miercuri, 8 iunie 2011

Alice Cooper:Elvis m-a dus la bucatarie,a deschis un dulap,a scos un pistol incarcat si mi-a spus sa i-l pun la tampla.


Se pare ca unul dintre secretel celui mai...dubios star iese la iveala si intr-un interviu acesta declara ca a fost pe a punctul de al impusca pe regele rock n'roll'ului.
Acesta spune ca intr-o seara a fost invitat la apartamentul lui Elvis dintr-un hotel din LA,dandu-si seama ca va fi o seara ciudata inca de cand s-a vazut alaturi de Liza Mennelli si starul porno Linda Lovelace in lift.
Acesta spune ca a fost la doar un pas de al impusca pe rege,fiind socat cand a vazut ca Elvis ii arata un pistol de colectie pe care il tinea ascuns intr-un dulap in bucatarie.Motivul pentru care "cel cu cornite" ii dicta sa traga ar fi fost faima(era si de asteptat).
"Elvis m-a dus in bucatarie, a deschis un dulap, a scos un pistol incarcat si mi-a spus sa i-l pun la tampla. Nu stiam ce sa fac. Aveam arma in mana si ma asteptam sa vina una dintre garzile de corp, sa ma vada tinand in mana o arma si sa ma impuste mortal. O voce imi spunea intr-o ureche: «Hai, omoara-l, vei ramane in istorie drept tipul care l-a ucis pe Elvis». In cealalta ureche o alta voce spunea: «Nu-l poti ucide, este Elvis Presley, in schimb, raneste-l si vei lua doar cativa ani de inchisoare."
"Elvis a apucat arma si a aruncat-o, dupa care m-a pus la podea, tinandu-ma de gat si spunandu-mi «Asa opresti un om care poarta o arma»."
La cum il stim pe Damon il cred pe cuvant,probabil daca ar fi iesit alticeva in fata cu declaratia asta l-as fi facut cretin avand in vedere ca a fost un moment oarecum crucial in istoria muzicii.Si,trebuie sa recunoastem ar fi fost scrise muuulte pagini in istoria acesteia daca o legenda ar fi omorat alta legenda.

6 comentarii:

  1. Vad ca Regele era si un bun "luptator" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Angel4Dimmu
    Doar e rege,tre' sa fie bun la toate:)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eram la scoala cand un prieten cu care ma duc la concert la Alice a auzit stire. Ma suna, si ce crezi ca-mi zice? Nebun de felul sau, incepe: NU POT SA CRED CA O SA VEDEM PE CINEVA CARE A PUTUT SA-L OMOARE PE ELVIS PRESLEY!
    Mda.. unii sunt amenintati, altii se bucura. Si chiar ar fi fost aiurea sa-l impuste.. adica serios, ce motiv ar fi avut oricum?

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate geniile (aici ma refer la Elvis) au momente in care te scarpini dupa ceafa incercand sa intelegi ce vor. Imi place si poza cu Alice Cooper...parca e ceva de genul...WTF???

    RăspundețiȘtergere
  5. @Maverick
    M-a facut mama jurnalist:))

    RăspundețiȘtergere
  6. @a
    Motivul era destul de evident si la ce...personalitate complicata are Alice nu ar fi fost de mirare.Nu ma refer neaparat la faima dar simplu' fapt ca ar fi intrat in istorie ca cel care l-a omorat pe rege ar fi fost tentant.Uite la tampitu' ala care l-a impuscat pe Lennon:la un moment dat se vorbea mai mult de el decat de Lennon:-J

    RăspundețiȘtergere