duminică, 3 aprilie 2011

Imn'urile War N'Riot

Da:)) sunt mai multe.
Trebuia sa avem si noi niste capodopere muzicale ce sa ne reprezinte,nu?
Ne trebuie niste partituri reprezentative pe care cand le auziti sa vi se ridice paru' pe mana stiind ca e muzica adevarta si ca reprezinta singurul(sau ma rog,din cate stiu eu singurul)blog de muzica adverata din Romania.
Nici macar nu stiu cate si care sunt,dar pot sa spun sigur ca unul din ele a fost la melodia zilei,da gata pe 2 le stiu,restu' vine odata cu inspiratia(sa speram ca vine curand).
De ce le-am ales pe acestea?
Reprezinta transformarea muzicii adevarata,frustrarea manelarilor ca nu-si pot gasi sufletul in "gagicute si dolari" si nu in ultimul rand faptul ca noi nu ne vom da niciodaa dupa deget si nu vom accepta maneaua si hause ca stil muzical.
We'll FIGHT,Yeah!
le-am ales pe spranceana si daca nu va plac aceste melodii nu va place blogul,iar daca nu va place blogul nu veti inghiti in veci urmatoarele fragmente muzicale.
Twisted Sister-We're not gonna take it
Nu,nu vi se pare a fost si la melodia zilei si inca de atunci aveam planuri mari cu ea,doar ca nu aveam o directie bine stabilita.
De ce?
Pentru ca:"We've got the right to choose it","This is our life,this is our song" si nu in ultimul rand Avem dreptate,suntem liberi,vom lupta,veti vedea.;)
Putem spune ca asta e...principalul imn.Deci de acum inainte cand auziti solo'ul la tobe sa va ganditi asa un pic,cu un coltisor liber al mintii voastre foarte ocupata si la blogul vostru favorit.:>
Bob Seger-Old time rock n'roll
Bob e genul acela de...classic man care stie ce sa scoata din strafundul talentului.De asmenea melodia exprima intr-un mod foarte moale cum a trecut timpul peste muzica,peste respectul populatiei si respectul de sine(ma rog,el se refera doar la muzica da' simteam nevoia sa "mai bag ceva de la mine")
De ce?
"Today's music ain't got the same soul,I like that old time rock n'roll."
Me too,baby:))
E...acel ritm si voce specifica melodiilor acelea clasice ce au facut rock'ul rock,si din perspectiva mea una dintre cele mai bune din acest stil muzical,nu neaparat cea mai buna dar una dintre cele mai reprezentative.
4 Non Blondes-What's up?
Pur si simplu imi place.O ascult de mai bine de o saptamana si n pot sa ma mai opresc,o melodie,un ritm,versuri si o voce superba.Nu stiu neaparat de ce am ales-o ca imn,poate e doar din pura mea placere.Nu ma mai intreb de ce ca v-am spus deja.
Avem 3!
Ce tari suntem:))
De acum inainte fie ca e Dee Snider,Bob Seger sau Linda Perry e bine de stiut ca de la primele acorduri de chitara,tobe sau orice ar fi oricare dintre aceste melodii trebuie sa va aminteasca de blogul meu,blogul vostru preferat(vedeti dau pe-afara de modestie:>)
Concluzie:Continuati sa le fredonati cu gandul la muzica adevarata(ca doar asta e,nu?)Sa nu incetati sa luptati!O sa-i "ciuruim" noi intr-o zi=))
Credeti'ma,chiar adca sunt doar un "copil" nu numai ca(cred)am resusit sa-mi castig respectul dovedindu'mi ...istetimea sa spun prin acest blog si prin simplul fapt ca stiu sa apreciez o chestie adevarata.
O sa vina ziua aia cand muzica adevarata va lua locul ciorbei de peste,poate ca doar aberez(sa cel putin asta credeti voi) da ce ne-am face daca nu am visa?Vise care se implinesc sau nu,sunt al naibii' de sigura ca situatia asta se va intoarce cu fundul in sus si muzica va fi din nou ce-a fost odata.
Daca aveti alte opinii nu va sfiiti sa le lasati la cometariu';)!
Keep believing!

2 comentarii:

  1. Da, e adevarat, sunt unele piese care ne definesc pe noi, "satanistii"! Astea ar fi unele dintre ele. S-ar potrivi si Nothing else matters, nu stiu de ce dar asa mi se oare mie. Oricum tare faza asta cu imnurile, ai schimbat, nu aceleasi posturi cu melodia zilei si sarbatoritul zilei! Super.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    M-am gandit si la Nothing Else Matters si la Cuz I Can de la Pink dar parca nu mi s-au lipid de creier la fel cum au facut astea 3.Melodii superbe ce ne definesc pe noi astia...sataniti cum ai zic si tu:))

    RăspundețiȘtergere