joi, 21 iulie 2011

Definitii si pareri:Curvele nu sunt doar pipitele convertite in printese ce presteaza la colt de strada pentru 10 lei:


Romania e o tara plina de curve.
Televiziunea e plina de curve,"muzica" e plina de curve,ziarele/revistele sunt pline de curve,strazile sunt pline de curve...viitorul tarii arata promitator.
Curva nu este neaparat acea persoana(ca,deh poate nu stiati da se pare ca curvele masculine sunt si ele la mare cautare si in termeni mai moderni ar fi gigolo)care sta la Sarata(punctul de atractie principal al orasului Bacau in care printesele stau cu undita la agatat de tiristi si...polititisti cand vin in razie),o curva nu este doar aceea persoana ce isi vinde trupul,si-o trage si o inghite de la toti.Dar ma gandesc cum e sa te trezesti dimineata si sa iti vezi fata de "diva" in CanCan sau la Acces Direct cum ca te-ai culcat cu unu' sau cu altu,ai facut betie aseara in club pe ritmuri de Inna si te-ai frecat de toti cei prezenti.
Nu voi da nume pe care oricum,daca deschideti televizorul le auziti precedate de;diva,bomba sexy,focoasa bruneta/blonda/roscata/cheala/rasa-n cap,Madonna/Pamela/x/y de Romania sau X/Y a lui Bote/Pepe/Vasila/Ghita/Ion/Iri etc etc ca mi-e ca ma trezesc naiba cu ditai amenda pe cap sau cu o invitatie la "Un show pacatos" si ma balacaresc in direct pentru un loc asigurat pe site'urile cu pitipoance si mondenitati sau pe prima pagina in ziare/reviste de profil(adica...ma rog,singurele din tara).
Odata ce am vazut ca televizorul le-a adunat pe matzele de pe centura,le-a machiat,bagat in patu' fotbalistilor si a doua zi catalogat ca dive ce fac rating'ul pentru...dracu' stie.
Si...totusi?Cine e "responsabil" de aceasta criza umanitara siliconata?Cetatenii,ma rog,cetatenii cu televizor care staaau,se holbeaza la silicoanele fufelor ,care,ma rog nu zic nici o chestie inteligenta,ca eu una chiar nu cred ca intereseaza pe cineva cu cine(pardon,cu cati) se f*t ele pe noapte.Da taranu cu imaginatie si palma puternica sta si se uita la bucata de plastic modelata dupa placu' esteticianului si isi face iluzii cum o baga si o scoata in singuru orificu in care nu a intrat botox.Si uite cum se face ratingu'.
Bine,in Romania ori e politica ori e curvasareala si...ce sa aleaga omu'?Bosorogii care pun tara la cale si tot nu fca nimic sau matele lesinate care povestesc cum si-o baga,scot,arata curu',toate gaurile si daca e dupa 22:00 si arata cum se face(bine,chestia cu ora e relevanta:-j).
Si ca un rezumat al acestor randuri fara numar care fac parte dintr-o noua(nu zic rubrica ca deranjeaza la urechi:)))in care vom transforma defintiile ce chiar definesc acel cuvant in stilul WarN'Riot.
Asa,si ca rezumat al acestei postari ar fi ceva de genu':
Curva nu poti fi doar fizic,cele/cei care sunt fizic se numesc prostituate(feminine sau masculine),si este o meserie,cea mai veche,si nu ar trebuii sa aruncam cu pietre pentru ca toti avem cate un pacat,ba chiar pe acestea pot spune ca le...respect,oarecum mai mult decat pe curvele in adverataul sens al cuvantului care si-o trag cu toti aia cu bani si mai apoi devin dive.Ehh na,macar astea saracele stau la coltu' strazi si fac auto-stopu' pe bani putini da neah...astea au pretentii de vedeta si...in definitv,ma repet si spun ca este de datoria poporului sa starpeasca aceste specimene ca doar...deh,ei le-au produs.
Si avand in vedere ca titlul este "definitii si pareri",eu am dat definitia si voi veniti cu parerea(ma gandesc ca suna mai bine concluzie:-?)da...ma rog pentru moment e parere.Si va intreb pe voi ce spuneti...mai buna definitia de dictionar pentru "curva" sau aceasta?
Si nu in ltimul rand;ce parere aveti de "divele Romaniei"?
Nu ca nu as stii da zic si eu asa ca doar am facut 1000 COMENTARII(asa,mare,frumos sa vada tot chioru':)))si daca tot am zis sa fac si 10.000,ma rog asta tine doar de voi si ca sa nu sune a reclama proasta va las sa trageti caate concluzii vreti.
La mai mare(multe comentarii)!

15 comentarii:

  1. 1. Ar trebuii să facem o petiție să schimbe deifniția din dex, asta-i mai bună.
    2. Nu mă uit la televizor, nu mă interesează de așa zisele dive, cât timp nu mă afectează nu știu cine sunt și cum au ajuns dive nu prezintă interes pentru mine.Așa că nu prea am o anumită părere fiind cam neinformată.

    Vorbind de comentarii, la mai mare, meriți mai mult de 1000, 10.000 etc. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @FuckTheSystem
    Nici pe mine,personal nu ma afecteaza da' ma gandesc daca nu ar fi aceste "modele" de urmat ca copii astia mici ar stii si ei altceva decat silicoane si buci pe afara de la o varsta frageda.

    RăspundețiȘtergere
  3. curvă, curvă s. f. 1. prostituată. 2. soție adulteră. 3. nimfomană. 4. om ipocrit. 5. măsea cariată.

    masea cariata:))) parerea mea este ca ar trebui ca poporul sa revina la adevaratele valori ale Romaniei,si acestea ar trebui promovate..nu curvele:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @AndreeaF
    Am promovat noi vreodata valorile adevarate?/:)
    Oricum...mserie cariata=))foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea,alea nu-s curve adevarate.Alea sunt niste cretine patetice care nici macar nu stiu cum sa se futa ca lumea.O curva adevarata se fute discret cu cine ii place,nu cu cine e nevoie ca sa ajunga ea nu stiu ce.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lard on the Bread
    Nu toate curvele cu "meserie" si-o trag cu cine vor:-J

    RăspundețiȘtergere
  7. De fapt,se fut cu oricine pentru ca le place futaiul.Ce e asa rau daca iti place sa ti-o tragi?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lard on the Bread
    Sa ti-o tragi cu cineva pe care il stii mai putin de 5 minute si nu te-ai aplecat in cabina lui ca sa ii zici tarifu'...mai nimic.
    Si majoritatea nu o fac din cauza asta:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu sunt de acord cu folosirea termenului "prostituată" cu sens peiorativ. Cred (sper, mai degrabă) că lumea folosește "curvă/târfă" cu sensul a cărui definiție a fost dezvoltată în postul de mai sus și nu pentru a nominaliza sau cel mai adesea jigni o persoană care întreține relații sexuale (și nu numai, dar asta e altă poveste) contra unor sume de bani.
    Televizorul este aparatură redundantă.
    Cât despre "bieții copii fără modele în viață"... selecție naturală. Cei mai puțin dotați dpdv intelectual vor rămâne admiratori ai non-valorilor atât de ușor accesibile prin media.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anais.C
    Alea de care vorbesti tu sunt prostituate...curvele nu fac o meserie din sex,nu primesc bani ca sa se futa cu alti...doar le place sa se futa

    RăspundețiȘtergere
  11. @Lard on the Bread
    Asa-i,eu vorbesc de prostituate.
    Curvele,dupa cum ai zis tu sunt alea cu curu' rezistent.

    RăspundețiȘtergere
  12. @episdemais
    Si asa sunt usor influentabili astia mici fara drum care cand deschid televizoru' o vad pe una cu balcoanele afara.Da daca mai si aud bietele fetite ce viseaza la celebritate "Diva Bianca DRagusanu" nu se va duce la micasa sa o intrebe daca e curva sau nu,pricepe ca aia e diva.Ca deh...modele de dive adevarate nu cred ca are si,da ai si tu dreptate tine de nivelul de inteligenta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie nu-mi plac curvele.
    Mie imi place cafeaua.

    RăspundețiȘtergere
  14. Toate fatucile astea care apar pe sticla ar trebui sa mearga in renumitul oras din Croatia si sa caute ceea ce da numele orasului (la asta se stiu cel mai bine)...macar asa am avea liniste si noi. faza asta ar dura la infinit. E ca si faza aia cu b;londa care intoarce o hartie pe care scrie "Intoarce-o"!

    RăspundețiȘtergere