in poriva ta.Ma rog,daca vorbim despre genul acela de dependente gen drog,alcool,nicotica...pana la mancare si Coca-Cola(da,s-au mai vazut cazuri:))).
Nu cred ca exista persoana care s anu fie dependenta de ceva.Cu siguranta nu acel gen de dependenta care in final omoara,ci mai degraba "dependenta oarba" de care nu ne dam seama ca exista.V-am pus ceva semne de intrebare,nu?:))Acum hai,ganditi-va bine si pe toate partile de ce sunteti dependenti.
Eu am facut-o si am reusit cat de cat sa incropesc o lista cu 20 de lucruri fara de care,zic eu nu ca nu as putea sa nu mai traiesc(cu exceptia muzicii si al catelului)dar fara de care nu as mai putea zambii o saptamana,o luna...
Pe cat de amuzanta pe atat de adevarata,m-am uimit si pe mine,crezand la fel ca voi ca dependenta este un cuvant departe de mine,se pare ca nu.
Nu neaparat in ordinea asta,dar pe la benzina la inghetata se pare ca pana si eu sunt dependenta de ceva:))(da chiar,eu ce am?).
20 lucruri de care sunt dependenta:
1.Muzica:
Ei,da de acest lucru chiar sunt dependenta.Nu doar ca nu pot zambii daca lipseste din viata mea dar nu...nu stiu nu ma pot trezi dimineata,e ceva fara de care spun sincer nu cred ca as putea traii.Bine,v-ati prins ca muzica buna,n-am mai mentionat trupe artisti ca deja devin enervanta.
2.War N'Riot:
Da,blogul meu:Xsi preferatul vostru,nu-i asa?:>Doar l-am facut de mai bine de 4 luni,scriu pe el cu drag,comentez cu voi(ce am scris eu,ce ironie:)))cu drag,va primesc criticile cu acelasi drag si prevad un viitor mare pentru micul meu blog cu limbute9cum zice muuulta lume)pe fundal.
3.Ploaie:
Ciudat,nu?Da,stiu doar ca ma linisteste uimitor de mult,rece,calda nu conteaza ca ma intorc cu pneumonie conteaza ca am stat ca proasta in ploaie si-am cantat November Rain chiar daca suntem in Aprilie.Am puso in lista pentru ca am facut asta chiar acum catvea minute(o ploicica scurta,rece,numa buna de racit si de cantat in ea).
4.Timmy:
Cine-i Timmy?=))
Cum sa nu stiti cine-i Timmy?Nu,nu,aveti dreptate nu v-am povestit de lantu' meu:X
Bine,hai ca va fac un rezumat :acu':-? 4-5 ani am primit un ui de Terranova(Doamne ce scump era:X)cu...lantu' aferent,destul de...gros avand in vedere ca minunatia pufoasa avea in jur de 80 kile.Ma rog,l-am tinut cat l-am tinut,i-am scos peri albi lu' bunicamea ca am pus-o sa-i faca baie(biata femeie=)))si ca a facut un pipilica mareee in toata casa.Ma rog,cu nervi intinsi la maxim am fost nevoita sa dau pufosenia la care tineam ataaat de mult(whatever,daca nu il dadeam poate nu o mai aveam pe Maya)s-a dus undeva la o casa cu curte si inca il mai vizitez...mare s-a mai facut,Doamne:|.Ma rog,dupa ce am ramas fara pufosenie mi-au mai ramas jucariile,mancarea de catei,castroanele(imense) si...lantu':xMa rog,zgarda cu lant.Si avand in vedere ca eram la inceputul nebuniei numita "rock" imi trebuia si lant,si din moment ce nu am gasit nimic de genu' in magazinelele din Bacau' meu drag a trebuit sa fac rost de unu'...de la zgarda de caine:Xsi ma mandresc cu asta:>This is my friend,Timmy=))
5.Wrestling:
Este unul dintre lucrurile fara de care nu as mai putea zambii muuult timp.E prima pasiune,si la fel ca prima dragoste nu se uita niciodata,si avand in vedere ca pasiunea pentru rock a venit cumva si din acest colt al inimioarei mele.
6.Mirosul de benzina:
Se poate spune ca e un fel de drog pentru mine.Daca m-ati vedea cum stau atarnata pe geam cand alimenteaza maicamea la benzinarie v-ati crucii=))
7.Bocanci:
Hell yeah!Nu stiu,chiar nu stiu ce am putea comenta legat de aceasta "dependenta vestimentara"avand in vedere ca bocancii sunt destul de intalniti in garderoba unui rocker.
8.Ruptura din blugi:
Nu veti gasii pereche de pantaloni intreaga in dulapu' meu:-JOk,majoritatea "zgarieturilor"sunt facute de manuta mea,ca aia cumparati din magazin(si la cat merg eu la magazine:-J)au o chestie minuscula acolo in genunchiu' stang,patetic.Nu poti sa-i dai asa ceva unui fan Slash:-??
9.Perna murdara cu oja mov:
Cate amintiri am cu pata aia=))ok,hai ca ma napadeste melancolia...e o simpla perna ce miroase a lac de unghii si e pe jumate mov...da al naibii de bine s-a aranjat pata aia superba cand am varsat sticluta:X
10.Sunetul motoarelor:
Pot spune ca pasiunea pentru masini si motociclete este o chestie ereditara avand in vedere ca tatal meu e campion la motocross(hai ca m-am dat mare si nu neamu'),oricum tot ce imi place e legat de...ma rog partea mai dura,rock,wrestling,motoare.ce fata atipica sunt=))Si da,ma madresc cu chestia asta!
11.Maya:
Pufosenia mea alba si burnica roz si ochisorii negri:XPai cine m-ar mai trezii dimineaata daca nu ar sari pe mine si m-ar linge pe fata?Ok,am trecut la lista cu lucruri de care sunt dependenta catelu' si nu am trecut familie sau prieteni.:))Asta e alta chestie,nu prea are legatura cu dependenta...hai ca-ntelegeti voi.
12.Poze cu pletosi:
Sunt fata,ce vreti de la mine?:))Bine,oricum am un ditai' posteru' cu Slash pe tavan asa ca ma culc si ma trezesc cu imaginea unui pletos in minte(si visez tare frumos=))).Nu vezi,in vremurile noastre pe toate drumurile o persoana de sex masculin cu o pleata de invidiat,vezi ghinionu' ca nu m-am nascut prin '67:-13.Geaca de piele:
Dupa cum bine stiti maicamea era "rocker inrait: acu' 10-20 de ani,biata femeie cata lupta de convingere a dus cu mine ca asa e muzica adevarata...si eu nu si nu,Inna e mai buna:|.However,din vremea ei de nebunie mi-au ramas neste poze,ochelari aviator si o geaca de toata frumusetea.
14.Chitara mea cu 4 coarde:
Coarde se zice,nu?:-?
Pana si in ziua de azi am ramas cu intrebarea ce imi mistuie creierul obosit "Cine naiba a rupt corzile alea?:|"Eu betii n-am facut sa zici ca nu stiu ce-am afcut pe data X la ora Y asa ca...ma rog sa zicem ca s-au rupt din senin...e absolut superba cu 2 corzi in minus:X.
15.Posterul de pe tavan:
Ala care ma face sa visez frumos:XUnu mareee cu Slashhh:Xabia astept sa ma duc sa ma culc=))
Ma rog,oriunde te-am uita sunt postere(numa pe partea din dreapta,ca in stanga e Rembrandt'ul meu ros-mov-negruliu=)))
16.Messenger:
Din pacate,da,trebuie sa recunosc.Mi-am propus de multe ori sa deschid laptopu' fara sa deschid messu' da parca o am in sange...e ceva ce mi-a intrat in reflex si sunt sigura ca nu sunt singura in situatia asta:))
17.Discovery Channel:
Ii multumesc lui Dumnezeu(sau ma rog,celui ce a venit cu ideea)de a face un post TV de acest gen,fara muzica proasta,cu informatii utile,ceva pentru care merita sa deschizi cutia colorata.
18.Markeru'(negru)permanent:
Ala cu care ma semnez eu frumos "War N'Riot" sau RMR(Real Music Revolution)pe toate gardurile:X
19.Solo'uri de chitara:
Mai ales cele facut de Slash(of,course si multi altii,da stea is cele mai placute de privit:)))si solo'urile la tobe facute de Lars.Oriunde aud o chitara mi se face pielea de gaina,si desi mi se pare un instrument al naibii de complicat este al naibii de frumos si greutatea pe care o simt eu cand ma chinui sa scarpin o chitara cu 4 coarde se transforma in admiratie imensa pe care o simt fata de chitaristii din intreaga lume,si cand vezi un om care canta cu atata pasiune oricat de salamist ai fi n-ai cum sa nu tresari.
20.Desenatul:
Na ca pe asta nu o stiati:))Da,sunt multi-pluri talentat si mai ales modesta...asa ca in momentele de inspirati nemasurata ori compun,ori desenez.

8 comentarii:

  1. Sa ma dau mare si eu cu un top al "dependentelor" mele? Hai ca o fac:
    1. Muzica (ce oare altceva?). Evident doar cea de buna calitate.
    2. Bubu. Il stii tu:X!
    3. Decapotabila (pe care o s-o renovez)
    4. Cei 3 prieteni fara de care nu as putea trai. Pletosii mei :))
    5. Sa ii enervez pe vecini dand muzica la maxim in gradina.
    6. Whiskey-ul. In special unul nemtzesc pe nume Blaue Maus (Soarecele Albastru). Numai albastru si soricei vezi dupa 50 de Blaue Maus :))!
    7. Lars Ulrich + Michael Jackson + Jimi Hendrix + Jon Bon Jovi pictati pe cei patru pertei ai camerei mele (vreau sa il pun pe Slash pe tavan).
    8. RObotzi =))
    9. Sa sar de pe balcon in piscina. Ce senzatie tare, serios. Mai ales cand e apa in piscina :))
    10. Ciclismul. Sa pedalez fara griji, cu mp3 playerul in urechi peste 100 km. Love this!
    11. Mersul cu decapotabila si cu cei 3 prieteni oriunde ne taie capul!
    12. Romania. Da sunt un mare patriot, mandru ca sunt nascut in Romania!
    13. Sa le fac farse alor mei (m-am inspirat din Pranked de pe MTV). Am incercat faza cu invelitul vasului de WC in folie transparenta. Iasa tata din baie si zbiara....Sebbbiiiii ce ai mai facut? :))
    14. Sa stau treaz noaptea. Iubesc noaptea. Chiar acuma las commentul asta la ora 1:41.
    15. Sa exersam in garaj la mine cu trupa noastra!
    16. Tricourile cu formatii (de la Metallica la RHCP si de la Beatles la Queen). Cred ca am aprox 35. Pe unele nu le-am purtat deloc!
    17. Filmele cu Robert DeNiro si Al Pacino. Actorii mei preferati.
    18. Headbanging. Uneori fara motiv!
    19. Sa ii critic pe cei care asculta muzica din zilele noastre...cea comerciala.
    20. Pasiunea mea de 4 ani numita poker!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Nu trebuia neaparat un Top 20 da ma simt al naibii de mandra ca nu sunt singura dependenta de pe aici,si cum trebuie sa comentez si eu ceva imi permit sa zic ca recordu' tau de viteza e de 93 km(cand atingi suta ma anunti=))),aia cu traitu in Romania e...ma rog,cah...da' daca tu esti patriot treaba ta:)),si tu esti cu Robotzi?:x...daca e sa o luam asa si eu sunt intr-un fel dependenta de bere(fara alcool=))si tequila...da nu puteam sa scriu un post ca mai intra si maicamea pe blog asa ca...bine,ca n-ar stii da nu vreau sa io ca pe o dependenta(la 13 ani e deja prea mutl:)))faza cu noaptea se pare ac e comuna(om fi vamipiri:-?)si la faza cu prietenii...cum am spus prieteni si familia sunt altceva.
    Anyway...bine ca nu sunt singura dependenta de pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat din greseala peste blogul tau si vazand cat de multa muzica buna e prezenta,am zis sa mai citesc. Fix la fel gandeam si eu acum 2-3 ani si inca mai am zile de astea.:)) Nu acceptam altceva decat rock si in primul an de liceu nu ma puteam integra deloc in colectiv,acesta fiind plin de manelisti si manelisti cu pretentii de altceva. Eh,intre timp m-am dus la niste cursuri de teatru si chitara,am dat peste oameni cu mintea foarte deschisa si am inceput sa ascult si altceva. In momentul de fata sunt mandra ca pot sa disting intre muzica buna si ...restul.
    Noh,am vazut ca esti si balanta, la fel ca mine. As vrea sa revin peste vreo 2 ani pe blogul tau, sa vad cum te-ai schimbat.
    Take care.:d

    RăspundețiȘtergere
  4. @Yeve
    Sa ma schimb:-?ok,revi peste 2 ani si poate vedem o oare care diferenta:))
    Ba bucur ca si tu esti in balanta:>

    RăspundețiȘtergere
  5. Muzica reprezintă mai mult pentru mine decât viaţa.

    Zice unicul tip cu plete din şcoală care ascultă 'muzică satanist' :-@

    RăspundețiȘtergere
  6. @mhn24
    Hmmm are plete:>interesant:))
    Si pentru mine la fel,e un stil de viata e ceva mai mult si aia care nu au legatura asta cu muzica(buna)nu au ce caouta prin preajma noastra(sau ma rog...ma refer la a mea).

    RăspundețiȘtergere
  7. @mhn24
    And that's why I respect you!

    RăspundețiȘtergere