sâmbătă, 23 iulie 2011

Inca o voce,fumusete si tinerete umbrita de efectul drogurilor si al alcool'ului.Rest In Peace,Amy Winehouse!


Am ramas oarecum socata sa aflu(acum cateva minute)ca Amy a murit azi,in jurul ore 4:30 datorita unei supradoze.
Spun "oarecum" deoarece,se stie ca excesele erau la ordinea zilei in viata ei,drogurile si-au pus amprenta atat de fizic cat si pshici,abilitati vocale si puterea de a mai sustine un concert cum afcea alta data fara a ajunge pe podea.
Fac acest post pentru ca eu una chiar am admirat-o,nu ca un model in viata ci ca o voce superba,o voce ce le da peste nas multor pipite ce se cred talentate,niste melodii care chiar te ating la suflet,si chiar daca in final a ajuns ca o epava,parca nimic din ce a fost si transformata dintr-un copil plin de viata si o adolescenta frumoasa intr-o tanara distrusa de droguri ce a plecat prea devreme.
Aceasta avea sa sustina un concert in vara acestui an la noi in tara dar organizatorii au considerat ca starea ei precara de sanatate nu ii va da voie.
S-a luptat ani intregi cu dependenta si a petrecut mult timp in clinici ca pana la ura asta sa ii puna capat.
Astazi s-a mai stins o stea,care pentru mine va ramane una dintre cele mai bune voci feminine din vremurile noastre si cu aceasta "ocazie" mai daugam un nume mare ce s-a stins la fatidica(se pare)varsta de 27 de ani care a stins din viata nume precum:Janis Joplin,Brian Jones,Jimi Hendrix,Kurt Cobain sau Jim Morrison.
Am observat,insa ca desi dependeta i-a creeat probleme atat cu propia persoane cat si cu fanii acestia nu au intarziat sa ii ureze linistea de veci la videoclip'urile ei,numai de cand ascult una din melodiile ei s-au strans 570 de comentarii.Si pot spune ca apreciez acest lucru.
Rest In Peace,Amy!


2 comentarii:

  1. Da, pacat, stiam melodia "Rehab" desi nu ascultam Amy Winehouse.Era singura cantareata dinafara industriei rock pentru care aveam respect.RIP!
    Pana si Dave Mustaine a scris pe Twitter"
    "Amy Winehouse...RIP. I wish you would have said yes, yes, yes. We will miss you."

    RăspundețiȘtergere
  2. @DarkEmpire
    Chiar daca a avut probleme care au umbrit talentul se pare ca fanii si greii rock'ului stiu sa o respecte.
    Avea o voce superba!
    RIP!

    RăspundețiȘtergere