marți, 19 aprilie 2011

Jon Bon Jovi a fost jefuit!


Asta crede el,stati sa vedeti cum iese dupa sderea-n Romania :-J.
Hotul are doar 21 de ani si a mai jefuit 3 locuite pana la resedinta artistului.A reusit sa fure bijuterii in valoare de 100.000$.Acesta a declansat una din alarmele de la casa de 22 miliaone de dolari din New Jersey si astfel autoritatile din Middletown l-au prins.Hotul a fost gasit in baie.
Hai ca-i tare faza asta.Cat de cretin tre' sa fi sa jefuiesti ditamai casa de peste 20 milioane $ care mai si apartine ditamai artistului.AR fi fost ataaat de tare sa fie Jon acasa si sa iasa cu bata dupa panarama aia=))Un adevarat Superman:XVisez si eu,na:)).
Daca el crede ca asta e hot stati sa vedeti socu' cand o sa plece din tarisoara noastra scumpa fara microfoane,chitari,amplificatoare,boxe poate chiar si fara Richie=)).
Macar intr-un domeniu excelam si noi si daca ala facea o paguba de 100.000$ stati sa vedeti jidanii lacomi d epe plaiurile mirotice...
Sursa:Metalhead.ro

4 comentarii:

  1. Ce hot cretin! Cum sa te afli in casa lui Jon Bon Jovi si sa furi bijuterii? Eu in locul lui m-as fi ascuns intr-un dulap pana ar fi venit el si l-as fi furat pe el cu totul!

    RăspundețiȘtergere
  2. @a
    Pai de asta o stat in baie=))
    O fi fost gay:-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba da' asta e prost? Serios acuma. Cum sa furi de la un monstru sacru al rockului? Nu ii inteleg pe ratatii astia. Du-te fiule si fura de la Akon, Justin Beaver sau mai stiu eu ce "vedeta", ca asa o sa apari in reviste mondene. X a furat de la super ultra mega vedeta. Ai furat de la Jon? O sa apari pe ceva site-uri de "rockeri" ca deh nu avem noi loc in revistele mondene. Defapt nu ne coboram noi in asa hal incat sa aparem in revistele de scandal, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Cei drept e drept,ca acum 30-20-15 ani oate revistele de scandal erau plini de rockeri...da la ce scandaluri is in ziua de azi gen "X si-a scos silicoanele si Y si-a bagat unele mai mari"...nu ne coboram noi in asemenea hal sa aparem acolo(cum zi zis si tu)...si oricum cant de tampit tre sa fi sa furi de la ditai' vedeta adevarata...se pare ca nu numai hotii romani is prosti=))

    RăspundețiȘtergere