sâmbătă, 23 aprilie 2011

Lectia de stil:Ochelari aviator:

Ce poate fi mai frumos decat pleata,pantalonii de piele(eventual o chitara)si ochelari tip aviator?Nu am spus nimic gen camasa,tricou sau mai stiu eu ce pentru ca,dupa mine unui rocker nu-i sta bine decat a bustu' gol:>.
Si avand in vedere ca rockerii sunt orice numai normali nu(bine,normal in termenul de turma autohtona,ca pentru minemde exemplu sunt prea normali)port ochelarii fie la curea,fie la gat numai pe nas nu:)).Pai si cum sa acopere ochii aia superbi(majoritatea rockerilor pe care ii stiu au ochi absolut supebi)cu ochelari?:|
De asta iubesc pur si simplu acest stil vestimentar;pentru ca pe o persoana gasesti 3 stiluri diferite.Nu oricine poate purta pantaloni de piele la un sacou elegant,sau ma rog,camasa cu ochelari,accesorii,muuulte accesori ce totusi nu par vulgare si exagerate doar arata al naibii de bine si cand cobori ochii si vezi o pereche de ciocate "belite" de pe care atarna aceleasi lanturi pe care le gasesti si la curea.
Si uite cum un accesoriu atat de neinsemnat la prima vedere devine un pion de baza in garderoba unui rocker si in aceelasi timp,purtati pe varful nasului devin un elemen important si in garderoba unei pitipoance:|Of course,nu are aceelasi efect,nu are nici un efect pe oamenii obisnuiti,sunt unele elemente ce arata intr-un fel pe rockeri si in nici un fel pe alti.

Joe Perry:Chitaristul din Aerosmith,unul dintre cei mai buni din lume ,prieten cu Slash si unul dintre favoritii mei,Joe arata extraordinar cu ochelari tip aviator.
Axl Rose:Glam(uneori exagerat),pantaloni de piele(ma rog,majoritatea timpului boxeri),ciocate,accesorii,pleata revolutionara,ochii aceia verzi patrunzatori,voce extraordinara,"liderul"uneia dintre cele mai bune trupe Heavy Metal si ochelari aviator,ce din pacate acopera niste ochi superbi.Asa arata un trandafir in perioada de glorie.
Duff McKagan:Dupa cum am mai spus;nu cred ca e vreun trandafir care sa nu arate bine ca naiba.Ii putem lua la rand si in frunte cu Slash(daca nu v-ati prins e febletea mea=)))cred ca e cea mai "hot" trupa ce a "calcat" pe meleaguri Heavy Metal.
Izzy Stradlin:Si ia uite cum ne mai lipseste un pistol si completam trupa,acum Izzy nu mai avem mult pana la Slash...
Stiti vorba aia "Cum e stapanu' asa si cainele".E al naibii de dragut si patrupedu' si ala cu 2 picioare:))
Bon Jovi:Nu pot preciza la fiecare poza care dintre membrii formatiei poarta ochelari aviator,pentru ca,cu norocul meu imens nu am gasit o poza in care toti sa poarte ochelari.Oricum cu sau fara tot superbi raman baietii astia.Au fost la 20 de ani si sunt si acum la 50.Joan Jett:Cum am mai spus;femeile ce au?
Si,ma repet nu am vazut femei care sa arate mai bine decat cele in pantaloni de piele,ei bine acum completez ,nu stiu femei care sa arate mai bine decat cele in pantaloni de piele si ochelari aviator.Joan e cel mai bun exemplu,si un tricou cu Ramones face deliciul acestei poze(si asta vine de la o fata:)))Lars Ulrich:Tobosarul,co-fondatorul si(dupa mine)cel mai dulce dintre ei nu este neaparat genul acela de rocker plin de piele,lanturi etc.Dar o pereche de ochelari pusa la locul lor,un lant ceva mai discret arata uimitor.
Kirk Hammett:Se pare ca unul dintre cei mai buni chitaristi din lume ce a facut unele dintre cele mai bune solo'uri nu avea cum sa lipseasca din aceasta lista si parca inca odata mi se dovedeste ca majoritatea chitaristilor sunt absolut superbi.
Motorhead:Din nou pun un nume de trupa pentru ca am mai multe poze in care Lemmy si Phil poarta ochelari.Veterani ai rock'ului barbosi si galagiosi
:))era imposibil sa lipseasca.Richie Sambora:Si uite cum apare si unul dintre chitaristii mei favoriti,i-am vazut pe Lemmy,Kirk,Joan urmeaza Slash mai punem 3 si am completat lista:))Bine,de asmenea Bon Jovi ca si Guns N'Roses sunt unele dintre cele mai...superbe trupe(stiu ca nu e potrivit termenu' da na:))).
Slash:And now Ladies and gentlemans chitaristul meu favorit,al' mai frumos rocker in activitate,al' mai sexy in pantaloni de piele(sau fara pantaloni de piele=))),al' mai dulce cu palarie,ai' mai superbi ochi negri acoperiti de ochelari(din pacate).Ma rog,in majoritatea cazurilor numai la ochi nu-i poarta.Cum am mai spus e cel mai in masura sa faca reclama la pantaloni de piele sau ciocate,mai nou adaugam la raftu' cu reclame si ochelarii.Asta de rocker:X

4 comentarii:

  1. Avators ii am pe nas, agatati de lanturile de la gat sau in par. Sunt pur si simplu accesoriul meu preferat! Merg oricand, in orice situatie, cu orice ocazie!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Eu ii ador si pe cei rotunzi,aia stil anii '80 habar n-am cum dracu' se numesc ma rog...mai merg purtati si la curea(in cazu' meu lant).

    RăspundețiȘtergere
  3. da!! genial...blogu asta e de nota 1000! SI..CORECT, SLASH E CEL MAI CEL..BINEINTELES CEL DIN FRUNTE! Ce sa mai zic de Duff, Axl, Izzy,Aerosmith etc. ESTI TARE!

    RăspundețiȘtergere