miercuri, 27 iulie 2011

Fetelor,sa nu va tapati parul!NICIODATA!

Nu tine neaparat de "rocareala" dar a trebuit sa avertizez lumea in cautare de freze noi ca taparea nu este o solutie.Sau...ma rog nu la fetele cu parul deja mare(cum sunt eu).Uneori e grozav alte ori e absolut ingrozitor sa am acest volum.Da,stiu pana aici suna a o stire ieftina de pe un site de ala si mai ieftin de mondenitati la fel de ieftine in care moderatoarea isi pune pe hartie,in vazul lumii probleme personale.Da cum v-ati obisnuit cu balmajeala mea inutila am zis sa va zic voua,fetelor si voua,baietilor cu pleata sa nu incercati prostia asta in viata voastra.Ca...deh fan Vixen cum sunt am zis sa imi fac parul sa arate ca a lui Janet intr-o filmare live si odata ce am vazut ca majoritatea puicutelor(si de ce nu si a barbatilor)din acea vreme aveau un volum...dubios am zis sa vad cum se face.M-am dus la izvorul nesecat de cunostiinte(neah,nu google,mama=)))si am dat sa o intreb.Treaba pe care a facut-o si ea,si deh...m-a avertizat sa nu o fac da' cum a plecat de acasa m-am dus,am luat peria si dai sa zaca.
Nu vreti sa stiti in ce hal mi s-a inodat pleata pe care doar cu foarfeca sau o tona de rabdare puteam sa o desfac.Ma gandesc ca daca aveti parul mai...mic merge sa va mai tapati da cand ai ditai claia nu o fa si mai mare ca;
1.arati ca dracu'
2.iti ia 4 ore sa o desfaci(va spun dupa ceas:))).
Si nu,nu am innebunit ca revin dupa 2 zile de absenta cu o problema ce tine de aspect si prostia propie dar,cu riscul ca ma repet spun ca doar am vrut sa avertizez populatia sa nu faca prostia pe care am facut-o eu(luandu-ma dupa "rocarase")si sa isi mareasca podoaba capilara intr-un mod "natural".
Si...daca tot am scris...va intreb:
Ati facut deja prostia asta?

11 comentarii:

  1. =))eu am parul scurt
    nici macar nu pot sa rad de tipa din "I whip my hair back and forth"

    RăspundețiȘtergere
  2. @Uncle Squiggles
    Mie mi-a trecut odata prin scafarlie sa ma rad(noroc ca n-am gasit bazaitoarea(masina de ras):)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-am tapat niciodata,in conditiile in care imi descurc parul cu degetele(daca as baga peria in el,n-ar mai iesi).De rabdare nici nu se pune problema,odata am taiat la scoala o suvita de 20 cm,pentru ca n-aveam rabdare a scot guma de mestecat din ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. (A)ndut
    Eu m-am trezit cu o guma un par si...ma rog cineva a ramas fara boase da asta e alta poevste.
    La fel si eu,mai ales dupa dus...X_x

    RăspundețiȘtergere
  5. Been there :))
    Am facut-o si pe asta...Tot din acelasi motiv. Ma uitam pe net la poze si inregistrari si ... chestii cu diferiti frumusei si frumusele cu claia .. explodata :D Si cum adica, eu sunt mai prejos?
    Asa ca am iesit frumos din camera in varful degetelor (era 3 jumate dimineata) si m-am strecurat pana in baie.. unde mi-am atacat la propriu parul cu peria pana nu am mai putut s-o scot. M-am asezat incet pe cada plina de nervi si m-am calmat, apoi m-am ridicat frumos si mi-am descurcat pletele.
    M-am dus inapoi in camera pe la 6 si nu am mai comis-o niciodata dupa aia...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Sabbath
    Eu am facut-o in mijlocu' zilei cand mai aveam 30 min. si trebuia sa plec:))
    Anyway...ma mai tapez numa cand sunt 100% sigura de faptu' ca vreau sa ma rad in cap.

    RăspundețiȘtergere
  7. @AnaisC
    In felul asta cand te intreaba cineva de ce te-ai ras in cap ii servesti motivul pe tava :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am facut-o si mi+a iesit:)))aratam ca Roxy Petrucci ,lungimea era aceiasi si stilul doar culoarea difera

    RăspundețiȘtergere
  9. @AndreeaF
    Eu nu pot spune ca seamanam cu vro' prezenta feminina din lumea rock'ului:-?

    RăspundețiȘtergere
  10. =))) poate cu Manson (desi ne se afla intre preferatii mei)

    RăspundețiȘtergere
  11. parul tapat este chiar frumos..sunt unele coafuri care necesita tapare..daca este facuta corect nu are de ce sa arate urat . eu folosesc si fixativ ca sa reziste si arata bestial. se descurca greu dar nu asa de greu ..eu am parul cret si foarte des si nu imi i-a atata de mult.dupa ce ma intorc de la petrecere pieptan parul cu un pieptane cu dintii rari si dupa fac baie.. muuuult balsam .. dau cu degetele prin el .. masca .. clatesc .. dupa care solutiile de dupa baie ( ser de varfuri, balsam fara clatire sau un ser termic ..etc depinde ce folositi) , il las sa se usuce putin , il pieptan si gata.e ca nou.succes pe data viitoare cand mai incerci.si app ..nu te obosi sa il descurci in totalitate uscat ca nu are rost , te tragi de par , e obositor . mai bine se descurca cu balsam in el!

    RăspundețiȘtergere