duminică, 12 iunie 2011

Top 25 Metallica:


Ahh de cand n-am mai facut un top.Si cu ce puteam reveni daca nu cu Metallica?Cea mai influenta trupa a ultimilor 30 de ani are zeci de capodopere auditive in repertoriu dar eu am ales un numar de 25.Cel mai mare din top'urile facute pana acum pe acest blog(ca numar),normal un top cu melodiile Metallica.Cu aceasta ocazie,si o voi afce cu fiecare ocazie as vrea sa ne amintim de Cliff Burton,o legenda ce din pacate s-a stins inainte de vreme,dar a lasat in urma ceva mult mai important,muzica buna.Am spus asta din simplul fapt ca,pentru mine singura "varianta",prima si unica pentru mine si multi altii este James,Cliff,Lars si Kirk.Ok,nu ne intoarcem in trecut('86 mai exact) si apreciem prezentul si anii care au trecut dupa moartea unuia dintre cei mai buni bassisti.Apreciem ca au tercut peste,au compus,au sustinut concerte mai mult decat grozave(sa ne amintim de Seatlle,'89)cu cei ce au urmat la bass(nu le-am retinut numele)si eu reusit sa nu faca simtita absenta lui Cliff,absenta care a fost amintita in diferite randuri si de care baietii nu au uitat si nu vor uita.Ar fi fost prea mult pentru industria muzicala ca,dupa ce Led Zepp au renuntat la muzica din cauza mortii lui John Bonham,din respect penru amintirea lui ca si Metallica sa renunte,asa din respect pentru Cliff.Ok,hai ca ne emotionam prea tare si nu e bine:)).In definitiv am incercat sa fac un top 25 pentru una dintre cele mai amri trupe din lume si astept parereile voastre referitoare la el.
Ohh yeah,si
daca se poate un top facut de imaginatie din dotare.Nu neaprat 25;)

Top 25 Metallica:

25.Fuel:



24.Mama Said:



23.Of wolf and man:



22.Orion:



21....And Justice for all:



20.Ride the lightning:



19.For whom the bell tools:



18.Seek and destroy:



17.The day that never comes:



16.Overkill:



15.Die Die my darling:



14.Battery:



13.Fade to black:



12.Until it sleeps:



11.Welcome home(Sanitarium):



10.Sad but true:



9.Wherever in may room:



8.No remorse:



7.Nothing else matters:



6.Whiskey in the jar:



5.Turn the page:



4.Unforgiven:



3.Enter Sandman:



2.One:



1.Master of puppets:


6 comentarii:

  1. Cand am vazut Top 25 Metallica mi-am zis pe loc: "Fac pariu ca pe locul 1 este One" si spre bucuria mea, a fost exact cea pe care eu o consider piesa "number one" de la Metallica, Master of Puppets!
    Si Enter Sandman pe 3 :X.
    Bun Top!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Angel4Dimmu
    Multumesc,ma bucur ca-ti place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Damn, realizezi că în materie de 80%, gândim la fel în legătură cu topul, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Damn it...top ten e la fel ca al meu in proportie de 90 %. la mine fade to black ar fi pe locul 8! In rest totul e exact la fel!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Maverick
    N-ar fi prima data cand gandim la fel:))

    RăspundețiȘtergere