luni, 18 aprilie 2011

De ce carnea de caine are gust de pui si nu carnea de pui are gust de caine?


Pentru ca nu toata lumea a mancat carne de caine(nu ma numar printre cei care au facut-o)ci mai mult de atat toata lumea a mancat o gaina odata in viata.Bine inteles ca aceasta metafora are legatura cu mocirla in care ne scufundam din ce in ce mai mult.
Aceasta intrebare poate fi adaptata,ca oricare alta pe orice domeniu de activitate(muzica,televiziune,invatamant,etc),si puteam folosii orice alta intrebare de acest gen dar asta mi s-a parut cea mai comica si cea care va pune cel mai mare semn de intrebare in acelasi timp.
E spiritu' ala de turma,e genu' ala de "imi place" doar pentru ca celorlalti 7 din gasca le place,ca sa nu fii diferit,ca sa fii ca turma,ca sa nu te excluda,ca sa-i intri in gratie ciobanului.Ce ar fi cand aude un chinez,stabilit in Romania aceasta intrebare sa iasa in fata si sa spuna:"Nu are gust de pui,am mancat eu!"va dati seama ca ar fi acoperit din cap pana-n picioare cu oua stricate.Ideea e ca spiritu' de turma domneste in aceasta tara in care stiti bine "cine face raiting" si "cine conduce mintile cetatenilor".E relevanta cu ideea ca daca YouTube'ul ar fi existat acum 30-40 de ani legendele muzicale ar fi avut de 1000 de ori mai multe vizualizari decat scursurile muzicale din ziau de azi(nu mai spun Gaybar si Baby ca ma trezesc cu un glont in cap).E greu de crezut ca daca majoirtatea este inculta minoritatea trebuie sa se dea dupa ea si e greu de crezut ca daca un manelar se arunca'n fantana ceilalti 15 din jurul putului arunca cu hartiile de 100$ dupa el.Si oricum mi-e greu sa cred ca acei copii cu mintile pierdute ce la varsta de 12-14 ani asculta,privesc si isi imbuiba creierul cu acele "spalaturi mintale" ce sunt difuzate pe orice canal TV sau site de speicalitate(sau nu).Desi ma incadrez si eu in acest interval,probabil v-ati dat seama ca sunt cea mai indepartata persoana de aspectul de "spirit de turma".
Acest articol,cu acest titlu...ciudat pentru unii l-am scris din simplul motiv pentru a va avertiza!Nu stati pe langa turme ca sunt contagioase,anturajul poate afecta(bine,daca aveti un caracter slab).Va doresc independenta placuta,sa nu stati in veci vecilor pe langa o turma,ma bine singuri decat intr-un grup plin de scursuri ce iti pot spala creierul,kepp rockin',keep listening to good music, be independent si nu in ultimul rand chiar daca nu ati mancat carne de caine,iesiti in fata si spuneti ca ati facut-o(ma rog,pare scarbos da consecintele sunt multumitoare,numai la gandul ca pot manca un catel mi se intoarce stomacu' pe dos da' chiar daca nu am facut-o cand ma va intreba cineva voi spune ca am facut-o,poate e un chinez prin preajma si-mi fac un prieten din Korea=)))
Ma astept la nenumarate comentarii cu "eu nu voi manca asa ceva in viata mea...e scrabos",daca nu ati inteles rostu' articol'ului mai bine va abtineti.
Inca odata,fiti independenti,fiti doar pentru voi,nici macar sa nu va ganditi la o turma ca nici o alta oita nu va va ajuta niciodata.Be selfish!

4 comentarii:

  1. :) se scrie coreea. Si da..ai mare dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Colorful_life99
    Ba nu=((Se scrie Korea,cauta pe Wiki=)))
    Mersi de aprecieri;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne cat de mult poate sa imi placa de tine cum gandesti! Ai perfecta dreptate, si eu am o gramada de amici ca prieteni nu imi sunt care ma critica (pe la spate, ceea ce pe mine ma enerveaza la culme) despre felul cum ma imbrac, despre ce muzica ascult etc. Eu nu suport sa fiu barfit; daca ai ceva sa imi spui spunemi-o in fata! revenind la subiect, ai dreptate mai bine singur si independent decat cu grupul si copiator al gusturilor lor ( desi tu ai cu totul altele)!

    RăspundețiȘtergere