marți, 12 aprilie 2011

Goana dupa P!nk

Nu,nu creste rozul in copaci si eu m-am catarat dupa el si nici P!nk nu a dat iama in Romania cu...dubita(sau ma rog,acum mi-am dat seama:)))
Bine,o iau cu inceputu' ca pariez ca v-am bagat rau de tot in ceata.
Am eu o pasiune pentru plimbatul pe dealuri,prin paduri,natura...ma inspira:))m-am dus undeva pe un deal de la marginea orasului cu niste prieteni,cu masina.
Ne pregateam noi sa coboram din limuzina si vad cu coada ochiului o dubita roz,chiar roz bombon pe care scria ceva cu P la inceput,un P identic cu cel de pe logo'ul lui Pink.Evident nu conduceam eu asa ca a trebuit sa tip,acel tipat asociat cu infract'ul ca a trecut P!nk pe langa noi:)).Bine,eu mi-am dat seama ca nu are ce cauta P!nk la Magura,nu are ce cauta in Romania si in cel mai rau caz nu are ce cauta cu o dubita.Ma rog,am pornit disperati dupa dubita colorata printre copacii plouati pe o vreme de ra*at total si prin niste serpentine ametitoare.
Avand in vedere ca stiam ca nu e P!nk va intrebati de ce mai fugeam ca nebunii dupa masina...pai m-am gandit si eu ca e un FanClub ceva,orice legat de P!nk.Va dati seama daca vedeam o chestie neagra si un iz de colt de palarie?=))
Ajungem noi la o intersectie si pana la urma ne pierdem in oras,aglomeratie,nebunie...politie,stiti voi,multa politie:))
O vedem!Finally,o vedem era acolo aproape si era...o cocina totala,pe ea scria "Pletl"cu un scris cunoscut deasupra unui numar de Germania.Macar am tocit benzina,am mai ascultat niste muzilica buna,am mai vazut orasu'(parca era de vazut ceva)si am aflat ca exista masini roz bombon,masini roz ,roz de'ala tipator inafra de chestiile alea mici populate de piticute...
Povestioara asta amuzanta(ma rog,daca ati fi fost la fata locului ar fi parut muuult mai hilar=)))v-am spus-o asa din perspectiva pentru a va bucuricii putin ziua.

2 comentarii:

  1. Nu pot sa cred....buna treaba. La inceput credeam ca ai vazut ceva bluza roz prin mall si o voiai cu disperare :)) dar din cat te stiu nu te-as vedea cu roz pe tine. Vad ca o luati si voi cu masina ca nebunii (aici ma refeream la mine si cei 3)....imi place titlul si poza cu P!nk cu un sal...P!nk! Oricum mi-ai "bucuricit putin ziua"

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Asta era si ideea;)
    Da,mai avem si noi momente in care fugim dupa vedete imaginare prin Bacau.
    Bluza roz?:|In mall?:|Eu?:|
    Ai baut?:))intrebare retorica...am mers in mall de 2 ori in viata:|
    Si cum ai zis si tu eu cu rozu' nu prea ne intelegem.

    RăspundețiȘtergere