marți, 12 iulie 2011

Ceva e putred in Danemarca...


Sau ma rog...in blogosfera.O fi ceva in aer,radiatii sua cine stie de la ploaie:-??
Da nu numai ca nu ma lasa sa pun un amarat de sondaj ci imi si arata ca toate postarile scrie pe unul din blogurile pe care le urmaresc(real-music-zone.blogspot.com)ar fi postate acum 4 ore...ok,acum 4 ore a postat-o pe ultima dar ini nici un caz si pe prima.

postat de Andreea Mckagan în Real Music Zone - Cu 4 ore în urmă
Vreau sa fac un top al 'masculilor' mei preferati.Desigur,din lumea rockului.Majoritatea fiind sex-symbol-uri in tinerete... Stiu ca majoritatea topurilor il au pe locul 1 pe Axl Rose.E adevarat,a fost sex...

Asta e prima,nu?:-?
Si eu una adooor ca aflu parerile voatre prin diferite sondaje si am o stare mai mult decat intrebatoare fata de ce se intampla si chiar as vrea sa stiu cand dracu' se rezolva debandada asta.Nu stiu de unde provine si se pare ca postarile si statisticile sunt ok(ma rog,in limita acceptat ca nici alea nu sunt tocmai la locul lor).Un exemplu ar fi ca aseara imi arata un total de 89 de parsoane pe blon in acel moment si maxim este de 60 la statisticile totale...eh,trecand peste asta chiar as vrea sa stiu daca si voi,cei care au bloguri va merg total anapoda,sondaje sau ma rog...orice altceva sau daca sunt singurul fraier in situatia asta:))

2 comentarii:

  1. La mine merge perfect.Probabil incearca sa bage alte chestii[ca faviconul],si de aia nu functioneaza[ca nu merge :-?]
    Iti tare multumesc ca mi-ai facut reclama :-"

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andreea McKagan
    Da' m-am gandit si eu la asta dar de obicei acnd adauga sau modidifica ceva se blocheaza de tot reteaua lu' peste sarat.
    Cu cea mai mare placere:))

    RăspundețiȘtergere