luni, 4 aprilie 2011

Noapte alba


Nu:)),nu am stat uitandu'ma la stele in asteptarea eternei insipiratii(care,la mine inceteaza sa mai apara in ultimu' timp)ci am stat la cel mai mare eveniment din Wrestling,WrestleMania.
Aceea arena impunatoare cu peste 70.000 de oameni care te face sa ti se inmoaie genunchi,acle meciuri duse la extrem si aceea...oboseala crunta care te "paleste"pe la 5 dimineata cand trebuie sa-ti tii ochii deschisi.
M-am inarmat cu 2 litri de apa(fara bere ca aveam scoala a doua zi)niste guma sa ma tina treaza si o mingiuta de aia anti-stres(una anit oboseala de ce Doamne iarta-ma nu so fi inventat).Show'ul a inceput undeva la 2 noapte,dimineata cum vrei voi si s-a terminat la 6.Un show de exceptie ce sa zic,mie una chiar mi-a placut WM 27.
Da,pentru cei ce nu stiau sunt si un fan WWE infocat:)).Poate din simplul fapt ca are legatura(intr-o oarecare masura cu rock'ul).
Si pentru ca bloguletu' meu e de muzica si alte inculturi nationale si nu de sport nu o sa stau sa va spun alte detalii plictisitoare despre noaptea mea alba ci trecem la elementele...muzicale.
Pai cum nu?
70% din superstaruri au ca melodie de intrare una rock.
Eu vi le-as putea pune pe toate pe hartie dar iarasai va plictisesc.Si cum sunt eu cu urechile lacomentatorii nostri dragi am auzit din intamplare ca Triple H care avea sa se bata cu Undertaker va intra pe o melodie a celor de la Metallica(sa sar pe televizor si nu alta)avand in vedere ca intrarile sunt grandioase asa trebuia sa fie si fundalul muzical,nu?Regele deja intra pe una din melodiile mele favorite,"The Game" a celor de la Motorhead fiind bun prieten cu Lemmy da' ce tie cand unul din superstarurile tare favorite intra si pe Metallica si pe Motorhead."For whom the bell tools" a fost melodia aleasa de acesta special pentru tema meciului,meci ce a fot dus la extrem cu "fenomenul" Undertaker int-un meci fara restrictii ce s-a incheiat al naibii' de urat pentru acesta.
Acum poate va scarpinati nedumeriti in cap si va intrebati ce naiba io "palit" pe astia sa difuzeze wrestling la ora asta.Ei bine a fost Live,singura tara din Europa(si in aceelasi timp singurul moment cand m-am simtit bine ca traiesc in Romania)in care a fost live pe gratis.Da,poate stiau americanii ca criza a fost mai necrutatoare cu plaiu'rile noastre.
Nu ne apucam sa criticam guvernu' ci vorbim de noaptea mea alba:))
Bine,WrestleMania inca de cand a fost gandita ca show de acum 27 de ani a dunat nenumarate vedete.Undeva acum :-?24 de ani Alice Cooper isi afcea aparitia alaturi de Jake"The Snake" Roberts in ring,acum 3 ani Kid Rock canta "America the Beautiful" si acum 4 ani(cred)Motorhead il intampinau cu melodia "The King of Kings" pe un adevarat rege,pe Tirple H in ring.
Alte legaturi cu rock'ul ar fi:
Rady orton cu melodia de intrare Rev Theory-"Voices";Edge care are si un tatuaj facut ca un tribut pentru Guns N'Roses intra pe Alter Bridge-Metalingus si multi alti care au tot schimbat melodia de intrare,in general cu una rock.Acestia 2 sunt cele mai buna exemple vis-a-vis de rock.
De asmenea Triple H a spus:"Atunci cand auzi chitara lui Lemmy stii ca incepe nebunia!"
Hell yeah(strigam eu din strafundu' plamanilor undeva dintr-un colt de camera:))Care ceolt de camera ca era de-a dreptu' pe televizor).
Da,acum sa spunem ca m-am dat mare si ca v-am adus la cunostiinta faptul ca eu ma uit la wrestling(asa ca daca se simte vre un fan infocat sa nu se sfiasca sa ma anunte:))).Trecand peste laude am vrut sa va arata legatura stransa dintre rock si wrestling,si unul dintre factorii cheie ce m-au facut pe mine sa fredonez astazi in loc de"Sun is up"(ra*at:|)"Master of puppets","Livin' on a prayer","Ace of spades" sau orice altceva.

2 comentarii:

  1. WTF :)) exact asta am facut si eu azi noapte in camera la mine alaturi de cei 3 magnifici, Bubu, si cei prezenti pe perete (Jon, Lars, MJ si Jimi...si ma gandesc din ce in ce mai serios sa isi "faca aparitia" si Slash pe tavan....nu e vina mea ca am doar 4 pereti). Cand am vazut ce atmosfera a facut The Rock ( wrestlerul meu favorit) am spus ca o sa fie belea. Si a fost!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Contradictie de termeni=))
    Eu tin cu Cena:))
    Nu ca nu l-as admira pe The Rock ca wrestler si pentru intreaga sa cariera da' ce a facut aseara a fost stupid:-??

    RăspundețiȘtergere