vineri, 8 aprilie 2011

Poluare fonica!


Nu,nu e o reclamatie la politie facuta din partea unui vecin salamist nemultumit de gusturile mele in materie de muzica.
E din partea mea!
Nu mai pot,frate!Cata Inna pot asculta niste oameni?:|
Au pus,si iar au pus si au mai tinut-o vreo 2 ore asa cu cele 3 melodii ale "divei".
Bine,pe mine nu putea sa ma afecteze ca am niste boxe facute special pentru genul meu d emuzica:)).Da' dupa ce se tarmina ultimul acord de chitara auzeam...oribilitatea aia creeata de calculator.
Puteti sa va imaginati cum e trecerea brusca de la "One" sau "Rock you like a hurricane" la "Sun is up,move you're body"repetat de vreo 15 mii de ori cu vocea aceea de "mata" calcata pe coada cu escavatoru'.
Cred ca v-ati dat seama ca vorbesc de vecinii de la etaju 2,da v-ati prins stau la 1.Ma rog,mare mi-a fost mirarea sa aflu a doua zi ca nu erau aia de la 2 ci aia de la 3.Va dati seama bietii oameni de deasupra mea?:|
Ma rog,din moment ce nu au chemat pomiperii pentru ai da afara cred ca le placea ciorba de peste,asa ca singuru' lucru care am putut sa fac a fost sa dau si mai tare muzica adevarata pentru a acoperii prostia.
Si inca odata muzica buna a invins:X
Dupa ce le-am bagat de 3 ori "Enter Sandman" nu s-a mai auzit nici o nota scoata din fundul unui calculator prafuit.
De sunat la politie nu puteam sa sun ca e ca si cum m-as fi reclamat pe mine(da,si eu aveam muzica la maxim)da a mea era muzica adevarta frate,muzica.Ma rog,nu ma asteptam de la un politai sa inteleaga asta.Da na,poate cine stie?
Chiar nu uteti sa lasati bietul pamant in pace macar pentru o zi?
Cum e ziua pamantului si trebuie sa stingem lumina(eu am stinso,Doamne ce mandra sunt de mine)ar trebuii sa inceteze si cu poluarea asta fonica care ne distruge de-a dreptu.
Ma rog,alora care stau la casa li se rupa da mai sunt bietii pacatosi care au niste vecini ce la 2 noaptea pun vijelie:|
O sa fac o petitie.Daca strangem 1000 de semnaturi se face ziua pamantului vis-a-vis de muzica si scapam o zi de incultura:X
Bine,daca ar fi dupa mine as da o lege.Da va dati seama cati s-ar sinucide?=))Mai bine zis cate ca daca le luam de sub nas Gaybaru' bietele fete clacheaza nervos si fac ele rost de o funie si sapun.
Ce zicti,e buna ideea?:>

4 comentarii:

  1. E foarte buna ideea!
    Si stai, macar vecinii tai nu asculta Guta si Salam 3 ore [ de la 7 la 10 seara], iar apoi de la 10 seara la 4,5 dinimeata canta ei la acordeon.
    Din fericire, nu mie mi se intampla asta, ci prietenei mele cele mai bune [ca noi, o fana a muzicii de calitate] ! Am fost binecuvantata sa ma nasc intr-o casa mare, cu pereti grosi, de unde nici daca pun la maximum-ul maximum-ului nu se aude nimic la vecini =))))

    RăspundețiȘtergere
  2. @a
    E nu asculta?
    Stai sa-i vezi pe aia de la 2:-J
    Am amintit doar de astia cu Inna pentru a nu-mi crapa capu' la gandu' ca iar va fi o nunta la 5 si iar vin cu tambalu' si cu "Ia'ti mireasa ziua buna"~x(

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai Doamne ce dor mia fost sa iti vizitez blogul :)! Weekendul asta am fost plecat (da...cu cei 3 magnifici si cu decapotabila! Din nou eram ca in videoclipul RHCP - Scar tissue. Am plecat spre Timisoara la tatal lui Victor( parinti divortati :|). In fine, doistractie, am ramas fara benzina prin Oradea, am chemat o platforma de aia sa ne remorcheze pana la o benzinarie, a inceput sa ploaie, eram ca niste matze plouate deci a fost genial! in fine, stii povestea cu baba de langa noi care vine la poarta cand dau muzica prea tare in curte si Bubu sare sa o muste, nu? Deci stai linistita ca nu e nicio problema (da, am mai primit o amenda pt "deranjarea linistii si ordinii publice". So what? Cand ai spus "Ma rog,alora care stau la casa li se rupa" te refereai la mine? :)) hehe, oricum daca iti place muzica de calitate da-i sa sune, ce sa zic? L-am invatat pe bubu sa latre cand aude manele, vai ce mandru sunt :))!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Eu is si mai mandra ca Maya mea latra si la populara:P

    RăspundețiȘtergere