miercuri, 20 aprilie 2011

Lectia de stil:Ciocatele

Dupa cum vedeti noua...lozinca sa-i spunem "piele si ciocate,geci si libertate"un vers din singura trupa rock a Romaniei,Cargo-Calare pe motoare contine deja cuvantul "piele",bine inteles diefrite articole vestimentare din piele pe care un rocker nu are cum sa nu el aiba in garderoba.Un rocker sau...ma rog orice alt "jmekeraj" de cartier care vrea sa se dea drept rocker.
Ciocatele sunt incaltarile specifice acestui stil muzical,de viata si vestimentar,pe care noi il abordam cu placere.E adevarat ca intre timp au suferit diferite transformari ca forma,culoare,materiale da' tot ciocate se numesc.De la alea pe care le poate cowboy pana la cele cu tinte si tocuri imense pe care le vedem la diferite prezentari de moda.Nu mai avem mult si completam o tinuta completa a unui rocker,ma rog majoritatea umbla bustu' gol asa ca am cam facut-o cu exceptia anumitor accesorii.Da' pentru a fi completa intr-u totul continuam cu ciocatele si mai vad eu ce idei imi vin.

Joe Perry:Se pare ca si chitaristul din Aerosmith poate avea aceea tinuta pe de'a-ntregu'(asa se scrie:-?)de rocker convins,iar in aceasta poza alaturi de trupa arata senzational(ca in totdeauna,sunt fata,na:))):
Axl Rose:Pai cum sa nu se afle pustanul nebun din "Cea mai periculoasa trupa"in acest top?Doar e unul in care vom intalnii muuulti satanisti:)).Bine,era si el un pustan nebun acum 15-20 de ani in perioada de glorie cu GN'R acum e...altfel.Macar avem amintirile,muzica si bine inteles pozele cu acele vremuri incredibile.
Oricum,hai ca o dam in melancolie si noi acum trebuie sa vorbim de ciocate,un element de baza in garderoba lui Axl,in majoritatea pozelor fiind nelipsite.
Duff McKagan:Mi-am zis sa pun doar 3 poze a fiecarui artist ca' daca ar fi sa le pun pe toate cu Axl ar fi peste 120.Ma rog,acum trecem la un alt trandafir,la Duff McKagan,de asemenea un adevarat Fashion ICon referitor la pantaloni de piele,ciocate si orice alt element din garderoba unui rocker,ca orice alt component al adevaratei trupe GN'R.
Lemmy Kilmister:Ma intreb cum ar fi lumea rock'ului fara Lemmy,barba sa si ciocate:-?
Bret Michaels:Solistul Poison si mai nou colegul de scena a lui Miley Cyrus:-&este de asemena un impatimit al blugilor rupti si ciocatelor cu...diferite modele.
Skid Row:Nu am gaist o poza in care toti sa poarte ciocate asa ca ii bag pe toti in aceeasi oala.Bine inteles cu Sebastian in frunte,Skid Row a devenit in ultimu' timp una din trupele mele favorite si incaltate cu ciocate=)).
Slash:Nu mai am ce comenta in fata stilului rock in persoana,cum am mai spus e bun la facut reclama nu m-as mira daca l-as vedea intr-un spot publicitar:)).Cu palarie sau fara pantalonii de piele si ciocatele nu au cum sa lipseasca din tinuta cea de toate zilele a lui Slash.

4 comentarii:

  1. Ma faci sa-mi para rau ca a venit vara :((
    Stii, pe vreme ca asta [peste 20 de grade], nu prea e suportabil sa porti ciocate.. Vreau sa fie iarna din nou!.. macar o zi ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @a
    Eee nici chiar iarna avand in vedere ca majoritatea ciocatelor au talpa neteda de intinzi cat esti de lunga:))
    Tomna daca ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu daca imi iau rpimavara sau vara ciocate sau bocanci incepe lumea de pe strada sa ma arate cu degetul :(

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim
    Asa,si?:|
    Eu si la 30 de grade merg cu pantaloni de piele,tricouri negre,manusi de piele,ciocate,lanturi etc...chiar daca mai am putin si lesin de cald asta e stilu' meu si cred ca sunt singura din Bacau care arata asa.
    Ce daca te arata cu degetu'?:|
    Uita-te la una din postarile mele trecute "De ce carnea de caine are gust de carne de pui si nu carnea de pui are gust de caine?" in care vorbesc despre spiritul de turma,nu face parte din turma ca o sa doara,pe mine una daca nu ma arata cu degetu' ma simt ca naiba,simt ca ma ajunge turma si mai pun un lant=))

    RăspundețiȘtergere