vineri, 3 iunie 2011

Serios?/:)

Neah,n-ati ghicit,nu m-am balacarit(inca odata)cu manelarii.Doar am dat din intamplare peste un site foooarte interesant plin de...ma rog tot felu' de chestii care nu-s la locu' lor,printre care si tatuaje.Cele mai urate,anapoda,facute la betie sau de un copil de 13 ani.Oricum dupa o privire mai amanuntita,nu mare mi-a fost mirarea sa vad diferite...ma rog diferite chestii care raman pe viata.Nu le pot numii neaparat urate ci mai mult anapoda.Unele dintre ele arata chiar bine,altele arata ca voma unei pisici si bine inteles ca toate au legatura cu rocku'...dah.
Am aruncat o privire pentru toata colectia impresionanta de nefericti marcati pe viata si am gasit 15 cu chipurile unor personaje celebre din lumea rock'ului.Bine,acum nu e vina lor ca "artistul" ce a farit magia nu era unul dintre cei mai buni.Ei doar au dat banu',poza si au rabdat la durere...rezultatu',ei,rezultatu' difera de la caz la caz:))
Ok,hai sa vedem o mica lista cu 15 dintre cei c
e au ramas marcati pe viata cu fetele unor personaje celebre din lumea rock'ului.
Ma repet,lista,nu top...n-am putut alege cel mai anapoda tatuaj:))

15.Marilyn Manson:
Urat urat(la tatuaj ma refeream:)))da cel ce l-a facut chiar a prins o lumina buna a cantaretului.Ca idee e ok,il reprezintra intru totul doar ca nasul si dintii sunt putini cam mici si avand in vedere ca n-am fost fan Manson in viata mea voi spune si ca tre' sa fie tare naspa sa te trezesti in fiecare dimineata si sa dai cu ochii de aceasta capodopera.Ohh yeah!

14.Nickelback:
Tatuajul este foarte frumos,bine realizat,e drept nu e pus pe diagonala,nu e stramb,e ok.Numa' ca,ma rog poate mi se pare doar mie da' e putin cam mult.Siii cam la vedere.Ma rog,nu condamn,e fan infocat(inimioara)...daca il facea pe fund puteam sa mai spun ca e unul din cei ce cred ca Nickeback strica muzica rock si voia doar sa ...le pateze numele.

13.Angus Young(Let there be rock):
Mi-a fost dat sa vad muuulte tatuaje cu Angus in diferite parti ale trupului da' asta e prea de tot.Asta da fan infocat:)).Ma rog,coada aia pare ca porneste din alta parte si fulgerul este ceva cam abstract:))da' tatuaju',in consecinta este unul bun.Va dati seama ce senzatie...interesanta trebuie sa fie avut Angus cand si-a vazut chipul pe spatele unuia si logo'ul trupei pe fund:|.

12.Motley Crue:

In nici un caz un tatuaj ca acesta.Ok,fan fan da'...nu stiu,poate e dilema mea da' mi se pare o chestie de'a dreptu' stupida sa-ti faci un tatuaj pe piept.Nu stiu,asta nu mi se pare nici urat nici frumos ci mai de graba stupid.

11.Pink:
Am trait so vad si pe asta:|Pink prajita,cu fata de travestit si cu fund de prostituata tunata.Singura chestie reusita cat de cat la tatuajul acesta este numele ei,da' nici ala nu arata extraordinar.Oricum tatuaju' cu Pink travestit prajit arata extraordinar langa acel specific facut dupa aceelasi tipar din aceelasi motiv,foarte original,ce sa zic?

10.Randy Rhoads & Rock bands:

Eu una il admir pe tipu'a sta pentru tupeul si dragostea de muzica buna de care a dat dovada.Bine,chiar daca a iesit ca naiba il admir pentru ca a reusit sa faca un tribut pentru unul dintre cei mai mari chitaristi(RIP,Randy)si sa treaca in revista aproapte toatele trupe legendare.Da,el a facut bine ce-a facut,acolo in legea lui,nu e vina lui ca nea' peste prajit care se numeste artist s-a intrecut pe el insusi in aceasta capodopera.

9.Jimi Hendrix/Bob Marley:
Eu una nu cred ca a fost atata de cazut din nuc sa-i confunde pe cei 2.Cred doar ca prefera fata lui Jimi si numele lui Bob:-?sau ma rog...oricum tatuajul este bun si cel ce l-a facut a facut o treaba buna.

8.Phil Lynott(Thin Lizzy):
Transformat in zombie si cu ochii atarnand nu mi se pare atat de oribil pe cat pare.Sincer nu stiu ce sa zic da'...ma rog arata interesant:-?

7.Bon Jovi-Wanted Dead Or Alive:
Mi-a luat ceva sa ma prind ca se refera la melodia celor de la Bon Jovi.Eee da,se pare ca cel din mijloc e Jon(Richie unde o fi?:))),cel din stanga e Isus,dupa stiinta mea si cel din dreapta e criminal in serie,violator,pe invers care...ma rog trecand peste faptu' ca e realizat cu picioarele mai e si...imbarligat rau,eu inca nu m-am prins care e povestea cu cei 3=)).

6.Black Sabbath:
Incep prin a spune ca palarie e bestiala si daca nu ma insel poarta un tricou cu Guns N'Roses.Si de ce ar fi urat tatuajul?Mesajul e constractiv,e putin cam stramb cuvantul "black" da...daca e sa o luam metodic e ok.

5.Michael Jackson:
Desi pare desenat cu carioca de catre nepotul de 5 ani se pare ca nu e...din pacate pentru posesor.Cica e Michael,daca zice el.Oricum ma intreb,cat creier iti trebuie,ca dupa ce vezi cata stiinta are "artistul" ce urmeaza sa-ti efectueze arata eterna sa mai continui creatia pe scaunul lui.Sau poate ti l-a facut cat erai baut sau lesinat,in cazu'asta de ce nu l-ai dat in judecata dupa aia?:-?Si mai si dai bani pentru asa ceva=))

4.Nikki Sixx:
Da chiar,si ce daca intri cu gandu' sa-ti faci un tatuaj cu Nikki si iesi cu...o chestie contorsionata si ridata?Macar degetu' e la locu' lui.

3.David Lee Roth:
Tatuajul e chiar foarte tare,doar ca pozitia acestuia da de dorit.Oricum un omagiu frumos adus lui David,niste nadragi potriviti momentului si in orice caz nu e urat,e doar prost amplasat si ceva mai...extrem(sa spunem)pentru gusturile mele.

2.Bob Dylan:
Inca nu inteleg acre e treaba cu asta asa ca nu ma bag la comentat...ramane la latitudinea voastra sa intelegi ce scrie(ma cam lasa vederea:)))si ce reprezinta acea...fata a lui Bob Dylan.

1.Dave Grohl:
Se pare ca nici solistul Foo Fighters si fost tobosar Nirvana nu a scapat de ai fi tatuata fata.Ori domnisoara in cauza a vrut ceva...abstract ori si-a rugat nepotul de gradinita sa efectueze arta.In orice caz,pot sa spun cu maca pe inima ca exact asa desenam eu oamenii la grupa mica;)

Si acum ca am trecut prin 15 capodopere ce s-au transformat in...altceva va las sa va ganditi de 2 ori inainte de a va face un tatuaj si mai bine zis sa va ganditi de 2 ori la cine faceti acest tatuaj.Poate dati ceva mai multa cum da' desenu' il aveti pe viata.SI NU PE PIEPT=))

4 comentarii:

  1. Mai da urat e ala cu MM :)), insa cel de la 13 cu Angus Young imi place :X

    RăspundețiȘtergere
  2. @Angel4Dimmu
    Oh,da ala si mie-mi place...asta da fan adevarat doar ca mi se pare ceva cam...exagerat.

    RăspundețiȘtergere
  3. OMFG OMFG OMFG. Tatuajul cu Black Sabbath nici macar nu e scris corect, e "Sabbaht"! Si mi se pare ca crucea aia apartine GNR, nu? si in fiecare colt apare chipul membrilor trupei. Doamne fereste! Si cica el are tricou cu GNR. Singurul lucru bun...palaria. Mie cel cu David Lee Roth mi se pare reusit, dar vorba ta...pe piept? WTF? Si acum in legatura cu poza aia cu Cina cea de taina cu Slash, Jimi, Elvis, Freddie, Bonosi Kieth Richards ( doar pe atatia am recunoscut). Sa vezi tu cand o sa iti vina astia sa te certe....ca e blasfemie sau mai stiu eu ce:)). Asa e pe un site ( nu cred ca am voie sa spun care sa nu fac reclama mascata), in fine un site de cultura generala, ar fi cuvantul "discovery" tradus in romaneste...te-ai prins! Erau acolo niste articole despre OZN cum ca ei ne-ar fi creeat si de alea. La sectiunea commenturi erau doar de astea gen "cititi Biblia si veti intelege". Gandeste-te ca ar putea fi si o alta posibilitate...in fine...daca iti intra de astia pe blog iti fac capul patrat. Eu o sa ma uit linistit mancand nachos. Si poate o sa am nevoie de scobitori...daca ma intelegi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Nu stiu neaparat daca ideea de cruce venea de la GN'R:-?
    Si da,sunt constienta ca o sa-mi sara toti in cap(sentimentu' vesnic de cand merg pe strada).FUCK YOU,FAGGOTS!Asa,gata m-am calmat:))
    Cat despre nachos E NUMAI VINA TA C-AM DAT 200 DE LEI PE NACHOS SI BERE :)).Aaa si mi-am cumparat si scobitori,poti sa vii linistit=))

    RăspundețiȘtergere