miercuri, 22 februarie 2012

Sondaj:Ce va DISPLACE cel mai mult la WarN'Riot?


V-am intrebat de'a lungul timpului care sunt rubricile voastre preferate de pe acest blog,ce fel de postari vreti sa vedeti pe viitor si care sunt cele mai bune articole de aici.Ei bine,acum va intreb ce va displace pe acet blog.Nu ma refer doar la rubrici,postari de aceasta data ci si la fundal,ideea cu citatul saptamanii(care dureaza de ceva timp) si de ce nu chiar si titlul blogului.
Intotdeauna ultima si cea mai importanta parere a fost a voastra,acest blog fiind facut si mentinut de mine dar in definitiv citit de voi,si daca nu e pe gustul vostru nu mai e deloc.
Sondajul va sta ceva vreme in atentia voastra pentru a fi singura ca rezultatul este cat mai corect.
Bine inteles,acest sondaj va avea urmari,cea mai votata "rubrica",lucru legat de aspect sau orice schimbare ati vrea sa o fac va fi pusa in aplicare(bine,nu chiar orice:))).
Voi incerca sa ating o mai mare categori de schimbari pe care le vreti pe viitor,dar in cazul in care veti avea alta schimbare de facut,un alt lucru care va displace si nu se regaseste in sondaj va rog sa scrieti la comentariu sau sa trimiteti la adresa de mail warandriot@yahoo.com orice aveti de spus,orice schimbare vreti sa fie pusa in aplicare pe acest blog.
Link
Sondajul va aparea in scurt timp in dreapta paginii.

Acum tin sa va (re)amintesc sa votati WarN'Riot la adresa(la sondajul din dreapta paginii putin mai jos)
http://www.mostwantedblog.org/vot-concursuri/
si de ce nu sa lasati si un comentariu(conteaza de asemenea la jurizarea finala)in care sa spuneti ca ati votat cu WarN'Riot.

Multumesc!

2 comentarii:

  1. Imi displace poza de la citatul de saptamana asta =))
    Iar ca sa vorbesc serios,chestia cu Daily Puppy...nu ca imi displace,dar mi se pare aiurea :-? Ocupa prea mult loc degeaba

    PS:Vad ca ai pus 'limbaj de mahala' la variante :> :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am spus de ce pastrez chestia cu Daily Puppy:))
      Plus ca aduce o nota mai "dulce" blogului meu amar.
      Pai daca Aristotel a spus-o,asa e:))

      Ștergere