sâmbătă, 18 iunie 2011

Jon Bon Jovi:Ma simt ca Tom Cruise al rock-ului


Acesta a declarat ca se simte ca Tom Cruise al rock'ului intr-un interviu acordat publicatiei Edinburgh Evening News."Cu trupa Bon Jovi, ma simt ca un fel de Tom Cruise. Am avut parte de tot succesul la care poti visa, dar nu am primit inca premiul Oscar."
E bine de stiut ca a jucat in 15 productii.Vampir,cuceritor si nea' ala rau cu pistolu' au fost doar cateva dintre rolurile pe care le-a interpretat Jon in cele 15 filme in care a jucat.Sex in the city fiind unul dintre ele.numai eu stiu cat am blestemat-o pe Sarah Jessica Parker:)).
Anyway...cu sau fara premii este unul dintre cele mai mari nume din industrie,arata de 1000 de ori mai bine decat Tom Cruise si ramane unul dintre cei mai buni,am zis!

9 comentarii:

  1. „arata de 1000 de ori mai bine decat Tom Cruise” tocmai de asta, eu aș fi zis că este un Brad Pitt (=p~) al rock-ului, dar fie ca el :))
    Apropo de filmele lui, ai văzut „The leading man”?

    RăspundețiȘtergere
  2. @a
    Arata de 1000 de ori mai bine si decat Brad Pit=))
    Ma rog,eu oricum nu inteleg de ce e numit unul dintre cei mai frumosi barbati,nu vad nimic special la el da na...
    Nu,pe asta nu l-am vazut:-<
    L-am vazut in alte 7 da' in asta nu:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci să vezi acolo cât o să o urăști pe aia cu care joacă!
    Uite aici partea cea mai interesantă
    http://www.youtube.com/watch?v=aQXzZQd3ICM

    Și când am zis de Brad Pitt m-am referit la el când era cu vreo 15 ani mai tânăr :))
    http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/askville/3140248_7192358_mywrite/brad-pitt---legends-of-the-fall--c1.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. era cat pe ce sa merg la concert la Bon Jovi!!!stransesem bani de 2 bilete VIP. din pacate sunt singurul rocker din familie si n-am cu cine sa ma duc :(( acum o sa sparg toti bani pe tricouri si geci (va dati seama...tricouri si geci de 958,6 lei, WTF) ma rog, preferam sa ii vad pe Bon Jovi pe scena nu pe tricou, da asta e

    RăspundețiȘtergere
  5. @a
    Asa,acum sa iti spun cat costa ecranu' laptop'ului in care am dat cu pumnu:)).
    Da,ok,era dragut da...numa din simplu' fapt ca avea plete asa o frumusete rara nu mi se pare ca e...bine,bine are buze si ochi frumosi,am zis!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. @schioposaurus
    Da'le dracu' de tricouri .
    Ia-ma pe mine,pe mine,pe MINE!!!=))

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici sunt de partea ta, Anais! Nu vad nimic special la Brad pitt. Mi se pare absolut banal; la fel si Angelina. Nu stiu de ce sunt atat de super ultra mega mediatizati. Daca ar fi sa dau un exemplu de actori frumosi cred ca as putea sa il dau pe johnny Depp. Si revenind la subiect...jon cand spunea ca inca "nu a luat Oscarul" se referea cumva la faptul ca inca trupa nu a fost introdusa in rock 'n Roll hall of Fame?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mavercik
    E uite ca la Angelina e alta treaba,si dupa mine e cea mai frumoasa femeie(nu zic din lume ca nu le-am cunoscut pe toate ci zic doar cea mai frumoasa femeie dintre cele celebre).
    Da,in special se refera la faptul ca trupa nu a intrat in HOF.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da...oricum ar fi,atat de mediatizati nu ar trebuii sa fie astia 2 si cateva zeci de milioane de dolari pentru primele pzoe cu gemenii adica WTF.

    RăspundețiȘtergere