miercuri, 1 iunie 2011

Happy birthday,little rockers!


Ceee-mi mai place mie ziua asta!
Anu' trecut petreceam si pentru anu' asta si anu' atsa petrec si pentru anu' viitor.O fi euforia varstei,la 13 ani esti copil cu acte-n regula,la 20-25 te numesti cum vrei tu adult,semi-adult tot copil esti.
Si acum ca mi-am facut o mica gaura in programul incarcat de ziua copilului va voi tine o teorie de aia poetica cum ca sunteti copii pana muriti.
Stiti si voi ca drogatii,betivi,pletosii,satanistii...astia asa mai:-?"duri",inchisi in ei si singuri in universu' lor sunt ai' mai copii pe interior.Daca sticla de bere/whiskey(dupa preferiste),pleata,tintele si geaca de piele sunt nelipiste din programul zilnic,mi-am dat seama pe propia piele ca cei ce jignesc in dreapta si-n stanga,se acopera intr-un caracter dur si incerca sa contra-atace mereu,sa puna berea-n fata,privirea de dur si zambetu' ala fals ascund doar un caracter incocent,probabil anumite lipsuri sau diferite evenimente ce le-au marcat viata si acea privire in care vezi stralucirea specifica copilariei.Probabil nu stiati da mie daca nu-mi iese combinatia cu trupa si revolutionarea industriei muzicale psiholog ma fac:)).Nu,acum fara gluma,am de gand sa ma fac psiholog asa ca daca aveti probleme cu bibilica mici sau amri va astept la consultatie.Da,acum ca mi-am facut si reclama va spun ca,desi in timp sarbatoarea,sau ma rog ziua asta a fost sucita pe toate partile si nu mai e ce-a fost odata,noi,copii de pana in 97 de ani ne bucuram ca azi e ziua noastra si avem ceva in comun.
Concluzia:Nu conteaza cati ani,aspect,anturaj,probleme,ganduri si pozitie sociala ai tot copil te numesti.Atat timp cat tu te consideri asa si nu te dai in laturi de la un Tom & Jerry sau anumite obiceiuri pe care le avea la varstele fragede poti sa ai si 82 de ani ca tot copil esti.Nu conteaza ce e pe dinafara,conteaza doar ce e pe dinauntru.
Inca odata la multi ani copiilor de toate varstele!Enjoy this day,is our day!

6 comentarii:

  1. @mhn24
    Fuckin' thanks...in our name!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Wake of Saturday
    Happy birthday!

    RăspundețiȘtergere
  3. Copil esti toata viata. Singurul lucru e ca te maturizezi, imbatranesti si iti e rusine sa mai recunosti, dar tot copil esti!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Nu e valabila la toata lumea,din pacate multi se maturizeaza prea repede.

    RăspundețiȘtergere