marți, 14 iunie 2011

Si daca...WarN'Riot ar devenii site de mondenitati?

Da' chiar ne lipsea ceva nou pe aici...Si uite cum apare o noua rubrica in care punem pe masa diferite probleme la care raspundem impreuna,dezvoltam subiectu'(mai mult sau mai putin placut),o intoarcem pe toate partile,o taiem in toate formele si mai apoi tragem concluzii.
Si cu ce intrebare mai buna puteam incepe daca nu cu una legata de blogul nostru cel de toate zilele?
Nu degeaba prima problema scoasa in fata din radurile luungi cu probleme ce ne inconjoara este legata de WarN'Riot si...dah de "vedete".
Aaa da,si tin sa precizez de la inceput ca in aceasta rubrica pura se vor folosi si cuvinte mai putin acceptate de pocaiti si profi de mate.Sa nu ziceti ca nu v-am spus:)).
Si acum revenind la problema de azi.
Cum ar fi ca maine dimineata cand intrati,pe ce nu de multa vreme il stiati un blog de muzica si locul unde cretinii in stare pura nu au ce cauta un loc pentru fetite cochetute,stil(ohh yeah),evenimente mondene,cine s-a tavalit cu cine,muzica ieftina sua vedete autohtone gen Inna,Lady Gaga sau Rihanna?Eu una am incercat sa reusesc sa ma chinui sa-mi imaginez cum ar fi sa scriu despre chilotii lu' X pe covoru' multicolor,noul hit a lui fata ce nu de mult vindea seminte in piata sau cum ar fi sa apreciez daca sobolanu' a lasat-o gravida pe Selenica sau nu(probabil nu stiati=)))da' nici macar n-are cu ce.Un roz de ala ce pute prin ecran sa va inunde campul vizual si titluri gen "Noi poze cu Rihanna in toata splendoarea sa in timp ce se cracea in fata oglinzii pentru Y au aparut pe internet"sa fie urmate de o cruce imensa din partea voastra.Da,stiu un pic cam lung da nu ma pricep ca rahaturi din astea.
Bine,deja imi pot imagina privirea consipata pe care ar avea-o o mare parte dintre rockerasii care s-au obisnuit cu clasiicu' WarN'Riot la intalnirea cu...imbunatatitu':|.
Hey,calm down!WarN'Riot a fost,este si va fi ce este.Bine,poate ceva mai...imbunatatit=))intr-un sens bun,stati linistiti.Eu va pot promite ca acest mic colt de internet nu se va schimba in veci si mai ales nu in acel gen de site pe care eu il urasc cel mai mult pe lumea asta.
V-am spus ce parere am eu in legatura aceasta schimbare ce nu v-a avea loc in veci si...daca nu ati inteles rostu' acestei rubricute este acela de a vedea ce reactie ati avea voi la aceasta schimbare.
Ai?:>M-ati impusca,pupa sau duce la spitalu' 9?=))

2 comentarii:

  1. Te-aș împușca, iar apoi te-aș arunca în curtea spitalului 9. Dacă îți citesc și ăia blogu`, vor crede că te-ai sinucis singură.

    RăspundețiȘtergere