luni, 6 iunie 2011

Lectia de stil:Tricourile:

Nu,nu am uitat de lectia de stil si dupa pantaloni de piele,ciocate si ochelari,desi prefer pletosii la bustu' gol tre' sa trecem in revista si articolele vestimentare atat de simple si totusi atat de importante din tinuta unui rocker adevarat.O' prefera ei goliciunea da' mai vine orice moment in viata unui "pletos" cand vrea sa se acopere:)).Ei,na nu cu orice,cum nu?Si chiar daca pare o chestie neinsemnata si cand ne grabim,murim de somn sau nu gasim nimic altceva trantim un tricou din simplu' fapt ca nu putem iesi in sutien(cazu' fetelor)sau de teama ca ar lesina donsoarele' pe strada(in cazul baietilor)bine mai avem si momente cand iesim fara nic' in partea de sus...nebunia asta.Ma rog,fara alte introduceri ce am vrut eu sa zic aici este ca daca noi,oamenii simpli ce populeaza pamantul trantesc o carpa neinsemnata numita tricou pe noi ,pletosii cu spirit liber,paru' mare,ciocate,tinte,manusi fara degete etc,etc chiar adca nu vor nimeresc fie o superbitate inmrimata cu logo'ul unei trupe(daca vorbim despre pletosi "celebri" logo'ul propiei trupe da s-au mai vazut si alte cazuri),fie diferite mesaje,personaje,poze,anyway...hai sa vedem "nejde" poze si apoi tragem concluziile.

1.Aerosmith:
Si stie ca Steven Tyler are un stil...aparte ce mie una chiar imi place si rar il vedem pe Steven intr-un simplu tricou si o pereche de blugi.Ei bine,uite ca se intampla si,desi nu mai are patratelele din tinerete tot bine arata in tricoul cu logo'ul propiei trupe.Whatever...fostei trupe ca mai nou e pe cont propiu.
Si uite cum arata Steven in toiu' inspiratiei(asa,in caz ca n-ati urmarit un show live Aerosmith pana acum).Anyway freza spune tot si imaginea de pe tricou intregeste tabloul cu grupu' asta nebun de baieti.Ah,frmos e capu' ala de mort:))in caz ca nu-l vedeti benoc
lati-va o "tar" mai bine.
3.Alice Cooper:



Piele,peste alte 3 kile de piele,tinte,lanturi,metal toate astea fac parte din garderoba normala a lui Damon.Dar se pare ca atunci cand nu poarta camasa insangerata nu moare(ma rog,practic ca teoretic moare la fiecare show:)))si nici nu se lasa mai prejos purtand niste tricouri cu imagini la fel de sugestive.
Una din cele enspe' mii de chestii care imi plac la rockeri este ca arata extraordinar si dupa varsta de 60 de ani.Alice Cooper nu face exceptie,si chiar daca nu credeam ca voi vedea asa ceva il vad pe Alice intr-un tricou cu mesaj,un mesaj destul de evident pe care se pare ca scrie "I'm with stoopid",probabil ma indoiesc da tricou tot misto ramane(mai ales in combinatie cu acesti pantaloni).
Nu pot exprima in cuvinte cat de mult imi place acest tricou(nu,nu din simplu' fapt ca e purtat de el).Si "asezonat" cu aceasta geaca de piele cu tinte si acea...am uitat cum ii zice,nadragii specifici si manusile de piele,tinuta de tinuta,ce mai(mai e un an pan' la banchet si...gata stiu cum ma imbrac=)))

4.Axl Rose:
Desi piesa de baza sunt boxeri sau pantalonii de piele si de obicei partea de sus e omisa,cand o pune,o pune bine(tricou,perversilor:))).Si dupa cum spuneam,fie ca poarta tricoul propiei trupe fie tricoul unei alteia tot bine arata,in cazul asta The Ramones.
Prima data cand am vazut acest tricou eram in mijlocu' desfasurari de forte cantand la telecomanda calare pe televizor urmarita in de aproape de bunicamia:)).Un top 10 Guns N'Roses de ziua lui Axl cu muzica la maxim fiind atenta la "Civil war" si vad de odata pe a' batrana ca se uita cas la televizor,il vede pe Isus(da,bunicamea e crestina convinsa)si incepe sa faca ca toti aia(parca ea-l avea pe dracu'-n ea,nu alta,nu,n-am jignit-o)incepand sa strige satanisti,pletosi nenorociti etc,etc.Si abia dupa ce s-au terminat toate cele 10 melodii am lasat-o sa-si desfasoare fortele asupra satanistilor ordinari si ce voi ajunge eu in viata.
Ohh da!Un trandafir pe care scrie pistoale si trandafiri.Puteam sa cer ceva mai mult?Se pare ca nu.Si uite cum cu o singura persoana acoperim 2 dintre "regulile de baza".Adica tricou cu propia trupa si tricou cu alta trupa.

5.Jon Bon Jovi:
Trecand peste nadragi mai mult decat superbi vad ceva foarte interesant sub geaca de piele(si nu,nu ma refer la patratele nici de data asta:))).Nu stiu de ce dar imi place tricoul,chiar imi place si mai ales combinatia asta e...ahh.
Habar n-am de ce asa de stearsa biata poza,sau ma rog,poate asa o vad eu,si aici vorbim si de Alec si de Jon avand in vedere ca amandoi poarta tricouri cu trupa din care fac parte.Bine,Jon aduce mai mult a Steven Tyler(dupa vestimentatie in asta) da' tot...cum e el ramane:))
Trebuie sa fie taaare interesant sa iti vezi propiul tatuaj pe tricou si imaginea de pe tricou pe propiul brat(da,asa suna mai bine).Eu atat am avut de zis=))

6.Duff McKagan:
Si uite c-am ajuns si la tricourile cu mesaje politice...de tot felu'.Pai si ce putea sa poarte Duff daca nu un Hitler si ...sa mor eu daca il recunosc pe celalalt:))ei,na spre rusinea mea:))

6.Dave Grohl:
O fi Dave fan inrait Gene dar in nici un caz n-are limba lui:))Oricum ar fi tricoul e bestial si incercarea moarte n-are asa ca daca si-o mai indinte putin poate ajunge la dimensiunile legendare:)).

7.James Hetfield:
Se pare ca nici solistul "Cele mai influente trupe a ultimilor 30 de ani" nu se dezminte si poarta un tricou cu logo'ul acesteia.Perioada de glorie a trupei si perioada de glorie a lui James...vremuri frumoase.
Mai pe romaneste mult de bagat si orificiu' prea stramt.Iar va ganditi la prostii si nu e bine.Ei,da o adevarata problema.Anyway...mesaju' e mai mult decat evident:)).

8.Joan Jett:
Dupa mine cea mai mare femeie din lumea rockului arata atat de bine in tricouri cu alte trupe(The Ramones,in cazul asta)cat si in...
In cel cu propia trupa.Ma rog,fosta trupa,ce-a care a consacrat-o.Revin,in orice ar fi imbracata,Joan ramane cea mai mare fata feminina din lumea rock'ului.O lume in care femeile razabat mult mai greu...sau ma rog mai usor daca se sacrifica putin.Bine,nu si cazul ei.

9.Bret Michaels:
Nu,nu e un tricou cu Poison ci cu Ratt,de asemenea o trupa ce facea furori in anii '80-'90 cu un solist al nibii de dragut(da ramane intre noi:)))."This is part of the job"/:)really?Ce e parte din job?Sa porti tricouri cu alte trupe sau...altceva?:-?

10.Sebastian Bach:
Nu ca-i epica poza asta,tre' sa recunoasteti.Si cat de narcisist(in termeni mai moderni)trebuie sa fi ca sa ai tricou pe care scrie propiul nume.Nu,glumesc e prea dragut tot tablou' asta ca sa mai judecam dupa ce scrie pe tricou.

11.Skid Row:

De data asta Dave ridica stacheta si poarta un tricou mai mult decat superb al trupei KISS.Oricum,am gasit peste 15 poze in care membrii trupei Skid Row poarta tricouri ale trupei KISS.
Eh,asa ceva nu vezi in fiecare zi si se pare ca 2 membri superbi ai unei trupe superbe poarta 2 tricouri superbe:)).
Dupa KISS se pare ca Rachel s-a dat pe propia trupa si poarta un tricou cu Skid Row(nu stiu de ce era sa scriu AC/DC:))).

12.Slash:
Intra in Top 3 poze favorite avand in vedere ca combina 2 dintre placerile vietii mele.Bine,ca am o slabiciune pentru Slash se stie si cand vezi o legenda ce poarta alte legende ti-e greu sa nu-ti dai cu presupusu'.
Inafara de faptu' ca atunci cand profu' de desen ne-a pus sa facem diferite modele pe care sa le imbracam din propia imaginatia am facut un Slash in varianta feminina(si spre surprinderea mea chiar mi-a iesit:)))am mai si pus un tricou Motorhead ca fara macar sa stiu de existenta acestei fotografi(pai,sunt tare sau ce?).Ohh da si poza asta intra tot in Top 3=))si da,v-ati prins si cealalta e tot cu Slash.
Poza asta e facuta asa in...ciuda blogului meu siii daca nu v-ati prins si asta face parte din Top 3=))Numa eu stiu cat m-am chinuit sa fac o colectie cu Slash si tricouri superbe in aceelasi timp.E grozav cand vezi un trandafir(care dupa mine e mai mult pistol da' na...)poarta ca un tribut logo'ul unor veterani adevarati.

4 comentarii:

  1. e ceva sa il vezi pe slash fara celebrii lui ochelari de soare

    RăspundețiȘtergere
  2. @Wake of Saturday
    Sau fara palarie...oricum arata bine:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place cum tu de la 1 Aerosmith ai trecut la 3 Alice Cooper :))! Aaa si in poza 6 Duff McKagan (tot 6 e si Dave Grohl =))) cel pe care nu il recunosti matale e George Bush! Daca ar fi sa aleg un tricou preferat cred ca l-as alege pe cel al lui Axl cu Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Intre Aerosmith si ALice era Joe Perry pe acre ulterioro l-am sters si am uitat sa modific cifra.La fel si la 6...favoritu' meu ramane cel de pe Slash:))(Motorhead).

    RăspundețiȘtergere