luni, 31 octombrie 2011

Alice Cooper vrea sa ridice statuie in onoarea gainii moarte in Toronto(1969)


Acum mai bine de 40 de ani,Alice Cooper avea sa faca unul dintre cele mai mediatizate gesturi din istoria rock'ului,in timpul concertului din vara lui '69 o gaina avea sa fie aruncata in multime(primele randuri fiind ocupate de persoanele cu dizabilitati)unde scaunele lor cu rotile au facut din biata pasare o tocanita aproape inexistenta.
Imediat dupa eveniment au aparut tot feluri de zvonuri,in toate interviurile ce au urmat intr-o perioada de cativa zeci de ani una dintre intrebari era despre aceea gaina si multa lume inca se mai intreaba daca Vincent chiar i-a baut sangele.
La 40 de ani de la moartea gainii nevinovate,acesta s-a gandit sa ii aduca un tribut necuvantatoarei "cazute la datorie".
Acesta vrea sa ridice o statuie in memoria gainii(deh,la o varsta...):

"Ma gandesc serios sa ii ridic o statuie,"Monumentul Gainii Necunoscute" nobila pasare ce si-a pierdut viata in slujba rock n'roll'ului."

Inca de cand am auzit de oribila crima premeditata dupa cateva grame de heroina pura si lichid vital ma intreb ce dracu' cauta o gaina(vie) in spatele scenei la un concert Alice Cooper.
O aberatie cel putin la fel de mare ce a fost speculata de'a lungul anilor este cum ca membrii trupei tineau 3 gainii in spatele scenei,pe care le sacrificau dupa concerte in ritualuri satanice.Oh da,asta da stire.
Inca nu inteleg ce au toti "nebunii" rock'ului acum ajunsi la o varsta venerabila cu bietele pasari,Ozzy cu liliacul(ma rog,semi-pasare,care,oricum era din cauciuc),Alice cu gaina...ce stiu eu ce mai iese la lumina dupa zeci de ani,da stau sa imi imaginez daca in locul acelei gainii infonesive era un hipopotam sau o vaca...sa-l vad eu pe Damonica de 32,3 kile abia atunci cum ridica ditamai animalu' si-l arunca in multime...
Bine,si chestia asta gaina,liliacu' sau orice animal este o alta manipulare mass-media pentru a hranii stereotipul de "satanisti".
Oricum ar fi,chestiile astea mi se par mult prea mediatizate,daca s-ar fi intamplat in ziua de azi biata gaina era numita diva...

Ma rog,pentru a trage singuri concluziile va las un filmulet cu inregistrarea(de o calitate indoielnica) din cadrul acelui concert(faza cu gaina e la 11:45):




11 comentarii:

  1. Azi am fost foarte irascibil, nervos...nu stiam motivul. Am aflat: nu am mai intrat de ceva vreme pe blog. Mersi ca m-ai facut sa zambesc. Chicken rules !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine m-ai vacut sa zambesc:)))) e tare postarea.

    Apropo: imi place mult noua ta poza.

    Keep rocking and kill chickens:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @AndreeaF
    Ce bine ma simt eu cand zambiti voi:))
    Da,si mie imi place poza mea:>

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci am decis,si eu schimb poza:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. @AndreeaF
    Eu nici acum nu o vad pe cea noua:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari in primul rand pentru blog,este o munca depusa eficient,in al doilea rand pentru minunatele postari...mi se pare foarte interesant. succes si sa munciti cu cel putin acelasi simt de raspundere pe viitor

    RăspundețiȘtergere